Právě je 05 pro 2021, 12:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 04 bře 2010, 19:51 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 bře 2010, 19:40
Příspěvky: 6
Tak sem rozchodil multiplayer podle http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=235

Vyzkouší to někdo se mnou po síti ( zřejmě přes hamachi) celkem dost mě to láká, doufám že nejsu sám tak dejte echo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 04 bře 2010, 22:20 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Jestli jsi na výše uvedené odkazu četl ten článek, tak tam píše že se mu to nepodařilo rozchodit. Mě se to také nepodařilo a nikomu jinému snad také ne. Pokud tobě ano, tak napiš jak :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010, 16:15 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 bře 2010, 19:40
Příspěvky: 6
Tak sem to právě hodil k ségře do komplu, spustil multiplayer a NORMÁLNĚ TO FUNGUJE BEZ PROBLÉMU aji včetně AI závodníků , takže přes Hamachi by podle mě nebyl problém, tak kdo si zahraje??? :-) :D :D


Naposledy upravil NO HITS dne 06 bře 2010, 15:20, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 06 bře 2010, 13:32 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 bře 2010, 19:40
Příspěvky: 6
Takže stručně

1) přes Mafia Data Xtractor rozbalit Missions (a1.dta)
2) nainstalovat všechny tratě (vše kromě bgMMR v02.exe)
3) nakopírovat bgMMR v02.exe do složky se hrou
4) spustit bgMMR v02.exe
5) spustit mafiu a vybrat profil
6) minimalizovat mafiu a dat open race programu bgMMR v02.exe
7) pokud napíše zeleně DONE tak maximalizovat mafiu
8) Vybrat položku Autoři a hrát :-)

- Pokud budete chtít hrát později tak vždy začínejte od bodu 4
- Pokud vylezete z multiplayeru do hlavního menu a budete ho chtít znova spustit, muste opakovat postup od bodu 4
- Tato úprava neovlivňuje žádné módy ani uložené pozice


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 07 bře 2010, 14:41 
Offline
Picciotto

Registrován: 22 úno 2009, 22:56
Příspěvky: 10
No já bych si zahrál. Podařilo se mi to rozchodit, ale s potížema. Dám vám sem přesnější návod, jak to rozchodit:

1. DataXtractorem extrahujte složku missions.
2. Sáhněte si Multiplayer Racing http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=235
3. Nainstalujte všechny tratě.
4. Stáhněte si tohle http://mafia.czech-games.net/multiplayerracing.zip (je to nutné pro pozdější dobu).
5. Ze souboru staženém v odkazu 4. extrahujte složku bgMMR (v ní je soubor bgMMR v02.exe a důležité ovládací prvky, které v souboru z bodu 2. chybí).
6. Zapněte Mafii, přejděte do hlavní nabídky a stiskem levý ALT + TAB ji minimalizujte.
7. Zapněte bgMMR v02.exe a než kliknete na open race, tak vypněte všechny programy kromě Mafie, (případně hamachi) a bgMMR v02.exe
8. Klikněte na open race a když se zobrazí nápis DONE, tak máte vyhráno!!!!

Když si chcete závody zahrát i při dalším spuštění, tak opakujte postup od bodu 6.

Problémy: Samozrějmě je tu i pár menších problémů....

1. Uplně chybí trať DownTown, takže nemůžete dohrát šampionát. Naštěstí ale existuje řešení - stačí ve složce missions zkopírovat libovolnou složku trat00 až trat09, vložit a přejmenovat na trat10.

2. Na trati Racing Circuit Short jsem měl neviditelnou stěnu, okolo který se nedalo projet. Vyřešil jsem to zkopírováním obsahu složky MISE06-AUTODROM do složky trat08 (vše ve složce missions). Možná by se to dalo vyřešit úpravou levelu v BSScriptWiew, to ale neumim :-D .

3. Zatím nic :shock: .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 07 bře 2010, 18:02 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 bře 2010, 19:40
Příspěvky: 6
V podstatě to stejný cosem popsal já, jinak já sem s autodromem problém neměl a ten tip na Downtown trať díky

Btw zahrajete teda někdo pls ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 07 bře 2010, 18:59 
Offline
Picciotto

Registrován: 22 úno 2009, 22:56
Příspěvky: 10
Já bych si zahrál, ale musíme domluvit čas a síť (můžeš tady, nebo přes mail, jak chceš).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia Multiplayer
PříspěvekNapsal: 08 bře 2010, 19:11 
Offline
Zelenáč

Registrován: 04 bře 2010, 19:40
Příspěvky: 6
Tak sme s Petrem dali pár her a akorát nám něják blbla malá itálie , ale zřejmě kvůli chybě na jeho straně, jinak pohoda, ozvěte se další , čím víc nás na hraní bude tím větší zábavu si užijem

Tak tu itálii přeinstaloval a blbne to furt .... odstartuju a mám pozici 2/2 a protivnik nebyl na mapě ... zajímalo by mě jestli to bude dělat i s někým jiným


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat