Právě je 21 lis 2024, 20:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Demo a co od něj očekáváte?
PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 14:05 
Caporegime

Sady píše:
-*-mafian-*-cz-*- píše:
jakubgaluszka píše:
aby si znal vsechny mise ve hre?mysli...

jinak cekam od demo to ze se rozhodnu jestli se to vyplati koupit nebo ne

Já sem nepsal, že by bylo dobré vidět videa ze VŠECH misí, jen z jiných - stačilo by i ze dvou...

Jn zatím jsme viděli "jen" 1/4 hry, určitě by to chtělo další ukázky nových misí...bože můj.

To ani nebyla jedna čtvrtina...

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 14:24 
Veterán

-*-mafian-*-cz-*- píše:
Sady píše:
Jn zatím jsme viděli "jen" 1/4 hry, určitě by to chtělo další ukázky nových misí...bože můj.

To ani nebyla jedna čtvrtina...

Máš pravdu, čtvrtina to nebyla. Byla to vlastně špíš třetina. Viděli jsme podstatnou část Home Sweet Home (to jsme sice neviděli celý, ale z dojmů tu misi známe prakticky celou), Buzzsaw, Room Service a Wild Ones. A dál jsme viděli hodně věcí z jatek. To máš 5 misí z 15. Tak to je už vážně v pi*i.

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 15:55 
Sgarrista

O celkové délce hry lze pouze spekulovat, čtyři kapitoly mi utekly jako voda, čítač herní doby se ale zastavil na úctyhodných pěti hodinách. Pravda, občas se člověk kochal krajinou nebo zkoušel, co se stane, když…, ale poslední, desátá kapitola ukazovala herní progres na 42%, což by naznačovalo minimálně dvě desítky kapitol. - Hrej.cz

Pokud je to skutečně tak, je blbost, abychom viděli už 1/3 ze hry. Samozřejmě mohou být některé kapitoly delší, ale i tak je to dost nadějné. A když ne, tak zbývajicí procenta mohou klidně obsahovat bonusová auta, vedlejší mise a další věci.

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 17:26 
Veterán

Kraj píše:
O celkové délce hry lze pouze spekulovat, čtyři kapitoly mi utekly jako voda, čítač herní doby se ale zastavil na úctyhodných pěti hodinách. Pravda, občas se člověk kochal krajinou nebo zkoušel, co se stane, když…, ale poslední, desátá kapitola ukazovala herní progres na 42%, což by naznačovalo minimálně dvě desítky kapitol. - Hrej.cz

Pokud je to skutečně tak, je blbost, abychom viděli už 1/3 ze hry. Samozřejmě mohou být některé kapitoly delší, ale i tak je to dost nadějné. A když ne, tak zbývajicí procenta mohou klidně obsahovat bonusová auta, vedlejší mise a další věci.

Včera (nebo teď někdy) bylo potrvzeno, že ve hře žádný vedlejší úkoly nebudou. Bonusový auta taky žádný nejsou, na tom jednom screenu Autoencyklipedie můžeš vidět, že ve hře je nakonec jen 36 aut (o 15méně než v prvním díle). Hra má 15kapitol, takže je blbost, aby v 10. kapitole bylo odehráno 42%. Do těch procent budou započtený hlavně Playboye a Wanted listy, samotnej příběh bych tipoval tak maximálně na těch 70% ;) Je mi ale záhadou, co bude tvořit ten zbytek procent, když ve hře nic nezůstalo. Viděli jsme prostě 5/15 misí, což je hodně. Dobře, možná to není doslova třetina, ale daleko to k ní nemá ;)

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 18:54 
Caporegime

15 misí je sice málo, ale taky záleží na tom, na jak dlouho každá mise je... Aspoň teda doufám, že bude každá dost dlouhá.
Nejvíc sem ale zvědavej, jestli bude něco jako jízda v M1čce. Prostě volné chození po městě.

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 21:50 
Picciotto

Sady neni to blbost dejme tomu to po 15kapitolach bude ukazovat 64%+musíš sebrat všechny playboye+ty wanted postery+dovest minimalne 5 aut burscimu a tomu druhymu(soudeim toto dle ajchu)

a mafian....***sbjkdasbfijas

do hajzlu na co jizda urcite bud po dohrani pribehu volnsot a mezi misema mas taky vesmes volno

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 21:53 
Veterán

jakubgaluszka píše:
Sady neni to blbost dejme tomu to po 15kapitolach bude ukazovat 64%+musíš sebrat všechny playboye+ty wanted postery+dovest minimalne 5 aut burscimu a tomu druhymu(soudeim toto dle ajchu)

Dyť jsem řekl úplně to samý. Prostě je to pěknej podvod, že příběh zabere jen nějakých cca 60-70% a nějaký úplný kravinky zaberou zbylejch 30-40 :///

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 22:06 
Picciotto

ajo promin omlouvam se asi jsem to nedocet :D presne je to hnusny a navici to DLC(ne to free for ps3 :D)ma 25misi (!)

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 22:26 
Sgarrista

Sady píše:
jakubgaluszka píše:

Dyť jsem řekl úplně to samý. Prostě je to pěknej podvod, že příběh zabere jen nějakých cca 60-70% a nějaký úplný kravinky zaberou zbylejch 30-40 :///

"Podvod", který praktikuje Rockstar, takřka ve všech svých hrách... :)

PříspěvekNapsal: 06 srp 2010, 22:28 
Picciotto

jenže u nich mise trvají 30-50hodin...tady ani ne pulku

a nehazej to an kvalita/kvantita to do toho vubec neplet :D

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 00:41 
Sgarrista

jakubgaluszka píše:
jenže u nich mise trvají 30-50hodin...tady ani ne pulku

a nehazej to an kvalita/kvantita to do toho vubec neplet :D

Třicet až padesát hodin? Ano, hrál jsem GTA IV dlouho, ale to jen kvůli tomu, že jsem musel chodit do školy...

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 18:07 
Sgarrista

jakubgaluszka píše:
do hajzlu na co jizda urcite bud po dohrani pribehu volnsot a mezi misema mas taky vesmes volno

nedávno někde zaznělo, že mezi misema nebude nic :) např. do mise půjdeš ráno a konec mise bude, že půjde spát :) žádný velký trajdání po městě, prostě něco jako M1 :)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 18:50 
Picciotto

za 1.primo to receno nebylo
2.muzes delat co chces nez dojedes na sraz s nekym

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 19:13 
Zelenáč

OD DEMA ocekavam, ze si vyzkousim vsechny funkce mafie 2 a az pak budu hrat plnou verzi, uz se nebudu zdrzovat zjistovanim ,,na co je jaka klavesa,,.uz budu jenom hltat tu suprovou atmosferu a skvelej pribeh.(urcite vite co myslim)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 20:23 
Veterán

Adriano Luchetto píše:
OD DEMA ocekavam, ze si vyzkousim vsechny funkce mafie 2 a az pak budu hrat plnou verzi, uz se nebudu zdrzovat zjistovanim ,,na co je jaka klavesa,,.uz budu jenom hltat tu suprovou atmosferu a skvelej pribeh.(urcite vite co myslim)

No jo, jenže v rámci jedné mise tam bude tutoriál, takže si tím po demu projdeš znova, i kdybys nechtěl :-D

PříspěvekNapsal: 07 srp 2010, 21:50 
Picciotto

Mark píše:
nedávno někde zaznělo, že mezi misema nebude nic :) např. do mise půjdeš ráno a konec mise bude, že půjde spát :) žádný velký trajdání po městě, prostě něco jako M1 :)

Cituju Jacka z T2
''There is no secondary freeride or freeroam mode. You are usually free to roam wherever you like during the main story.''

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010, 20:30 
Zelenáč

Tak jsem rozjel demo na svem starickem PC :) Intel Celeron!
Kód:
Tak jsem rozjel demo na svem starickem PC :)

http://www.youtube.com/watch?v=gimyFfol_rc

Takže bych vývojáře pochválil hlavně za optimalizaci!

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010, 22:47 
Moderátor

Tak demo máme venku - podělte se o Vaše pocity! :)

25.10.2007 - ?

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010, 23:09 
Caporegime

Arha píše:
Tak jsem rozjel demo na svem starickem PC :) Intel Celeron!
Kód:
Tak jsem rozjel demo na svem starickem PC :)

http://www.youtube.com/watch?v=gimyFfol_rc

Takže bych vývojáře pochválil hlavně za optimalizaci!

Na to, že je to Celer, tak je to dobré. Ale musíš uznat, že máš lagy jak kráva... :D

PříspěvekNapsal: 10 srp 2010, 23:10 
Caporegime

Mr Crazy píše:
Tak demo máme venku - podělte se o Vaše pocity! :)

Rozjedu to na max. graf. nastavení bez sekání, demo super, takže si není na co stěžovat.
Jenom snad na to, že je to tak krátké...

Ale tak zase se dá vyblbnout - vyhazovat do vzduchu benzínky, vykrádat obchody, skákat přes plotky na útěku před policíí, tunit auta, vyprovokovat proti sobě černošský gang...

A TAKY hodně dobré je, když třeba namíříte pistolí na prodavačku v obchodě s oblečením, vyberete kasu a pak to začne. Jenom dojdete ke dveřím, tak vidíte tu ženu, jak pokládá telefon se slovy - "Právě sem zavolala policii, budou tu každou chvíli!" Pak odjedete dál od obchodu, kousek dál do města, pak se vrátíte a u ní už policajti. Každopádně to bylo super, jako ve filmu.

Policista: Pamatujete si aspoň, jak vypadal?
Prodavačka: Ne, to si nevzpomenu, bylo to tak rychle a mířil na mě zbraní. To jsem vám měla nakreslit jeho portrét nebo co? :D

Pak se přiblížím k nim a ona:

"... ale tady ten pán vypadá skoro jako on, je mu dost podobný" a já zdrhy pryč :lol: :lol:

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]