Právě je 27 lis 2021, 01:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 10:54 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
Jak je to vlastně s PhysX u grafických karet od ATI Radeon? Vím že ho nepodporují ale neumí ho nějak "improvizovat"?
Není nějaký ovladač nebo program co by to umožnil? Na internetu jsem se dočetl že to kdosi hacknul... Někde čtu že je to fake a jinde ne ale každopádně download sem nikde nenašel.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 12:59 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
U atin by měl PhysX s části nahradit procák..., ale ne tak dobře jako samotný karty od nVidie... O to bude taky procák více zatíženej...

O nějakym softu osobně pochybuju... :-) Pokud vim, tak je jen nějaký PhysX soft, který právě umožní ten physX zprovoznit u karet Ati, nijak víc sem to podrobně nezkoumal... :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 18:58 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
teraz si precitaj tu vetu a uvidis ako si protirecis :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 20:13 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
Mě to tak napadlo jelikož sem si stáhnul Demo Batman Arkham Asylum a když zapnu PhysX (na maximum) tak mi to sice říká že je to nepodporovaný ale jede to. Bohužel nad 10 FPS se to nezvedne takže nic moc :\ Bez toho PhysXu to na maximální pod 40 FPS neklesne ale podle manažera NVIDIE: "Batman Arkham Asylum je zatím nejlepším PhysX titulem" takže se nemusím divit že to můj nepodporovaný Hardware nezvládá...
Byl bych rád kdybych si Mafii II mohl aspoň na minimálně zaplej PhysX zahrát ale na to ani nemyslím jelikož by musela mít hodně! Hodně slabý nároky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 21:04 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
tees píše:
teraz si precitaj tu vetu a uvidis ako si protirecis :lol:


Pokud to je na mě, tak vůbec nvm co myslíš...
Příště zkus třeba citovat/quote, ať vim na co přesně reaguješ...

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 21:23 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
Podle mě myslel tohle:
O nějakym softu osobně pochybuju... Pokud vim, tak je jen nějaký PhysX soft


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 22:06 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 00:10
Příspěvky: 235
PhysX bude nejspíše stát za definitivním pádem ATI, protože určitě každý si bude chtít hru vychutnat celou a radši si koupí kartu od Nvidie, než od AMD (ATI). Já osobně asi budu při sestavování nového PC vybírat mezi kartami od Nvidie, i když mám ATI rád. Snad příjdou s něčím podobným a lepším.

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 11 srp 2009, 22:13 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
Kraj píše:
PhysX bude nejspíše stát za definitivním pádem ATI, protože určitě každý si bude chtít hru vychutnat celou a radši si koupí kartu od Nvidie, než od AMD (ATI). Já osobně asi budu při sestavování nového PC vybírat mezi kartami od Nvidie, i když mám ATI rád. Snad příjdou s něčím podobným a lepším.

Nápodobně...

Četl jsem že ATI mělo podporovat PhysX ale oni nechtěly protože už maj Havoc (Možná píšu blbosti ale vím že to nějak tak bylo)... No je to škoda, velká škoda.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 12 srp 2009, 19:14 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
Copeland píše:
Podle mě myslel tohle:
O nějakym softu osobně pochybuju... Pokud vim, tak je jen nějaký PhysX soft

Presne o tomto som hovoril


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 12 srp 2009, 20:39 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
tees píše:
Copeland píše:
Podle mě myslel tohle:
O nějakym softu osobně pochybuju... Pokud vim, tak je jen nějaký PhysX soft

Presne o tomto som hovoril


No tak já myslel to, že nevim o žádnym neofic softu kterej ti umožní plnohodnotnej physX na ati kartách... ale vim jen o softu kterej ti tu zjednodušenou fyziku u ati karet umožní s tím, že to má na starost cpu... toť vše...

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 12 srp 2009, 21:08 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
no tak poviem to takto :) daj link :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ATI a PhysX
PříspěvekNapsal: 12 srp 2009, 21:24 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
mám tady nainstalovnej nějakej soft, menuje se to jen Nvidia PhysX, je tam něco málo nastavení, mám to tu už dýl, ani nvm odkud :D Je tam na výběr GeForce physX a Ageia physX... Ještě sem tu měl Ageia physX soft, tam byly i různý testry atd... sám úplně přesně nevim jak to s tim physXem ve skutešnosti je, každopádně mi bez toho physX nešel v Mirrors edge zapnout... I tak to bylo vodrbaný a to díky tomu že mám atinu... prostě pokud chce někdo physX jako physX :D tak si koupí nVidii a je to... :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat