Právě je 19 říj 2021, 16:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Akú verziu mafie máte ?
1./1.0 53%  53%  [ 17 ]
2./1.1 3%  3%  [ 1 ]
3./1.2 44%  44%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 11:12 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
Pre tvorbu módu s multiplayerom potrebujem zistiť jednu nevyhnutnú vec. Akú verziu mafie máte ?


Naposledy upravil --Jorns-- dne 04 bře 2009, 19:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 11:41 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 22:54
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha 10
Já mám 1.2, ale 1.3 neexistuje, je to jen kec, teda co já vim.

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 11:44 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
Nie je to pravda, kamarát má 1.3 verziu na troch CD ale ako som videl nijaké zmeny.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 13:42 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2009, 15:52
Příspěvky: 49
Není to pravda já mám taky mafiu na třech CD v EN verzi a je na nich napsáno v. 1.3 ale veskutečnosti to je normálně v. 1.2
Američani v tom maj chybu protože sem si stahoval patch na EN verzi 1.2. Ten patch se menuje normálně 1.2. ale při instalaci je tam napsaný 1.3. Ale to je spíš chyba než aby to teda byla verze 1.3."

Tady je o tom pár screenu:
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Takže to udělej na 1.0 nebo 1.2 protože 1.3 neexistuje a 1.1 skoro nikdo nemá a už jí skoro nikde nenajdeš a ani se na ní mody "moc" nevyráběj. Já osobně mám v. 1.0 předělanou z verze 1.2


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 14:20 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 22:54
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha 10
Hej, ale verze 1.2 není na CD ale DVD. :O:

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 14:34 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2009, 15:52
Příspěvky: 49
Hej, viděl si ten první screen?
Obrázek
Na DVD se to prodává od kolekce klasiky v CZ ale tohle je v EN od Maximum Underworld, je to na třech CD a je to ve verzi 1.2 (podle nich 1.3) :O:


Naposledy upravil Copeland. dne 04 bře 2009, 18:59, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 18:49 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 22:54
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha 10
Jo rozumim, já mám právě tu KK Mafii od CG.

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 19:02 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
Mne 1.3 verzia pripadá skorej ako 1.0 pretože v 1.1 a 1.2 verzi je menu uložené inak.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 19:13 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 14:58
Příspěvky: 104
Bydliště: Boskovice
já sem měl 1.0 ale musel sem si to kvuli zvuku patchnout na 1.2

_________________
"To the lost"
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 04 bře 2009, 19:25 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 25 úno 2009, 15:52
Příspěvky: 49
--Jorns-- píše:
Mne 1.3 verzia pripadá skorej ako 1.0 pretože v 1.1 a 1.2 verzi je menu uložené inak.

Vůbec nevím o tom že by měla mafia ve verzi 1.0 jiný menu než 1.2 a nepřišlo mi jiný když sem jí nainstaloval v EN ve verzi 1.3 (podle tebe) než v té CZ verzi od kolekce klasiky (1.2)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 10:44 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Já mám 1.0- českou (také velká krabice s třemi CD), ale s příchodem nového počítače přestala fungovat. Teď mám 1.2- rozdíl vifím jen v tom, že v závodech se nedá nadjet zkratkou a následně zmáčknout 0!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 11:43 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
K!dd píše:
Já mám 1.0- českou (také velká krabice s třemi CD), ale s příchodem nového počítače přestala fungovat. Teď mám 1.2- rozdíl vifím jen v tom, že v závodech se nedá nadjet zkratkou a následně zmáčknout 0!

A taky se dá nastavvit obtížnost závodů a zmizely tzv. šmoulí hlasy na integrovaných zvukovkách, což je fajn. Jinak mám jak verzi 1.0 tak verzi 1.2. Takže při hlasování si hodim korunou. :D

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 11:59 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
Copeland. píše:
--Jorns-- píše:
Mne 1.3 verzia pripadá skorej ako 1.0 pretože v 1.1 a 1.2 verzi je menu uložené inak.

Vůbec nevím o tom že by měla mafia ve verzi 1.0 jiný menu než 1.2 a nepřišlo mi jiný když sem jí nainstaloval v EN ve verzi 1.3 (podle tebe) než v té CZ verzi od kolekce klasiky (1.2)


Nie nemyslím hlavné menu v hre, v zložke tables pribudol jeden folder a v ňom je to menu pekne naporcované.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 13:08 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
Verze 1.3? V CZ verzi určitě ne.

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 20:07 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:29
Příspěvky: 123
Bydliště: Hradec Králové
Poslední verzí Mafie je verze 1.2 ...

_________________
"Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein

24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok!
24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!

(z pietních důvodů ponecháno v původním stavu)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 21:00 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Nevim, koho to mohlo napadnout? 1.3? :\


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 05 bře 2009, 21:22 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
K!dd píše:
Nevim, koho to mohlo napadnout? 1.3? :\

No to je přesně to "můj kámoš říkal, že...". :lol:

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 06 bře 2009, 08:58 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 00:10
Příspěvky: 235
Copeland. píše:
--Jorns-- píše:
Mne 1.3 verzia pripadá skorej ako 1.0 pretože v 1.1 a 1.2 verzi je menu uložené inak.

Vůbec nevím o tom že by měla mafia ve verzi 1.0 jiný menu než 1.2 a nepřišlo mi jiný když sem jí nainstaloval v EN ve verzi 1.3 (podle tebe) než v té CZ verzi od kolekce klasiky (1.2)

Ach jo, on píše, že to menu je uložené někde jinde/jiný formát!! :roll:

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 06 bře 2009, 08:59 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 00:10
Příspěvky: 235
Jinak, všude na stránkách o Mafii najdete měnič verzí z 1.0 na 1.2, nebo 1.2 na 1.0 ;)
Takže se nemusíte bát ;)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 06 bře 2009, 09:05 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Kraj píše:
Jinak, všude na stránkách o Mafii najdete měnič verzí z 1.0 na 1.2, nebo 1.2 na 1.0 ;)
Takže se nemusíte bát ;)


To jo no, ale ono je stejně jedno jakou máš. Výraznější změny tam stejně nejdou!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat