Právě je 19 říj 2021, 17:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Launcher.exe - skutečný problém !!!
PříspěvekNapsal: 30 zář 2010, 18:44 
Offline
Zelenáč

Registrován: 30 zář 2010, 18:28
Příspěvky: 1
Ahoj všem příznivcům hry Mafie II. Najde se tu někdo, kdo umí pomoci.? Mám orig.CD Mafia II. Byl jsem nucen hru odstranit a tak jsem hru řádně od-instaloval a opět nainstaloval. Potom co jsem vybral češtinu v počátku instalace, objevilo se okno Steamu s informací: "Probíhá prvotní nastavení" - instalace launcher.exe (krok 1 ze 4). A to trvá celý den.!! Hra již nejde vůbec spustit, i přes skutečnost, že po první instalaci běžela úplně normálně. Někilokrát jsem hru znovu od-instaloval a opět nainstaloval, ale bohužel, hra již spustit nelze.... Co s tim!!!!!!!!!! ??? děkuji za případné info.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Launcher.exe - skutečný problém !!!
PříspěvekNapsal: 01 říj 2010, 15:57 
Offline
Picciotto

Registrován: 29 srp 2010, 13:55
Příspěvky: 60
Romin píše:
Ahoj všem příznivcům hry Mafie II. Najde se tu někdo, kdo umí pomoci.? Mám orig.CD Mafia II. Byl jsem nucen hru odstranit a tak jsem hru řádně od-instaloval a opět nainstaloval. Potom co jsem vybral češtinu v počátku instalace, objevilo se okno Steamu s informací: "Probíhá prvotní nastavení" - instalace launcher.exe (krok 1 ze 4). A to trvá celý den.!! Hra již nejde vůbec spustit, i přes skutečnost, že po první instalaci běžela úplně normálně. Někilokrát jsem hru znovu od-instaloval a opět nainstaloval, ale bohužel, hra již spustit nelze.... Co s tim!!!!!!!!!! ??? děkuji za případné info.


Co se týče Steamu, tak rozhodně neporadim, ale myslim, že to buď bude chyba v připojení anebo se na Steamu něco děje (např. už smazali češtinu do hry). Zkoušel jsi místo češtiny zadat třeba angličtinu? Tady totiž češtinu musíš stáhnout asi znovu a pokud máš pomalé připojení pak to bude problém. Možná zkusit uživatelskou podporu Steamu. Já osobně bych si být tebou stáhla cracklou verzi. Mám sice doma originálku, ale hru jsem hrála jen na cracklé verzi a bez jakýchkoli obtíží.
Teď tu bojuji s originálním DVD od jiné hry, které se mi nechce vůbec načíst v mechanice, přičemž mi to samé dělá i další dvd od samé hry (datadisk). Jo kupovat si originálky je hold vyhození peněz oknem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Launcher.exe - skutečný problém !!!
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 12:04 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Áá...to se mi taky stalo stáhni si DirectX

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat