Ty očividně nechápeš,že na každým PC to reaguje jinak,nehledě na výkon Ty jsi jedním z těch šťastlivců,kterým to šlape,ale někdo je na tom prostě hůř V kolika % se to teda začne rozjíždět?Už mě to začíná docela nudit.
No tak já mám grafickou kartu ATI HD 4870 s pouhou 512mb pamětí a jede mi to uplně krásně na max. jen se sníženýma stínama a dohledností. A to má s touhle grafickou kartou plno lidí problémy. A hra mi padá jen když používám trainer takže si měl špatnej crack. A to s tím kdy se to rozjede... Mě se příběh začal líbit už skoro na začátku a celkem mě to bavilo.
Tak už se to zřejmě začíná rozjíždět. Zatím mě teda příběh ani trochu nenadchnul,ale teď jsem zrovna dokončil misi,kde v cutscéně Elizabeta úplně bezdůvodně zastřelila ...(nebudu spoilerovat kvůli těm,kteří se na hru chystají). Tohle mě fakt šokovalo..jsem asi tak půl minuty čuměl na monitor s otevřenou hubou
Tak už se to zřejmě začíná rozjíždět. Zatím mě teda příběh ani trochu nenadchnul,ale teď jsem zrovna dokončil misi,kde v cutscéně Elizabeta úplně bezdůvodně zastřelila ...(nebudu spoilerovat kvůli těm,kteří se na hru chystají). Tohle mě fakt šokovalo..jsem asi tak půl minuty čuměl na monitor s otevřenou hubou
jojo já to taky nečekal.. ale to je slabej odvar co tě čeká.. teprve ted to začina byt zajimavy.. doted ses tak seznamoval se hrou a městem
jojo já to taky nečekal.. ale to je slabej odvar co tě čeká.. teprve ted to začina byt zajimavy.. doted ses tak seznamoval se hrou a městem
Mám odehráno 11hodin a furt se nic neděje. Niko se s někým sejde,dotyčný si vezme jeho číslo a pak pro něj Niko plní mise. Už jsem učinil to první rozhodnutí,ale nějak jsem potom nezaregistroval,že by to mělo na další děj nějaký vliv. Vážně se začne něco dít???
Mám odehráno 11hodin a furt se nic neděje. Niko se s někým sejde,dotyčný si vezme jeho číslo a pak pro něj Niko plní mise. Už jsem učinil to první rozhodnutí,ale nějak jsem potom nezaregistroval,že by to mělo na další děj nějaký vliv. Vážně se začne něco dít???
možná by nebylo od věci tupě dělat mise ale poslouchat rozhovory a podobny věci abys věděl o čem ten příběh je
Ok,dik...Ted jsem u druhyho konce a jedu na motorce a kdyz skocim a chytnu se vrtluniku,tak Niko vubec nechce vylezt,stridaji se divne rychle dve kamery a vzdycky nakonec spadnu,i kdyz mackam mezernik furt za sebou jak blbec,nevis,co s tim? :-(
Ok,dik...Ted jsem u druhyho konce a jedu na motorce a kdyz skocim a chytnu se vrtluniku,tak Niko vubec nechce vylezt,stridaji se divne rychle dve kamery a vzdycky nakonec spadnu,i kdyz mackam mezernik furt za sebou jak blbec,nevis,co s tim? :-(
Nevím, máš patch? Mě normálně vylezl. Měl sem myslím verzi 1.1 nebo 1.2
Nevím, máš patch? Mě normálně vylezl. Měl sem myslím verzi 1.1 nebo 1.2
Mám 1.1. Tak to me teda se*e,jestli to nebudu moct dohrat :-(
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník