Právě je 28 říj 2021, 06:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 14:19 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
zdravím všechny příznivce této hry. Před 3 dny jsem si hru zakoupil, ale nejde mi spustit, stále mi to ukazuje"PhysX not instaled"

Když si ale program stáhnu, nejde mi nainstalovat, nastala prý chyba.

Mám notebook HP Pavilion DV 7

Paměť: 3GB
Dvoujádro 2,30 GHZ
Windows 7


Poraďte prosím co s tím.. nebo tu hru vzteky vyhodím :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 15:16 
Offline
Picciotto

Registrován: 29 srp 2010, 13:55
Příspěvky: 60
TTM2010 píše:
zdravím všechny příznivce této hry. Před 3 dny jsem si hru zakoupil, ale nejde mi spustit, stále mi to ukazuje"PhysX not instaled"

Když si ale program stáhnu, nejde mi nainstalovat, nastala prý chyba.
Poraďte prosím co s tím.. nebo tu hru vzteky vyhodím :)


Zkus to stáhnout od někud jinud. Ale nemělo by to být součástí hry? Já jsem tedy nic takového neinstalovala.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 15:22 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
Vím, ale ani tak mi to nejde. Nevím proč, a ještě k tomu ani nainstalovat, a to jsem instaloval nově windows a stejně nic:(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 15:50 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2010, 02:01
Příspěvky: 22
Ahoj...když instaluješ hru, nezadávej, že chceš instalovat physix...!!! Physix funguje jen na NVIDEA Ge force a ne na ATI Radeon:)))...jestliže máš ATINU, hru potom nespustíš. Physix vlastně dělá to, že ti třeba hoří ve hře kabát atd...ale bohužel, na ATI RADEONU to nepůjde...:)...Takže přeinstaluj a nezaškrtávej, že chceš nainstalovat Physix!!! :)

_________________
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 15:56 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
Díky za odpověď, ale já mám NVIDIA Geforce právě, ale ani tak to nejde, zkouším co můžu. Teď jsem hru úplně smazal a zkusím reinstal a uvidím no.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:02 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2010, 02:01
Příspěvky: 22
Zkus tedy nezaškrtávat Physix...prostě ho vynechej při instalaci...neměl by potom být problém:)

_________________
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:16 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
Teď to instaluju a ani jsem tam neměl nabídku zaškrtnutí Physx... divné.. Se z tý hry už pose*u


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:21 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2010, 02:01
Příspěvky: 22
Až po instalaci se tě to zeptá na Physix :)... jako takovej dodatek:)

_________________
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:25 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
Jo aha, ale ted to aktualizuje a stejně se mě to na physx nezeptalo:(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:30 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2010, 02:01
Příspěvky: 22
Problém může být v tom, že třebaže si hru odinstaloval, physix tam zůstal, takže si ho podruhé nemusel instalovat...:)...u většiny her to tak je...:). Takže pokud nerozběháš - vím že tě to už bude štvát, ale komplet zbytek složky smaž:)))

_________________
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:35 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2010, 02:01
Příspěvky: 22
Pokud nerozběháš hru a bude ti to tropit ještě problémy ty samé s Physix tak:
1. odinstaluj komplet hru
2. smaž ze vše ze složky hry v PC (aby tam nezůstal Physix)
3. nainstaluj znova hru
4. po nainstalování nezaškrtávej, že chceš instalovat Physix

_________________
Ten, kdo chce příliš mnoho, riskuje absolutně vše. Samozřejmě ten, kdo chce od života příliš málo, taky nemusí dostat nic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 16:37 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
oukej, půjdu na to, zkusím to večer, napíšu jak jsem dopadl. Zatím díky za radu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: NEJDE MI HRA SPUSTIT, POMOZTE PROSÍM.
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 17:41 
Offline
Zelenáč

Registrován: 22 říj 2010, 14:16
Příspěvky: 7
FUCK OFF MAFIA 2!!! Už nikdy tuhle hru, zlatí jednička která šlapala bez problémů.. Odinstaloval jsem to už 3x, smazal veškeré soubory, znova nainstaloval a nic! Už to instalovat ani nebudu, prodám a fuck off mafia.. HNUS!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat