Právě je 20 říj 2021, 21:32

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009, 18:45 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
32bit ti utiahne len 3 giga
edit:
inak ja mam PC :
Proc: Phenom II X4 940BE
GT: ATI 4870 1 GB
RAM: 4GB
zdroj: 500W
HD: 500 GB
OS: Windows 7 64bit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 srp 2009, 13:35 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
papa.cassanova píše:
-*-mafian-*-cz-*- píše:
papa.cassanova píše:
Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry


Nemám 64-bitovku :!:
K čemu by mě asi tak byla??
32-bit je ideální...


Tak jednoduše, prostě pokud máš 32-bitový XPéča tak ti prostě na 4Gb ram nejedou...
JAk psal Copeland... Se 4 gigama neumějí pracovat, jen 64-bitový...


Mám tam sice napsané 3,25 GB RAM, to je pravda. Ale mám tam, jak už sem psal, chipset, aby ty XPčka na ty 4GB jely.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 srp 2009, 13:38 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Mám tam sice napsané 3,25 GB RAM, to je pravda. Ale mám tam, jak už sem psal, chipset, aby ty XPčka na ty 4GB jely.


jo? A co to je za chipset ? :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 srp 2009, 14:05 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 29 srp 2009, 10:50
Příspěvky: 16
Jsem docela zvědavý, jestli mi to na M2 bude stačit. V čem bych mohl mít případně problém?

Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 - 3.00 GHz
RAM: 2 GB
Graf. karta: Nvidia Geforce 9500 GT (512)
OS: Windows XP Professional SP3
Monitor: Nějaký Samsung 23" (Nejčastěji používám roz. 1680x1050)

:?: :( :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 srp 2009, 15:23 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
vfertek píše:
Jsem docela zvědavý, jestli mi to na M2 bude stačit. V čem bych mohl mít případně problém?

Procesor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 - 3.00 GHz
RAM: 2 GB
Graf. karta: Nvidia Geforce 9500 GT (512)
OS: Windows XP Professional SP3
Monitor: Nějaký Samsung 23" (Nejčastěji používám roz. 1680x1050)

:?: :( :?:


Případně asi možná jen grafárně... jinej problém bych neviděl :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 01 zář 2009, 17:49 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
papa.cassanova píše:
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Mám tam sice napsané 3,25 GB RAM, to je pravda. Ale mám tam, jak už sem psal, chipset, aby ty XPčka na ty 4GB jely.


jo? A co to je za chipset ? :-)


AMD 770 Chipset.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 02 zář 2009, 21:17 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 14:29
Příspěvky: 111
tees píše:
32bit ti utiahne len 3 giga


Mám pocit, že 32bitovej systém využije až 4 GB paměti. Kámoš to má a vidí a může využít všechno z kapacity.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009, 12:45 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
Tommyk píše:
tees píše:
32bit ti utiahne len 3 giga


Mám pocit, že 32bitovej systém využije až 4 GB paměti. Kámoš to má a vidí a může využít všechno z kapacity.


věř, že nevyužije :-) jak vlastní zkušenost tak i ověřeno :-) max. cca 3,20Gb

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 03 zář 2009, 19:16 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Nj, každej tvrdí něco jinýho...
No necháme to být, ať to nepřeroste v hádku :D
Prostě je důležitý, že ten komp mám výkonej a sem s ním spokojenej - na nějakejch pár set MB paměti už tolik nesejde.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 09 zář 2009, 20:47 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
drobný UPGRADE:
deska: ASUS 775Dual-880Pro
CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální
RAM: 2GB (z 1GB)
HDD: 250 GB
grafika: GeForce 8600GT 512 MB (z GeForce 6200 TC 256 MB)
zdroj: 450 W
monitor: LCD BENQ 19"
OS: Win 7 Ultimate

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 10 zář 2009, 22:47 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:41
Příspěvky: 69
CPU: AMD Phenom 9950 Quad-Core
RAM: 4,0GB
HDD: 1TB + 120 GB
Grafika: NVIDIA GeForce 8800 GTS 640 MB (k Vánocům bude snad nová)
Zdroj: 850 W
OS: MS Windows Vista Ultimate 64bit SP1


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 11 zář 2009, 19:25 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
lol naco ti je 850 W zdroj ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 11 zář 2009, 22:04 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:41
Příspěvky: 69
tees píše:
lol naco ti je 850 W zdroj ?

No ona sama moje stará grafárna potřebuje mám dojem 400 min.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 12 zář 2009, 17:47 
Offline
Veterán
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:29
Příspěvky: 123
Bydliště: Hradec Králové
Alien píše:
tees píše:
lol naco ti je 850 W zdroj ?

No ona sama moje stará grafárna potřebuje mám dojem 400 min.

To je spotřeba jak ruskej tank ... :-D (100 l na 100 km, 60 lna nastartování :-D)

_________________
"Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein

24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok!
24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!

(z pietních důvodů ponecháno v původním stavu)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 26 lis 2009, 01:42 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 22 úno 2009, 01:09
Příspěvky: 62
Bydliště: Bratislava
CPU: AMD Athlon64 X2 5000+ (black edition) 3,0 GHz (OC)
MB: ASUS M2a-VM
Grafika: ATI HD3850 512MB (OC)
RAM: CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X
Zdroj: Fortron BlueStorm II 400W
HDD: 2x Maxtor (250+500GB)
Mys: Razer Krait 1600dpi orange
Mon.: Acer + Benq 17'' (dual)
ostatne uz je nepodstatne...

_________________
http://www.mafiatrees.poteam.sk


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 06 pro 2009, 22:02 
Offline
Veterán

Registrován: 21 úno 2009, 16:52
Příspěvky: 299
Intel Core 2 Duo 3Ghz, 4GB RAM, ATI HD 4870 1GB.

_________________
Pěkně teplý jméno.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 11 srp 2010, 00:36 
Offline
Zelenáč

Registrován: 11 srp 2010, 00:09
Příspěvky: 1
Tak abych nebyl pozadu, tak přidám hned dva svoje kousky.

Notebook ASUS K50IN
CPU: Intel Core 2 Duo T6600 2,2GHz 800MHz
RAM: 2x 2GB DDR2 800MHz
HDD: 512GB 5400rpm
GPU: G102M 512MB
OS: Win7 Ultimate

Desktop:
MB: ASUS P5Q-C
CPU: Intel Pentium Dual-Core E6600 3,06GHz 1066MHz
RAM: 2x 1GB DDR3 1333MHz
HDD: 512GB + 120GB Seagate SATA 7200rpm
GPU: ASUS GT240 512MB GDDR5
Zdroj: 500W
OS: Win7 Ultimate


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 16 zář 2010, 00:31 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2010, 23:19
Příspěvky: 36
I já se k Vám přidám :)

CPU Intel Core 2 Quad Q8300 2,5GHz
RAM 4GB DDRII
GPU ATI HD5770- 1GB VRAM
HDDs: 250GB ( Seagate )+ 500GB ( WD )
Zdroj: Seasonic 500W
OS: Win7 Ultimate
...........


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2020, 22:00 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
JohnZ píše:
drobný UPGRADE:
deska: ASUS 775Dual-880Pro
CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální
RAM: 2GB (z 1GB)
HDD: 250 GB
grafika: GeForce 8600GT 512 MB (z GeForce 6200 TC 256 MB)
zdroj: 450 W
monitor: LCD BENQ 19"
OS: Win 7 Ultimate


Tak se skoro devítiletým zpožděním update: :lol:

Notebook Asus K73SV 17" (listopad 2011):

CPU: Intel Core i7 - 2670QM, 2,2 GHz, TB 3,1 GHz, 4 jádra, 8 vláken
RAM: 8 GB (upgrade z původních 4GB)
HDD: 1280 GB (2 x 640GB)
grafika: nVidia GeForce GT540m 1GB VRAM
monitor: BenQ BL2420PT, LED, 24", QHD 2560x1440
OS: Win 7 Home Premium

Na hry po roce 2015 už to moc není... :arrow: V nejbližší době se chystám pořídit novej stroj...

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2020, 22:30 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2011, 09:27
Příspěvky: 121
Já mám pc Acer Aspire TC-780 z roku 2017. Jak název napoví, tak jsem ho nesestavoval, ani si nenechával sestavovat. Koupeno takhle z Alzy, tehdy tam byla dost velká sleva. Počítal jsem už tehdy s tím, že bude po čase třeba vyměnit grafárnu a ten čas už opravdu je. Zbytek sestavy ještě podle mě v pohodě i v roce 2020. Hry už mc nehraju, nové mě tuplem nezajímají. Přesto se našlo pár kousků, které bych si rád zahrál a to plynule na cca střední detaily. Na to už GK ale zoufale nestačí. :)

CPU: Intel Core i7 7700 Kaby Lake 3,6 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 745 4GB
RAM: 8GB DDR4
OS: Windows 10

Monitor: 21,5" Acer V226HQLbd
Myš: SteelSeries Rival 100
Klávesnice: CONNECT IT Premium CI-45

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat