Právě je 27 zář 2020, 22:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mission Pack1.2
PříspěvekNapsal: 02 led 2010, 11:27 
Offline
Zelenáč

Registrován: 02 led 2010, 11:12
Příspěvky: 1
Čau lidi ta modifikace je dobrá ale zastavil jsem se u mise jak jdete do Salieriho baru za Joem a Edim vyběhnu ven a skončíto napíšeto "Joe zemřel dřív než ti řek tu informaci" a tak je to furt dokola i když to tam vystřílim kdy by někdo věděl jak na to tak pls napište sem nebo ma muj email mk5@email.cz dik moc. :?: :?: :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mission Pack1.2
PříspěvekNapsal: 04 led 2010, 17:53 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 led 2010, 17:47
Příspěvky: 2
Chicony píše:
Zdravím,

postupoval jsem podle přiloženého návodu. Instalace proběhla a hru jsem spustil....
Mission pack mám ale posléze spustit jak ? Jako Novou hru ? To jsem udělal, ale hra se hned na začátku sekne, vidím jen jakousi přírodu (tedy, resp. část města, jen teď nevím kde přesně, na mapu mě to nepustí), hodí to nějakou hlášku a tím končím, můžu pouze vesele koukat, jak jezdí auta a chodí lidé.

Nemá někdo tušení, kde může být chyba ?

Díky za případné odpovědi.

Edit: Problém byl vyřešen hned den poté. MP je již dohrán :)




Zdar, dělá mi to uplně samé, jak si to prosím vyřešil, nebo stalo se to někomu také? díky za odpověď.
Udělal jsem vše podle návodu, přehodil na verzi 1,0 projel to Xtractorem a nakonec instnul M.P. 1.2. hra se spustí v novém kabátu, ale v té uvodní misi to zamrzne, jak již psal kolega. divné je, že to při spuštění nové hry spustí animaci z baru z originálu, pak to načte prvni novou misi štvanec a zůstane jen pohyblivý pohled na město jak již zmiňoval kolega.. prosím help.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mission Pack1.2
PříspěvekNapsal: 04 led 2010, 19:41 
Offline
Mods Developer
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 23:51
Příspěvky: 13
shucky: Spustal si to cez tutorial?Druha polozka od hora.Ak ano a nejde to tak skus aplikovat priamo tento patch http://esaul.finewaystudios.com/index.p ... azyk=cesky Pokial to stale nepojde tak uz fakt neviem poradit.

_________________
"Umenie biznisu je krokom, ktorý nasleduje po umení. Začal som ako komerční umelec a chcel by som skončiť ako umelec biznisu." (Andy Warhol).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mission Pack1.2
PříspěvekNapsal: 04 led 2010, 20:34 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 led 2010, 17:47
Příspěvky: 2
Miso píše:
shucky: Spustal si to cez tutorial?Druha polozka od hora.Ak ano a nejde to tak skus aplikovat priamo tento patch http://esaul.finewaystudios.com/index.p ... azyk=cesky Pokial to stale nepojde tak uz fakt neviem poradit.



JJ, jako druhý odshora mam v nabídce Mission pack psaný, přes něj se mi načítá hra, pak mi to napíše " po masakru v galerii" a spadne to :(
Který patch myslíš, ten na verzi 1,0 ? ten sem aplikoval co byl v tom balíčku ke stažení, tu přímo na stránkách..
Tak sem instnul i ten na těch stránkách a vše stejné, omg já chci hrát :))


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz