Právě je 19 říj 2021, 17:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011, 21:08 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
Ahoj mám problém!!! nejde mi spustit Mafia 1 :(( , přitom Mafii 2 jsem hrála úplně v pohodě, akorát jsem si tam musela stáhnout program Psyhix. Tak nevim jestli k tý jedničce potřebuju taky nějakej program?? Mám totiž koupenej novej počítač a nevim co s tim teda??? Poradí mi někdo prosím :\ !! Zatim ahoj


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 11:13 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Ahoj, krekla sis tu jedničku??? Protože jestli si jí nekrekla (crack) tak se ti nespustí...
A k tomu žádný program není...

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 12:46 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
:shock: Ahoj tak takový výrazy jako jestli jsem si jí krekla na mě nezkoušej!! :lol: Těmhle výrazům moc nerozumim, vždycky mi to totiž někdo pomohl nainstalovat. No jinak jsem se tu dočetla taky o nějakým Indeo video, tak jsem si to stáhla a od tý doby už mi to jde spustit, ale nejde mi na tom stlumit zvuk!! Hrozně to řve, mám sluchátka a na těch to stlumim normálně, ale na počítači to nereaguje! Co s tim? :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 13:11 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Hm...Tak to nevím nemáš něco s bedničkama nebo tak něco??

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 13:36 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
Právě že nemám. :( Když si pustim cokoliv jinýho tak to jde v pohodě, ale na tý mafii to vůbec nereaguje. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:03 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
OMG, to jsou rady... Takhle se nikam nedostaneme Luciáno...

jancu.d - Ztlum si zvuk na reproduktorech. Pokud ot nepomůže, tak běž do: Start -> Ovládací panely -> Zvuky a zvuk. zařízení -> a tam si to ztlum, jak potřebuješ.

Pokud ani to nepomůže, tak zapni hru a v nastavení si ztlum zvuky.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:05 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
No jo ženský. :D

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:07 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
O to nejde, že to jsou holky, na holkách nic špatného není :!: :!:
Ale luciána to tady trochu obrací vzhůru nohama...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:10 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
Holky jsou v pohodě (hlavně ty hezký :D ) Ale mě příde že luciána píše všude kvůli hodnostím za příspěvky. :\

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:11 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Možné to je, protože zatím nevypadá, že by někomu poradila... :lol:
I když nevím, na co jí bude vyšší hodnost... A jestli to tak půjde dál, tak admin smaže příspěvky, které jsou OT.

_________________
Obrázek


Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 18 bře 2011, 14:16, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:13 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
Nech si toho!!! :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011, 14:18 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Jo, pak teda zase napiš.
A malá rada - nevkládej dva příspěvky za sebou. Použij u posledního příspěvku tlačíkto EDIT a dopiš to do oné zprávy. Dík - zlepšíš tak přehlednost topicu.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011, 12:15 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Vy jste zase nějací chytří....

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011, 14:13 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
Tak ten zvuk mi pořád nejde!! :cry: Tak to hraju se sluchátkama tam to stlumim normálně! ALE mám ještě jeden problém- nevíte jak přeskočim ten blbej závod jak musim jet těch pět kol a dojet první??? Já to prostě nemůžu udělat a fakt mě to deptá!!! :evil:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011, 14:36 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Jeď tam jak stojí ta odbočka a jsou tam ty zábrany, tak tam se dá vjet tak tam vjeď, a pak u konce je tam taková bílá čára a před tou bílou čarou zmáčkni 0 (nula), a to tě hodí na start a tak to dělej pokaždé.

Nebo:

Dojeď závod poctivě. ;)

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011, 15:30 
Offline
Zelenáč

Registrován: 17 bře 2011, 20:54
Příspěvky: 7
No tak zkusim ten fígl co si mi poradila, protože ten závod mě fakt drtí :roll: !!!
No tak já to teda všechno zkusim a dám vědět!!! Docela mě to s tim zvukem s...!! Děkuju všem za rady!!! :roll:

[!] //EDIT by Vojta: Doublepost, přestaňte se chovat jako haranti. [!]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011, 16:25 
Offline
Picciotto

Registrován: 10 bře 2011, 17:03
Příspěvky: 34
Bydliště: Little Italy
Tak držím palce a pevné nervy! Mě se to taky nepovedlo hned na poprvé, ale když jsem to zkoušela tou zkratkou tak jsem to udělala na poprvé. ;)

_________________
Rectum iter in herba - Přímou cestou do trávy


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi spustit Mafia 1.
PříspěvekNapsal: 27 lis 2011, 14:35 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2011, 09:27
Příspěvky: 121
Přestaňte se chovat jako malá děcka. Jestli se tady ještě jednou objeví podobná diskuse, bude se varovat.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat