Právě je 19 říj 2021, 17:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Akú verziu mafie máte ?
1./1.0 53%  53%  [ 17 ]
2./1.1 3%  3%  [ 1 ]
3./1.2 44%  44%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 10 bře 2009, 15:57 
Offline
Zelenáč

Registrován: 10 bře 2009, 15:48
Příspěvky: 4
Bydliště: Bruzovice
Já mám od KK takže 1.2


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 11 bře 2009, 11:31 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 11:35
Příspěvky: 48
Puvodne jsem mel vypalenou 3CD verzi, takze 1.0. Pak jsem si ale koupil taky KK :)

_________________
Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, odvrátíme-li pohled od našeho cíle.
Ponížen můžeš být jen, když se necháš ponížit.

25.10.2007 - ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 22 bře 2009, 01:12 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:29
Příspěvky: 123
Bydliště: Hradec Králové
Originální 3 CD, takže 1.0...

_________________
"Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein

24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok!
24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!

(z pietních důvodů ponecháno v původním stavu)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 25 bře 2009, 21:11 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:28
Příspěvky: 18
no pokud to budes delat na 1.0, tak gl ;) pac 1.0 ma blokle sgh, takze pri RE se tesko hledaji potrebne adresy :) zato 1.2 je ma open a da se hledat krasne!

_________________
sa-mp - x86 programmer


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 26 bře 2009, 13:08 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
stym píše:
no pokud to budes delat na 1.0, tak gl ;) pac 1.0 ma blokle sgh, takze pri RE se tesko hledaji potrebne adresy :) zato 1.2 je ma open a da se hledat krasne!


Kdeze od 1.1 verze multiplayer neni podporovany, ibaze tam pribudli nove menu. + Texty do tables ako dbg segmenty, dbg curwy, vaskovy sracky apod. :) Ale v 1.0 multiplayer je ale iba zavody. V 1.1,1.2 neni dokonceny a dokonca ani podporovany.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 26 bře 2009, 13:53 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:28
Příspěvky: 18
ted nechapu! v cem programujes? :) nebo chces rict ze MP, budes scriptovat? :D

_________________
sa-mp - x86 programmer


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 26 bře 2009, 16:10 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 22:54
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha 10
Hej jak si psal že to nejde chngnout tim verzion changem, je to pravda, proč to nejde.

_________________
Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 26 bře 2009, 16:16 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 14:58
Příspěvky: 104
Bydliště: Boskovice
Protože asi 1.0 obsahuje jiny soubory než další verze

_________________
"To the lost"
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 26 bře 2009, 19:19 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
paci182 píše:
Protože asi 1.0 obsahuje jiny soubory než další verze


Ty bys chtel spojazdnit ten multiplayer racing? tak to je pravda lebo to vsechno zavisi od executable suboru ktory som vytvoril. U 1.1,1.2ky napise bad engine a bla bla bla.... I ked neviem ako funguje version checnger ale ten len oklame co ja viem nejake instally ktore vyzaduju tu a tu verzu. Ale v tomto pripade ktory opisujem musi byt proste 1.0 !

TO STYM: Ja som to jednoduse robil a to cez HEX editor. Vypozical som si od braingba trate /00-09/ a ja som sam vytvoril menu a exe. Tot vse. Len to chcelo hbite nervy a trpezlivost. Ted sa pokusam urobit deathmatch a cooperative.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 22 lis 2009, 17:07 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2009, 19:25
Příspěvky: 18
Bydliště: Praha
Nevim jestli mám 1.3 ale když jsem si instaloval českou verzi tak mi to psalo 1.3 a když jsem se koukal na screeny z 1.2 tak to bylo trochu jiny ale neni to 1.0,1.1 ani 1.2 prostě nevim.

_________________
Jsem největší fanoušek Mafie....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010, 17:12 
Offline
Picciotto

Registrován: 25 črc 2009, 14:41
Příspěvky: 37
1.0 :twisted:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Akú verziu mafie máte
PříspěvekNapsal: 25 črc 2010, 11:58 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
flashbat píše:
Nevim jestli mám 1.3 ale když jsem si instaloval českou verzi tak mi to psalo 1.3 a když jsem se koukal na screeny z 1.2 tak to bylo trochu jiny ale neni to 1.0,1.1 ani 1.2 prostě nevim.

Hmm, podle screenů si to jako porovnával jak? .)) Jako myslíš, že změna verze změní grafiku, či co? Trochu jiný možná proto, protože si měl jiný nastavení... ;)
Jinak nevím jak je to s tou 1.3... U EN verze s tím maj jakýsi zmatky, jestli chtěli mít nějakou exluzivitu, nebo co? x)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat