Právě je 27 lis 2021, 01:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010, 00:15 
Offline
Zelenáč

Registrován: 30 srp 2010, 00:07
Příspěvky: 1
Zdravím, nepřišel někdo na způsob jak se dostat do nejokrajovějších částí města, které jsou na mapě?? :\


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 30 srp 2010, 00:18 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 15 srp 2010, 19:32
Příspěvky: 86
Ne, také jsem nad tím uvažoval, proč nejsou přístupné, je to skoro třetina mapy.

_________________
ˇˇˇ2K DLC for Mafia 2ˇˇˇ
http://www.youtube.com/watch?v=Iy0nVslhfkk
http://www.youtube.com/watch?v=iVbHVvswTBw


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 29 říj 2010, 18:27 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Kein píše:
Ne, také jsem nad tím uvažoval, proč nejsou přístupné, je to skoro třetina mapy.


Je to zřejmě tím, že je osekaná celá hra. Tak osekali i mapu a řekli si, že z toho udělají DLC s názvem Extreme Map a my si to za 250 Kč koupíme :FUCK:
Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak dopadlo...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 03 lis 2010, 01:10 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Kein píše:
Ne, také jsem nad tím uvažoval, proč nejsou přístupné, je to skoro třetina mapy.


Je to zřejmě tím, že je osekaná celá hra. Tak osekali i mapu a řekli si, že z toho udělají DLC s názvem Extreme Map a my si to za 250 Kč koupíme :FUCK:
Vůbec bych se nedivil, kdyby to tak dopadlo...


Chlapci, zbytočne sa rožčulujete, samozrejme, že to je prístupné, ale ako už bolo spomínané za "nadštandardný" poplatok (hoci je aj symbolický) ... v poradí vyjde už tretie dlc k Mafii 2 a všetky sú za symbolickú cenu (v reálnom poňatí + cca 30 Eur k základnej cene hry) ... čiže vo Vendette sprístupnili pár vecí, ktoré vo full verzii sme nemali, zopár lokácii možno - zatiaľ viem o Vinciho vile, a pri Joeovi bude sprístupnený napr. prístav, vlaková stanica, strip club a ďalšie možnosti ...
Keby však tieto veci boli už v základnej Mafii, tak by bola oveľa plnohodnotnejšou hrou než ako je teraz ... ale tak čo už ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 04 lis 2010, 14:14 
Offline
Picciotto

Registrován: 14 srp 2010, 22:03
Příspěvky: 30
No já si ale myslím, že třeba nádraží je přístupný už od začátku ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 04 lis 2010, 17:27 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
hRob píše:
No já si ale myslím, že třeba nádraží je přístupný už od začátku ;)

no to je, sama som tam bola a skúmala som stanicu, takže neviem ako to myslia, že sprístupnia aj vlakovú stanicu ... žeby začali premávať vlaky??? no neviem ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 06 lis 2010, 13:54 
Offline
Zelenáč

Registrován: 05 lis 2010, 15:50
Příspěvky: 5
jana559 píše:
hRob píše:
No já si ale myslím, že třeba nádraží je přístupný už od začátku ;)

no to je, sama som tam bola a skúmala som stanicu, takže neviem ako to myslia, že sprístupnia aj vlakovú stanicu ... žeby začali premávať vlaky??? no neviem ...

Podle mě tím vlakovým nádražím myslí nádraží metra, protože je na tomto screenu:
http://mafia.czech-games.net/mafia2_dlc/js_06.jpg


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 07 lis 2010, 16:11 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
Smakoun píše:
jana559 píše:
hRob píše:
No já si ale myslím, že třeba nádraží je přístupný už od začátku ;)

no to je, sama som tam bola a skúmala som stanicu, takže neviem ako to myslia, že sprístupnia aj vlakovú stanicu ... žeby začali premávať vlaky??? no neviem ...

Podle mě tím vlakovým nádražím myslí nádraží metra, protože je na tomto screenu:
http://mafia.czech-games.net/mafia2_dlc/js_06.jpg

tak to ma nenapadlo, hoci teda viem aj o tejto stanici, no nejak mi vypadlo, že v hre je a že je zamknutá v hlavnom príbehu ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 15 lis 2010, 09:37 
Offline
Picciotto

Registrován: 14 srp 2010, 22:03
Příspěvky: 30
Jste si jisti? Vy jste někdy stanici metra říkali vlakový nádraží? :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 15 lis 2010, 15:11 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
hRob píše:
Jste si jisti? Vy jste někdy stanici metra říkali vlakový nádraží? :roll:

no možno autori sa len zle vyjadrili, pretože vlaková stanica alebo nádraží je prístupné v hlavnej hre, ale také metro (subway) je zamknuté pre Vita ... to odomknú v Joe´s Adventures, ktoré by malo vyjsť okolo 25.11.2010, teda čo nevidieť ... ja si to nepletiem, ale niekde tak píšu, inde tak ... ale metro je v Mafii2 zamknuté, a zo screenov, ktoré sú na nete, tak toto DLC sprístupní pre Joea práve túto lokáciu ... škoda, že za ďalšie peniaze (ale nad tým sa pozastavovať je už zbytočné) ... :roll:


Naposledy upravil jana559 dne 16 lis 2010, 11:27, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 15 lis 2010, 21:06 
Offline
Picciotto

Registrován: 25 črc 2009, 14:41
Příspěvky: 37
Namiesto 1100sk za hru dostanu 2000sk za hru, lebo je kopa ludi co si este aj tie DLCcka kupi. Tomu sa vravi biznis. :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 17 lis 2010, 20:52 
Offline
Picciotto

Registrován: 14 srp 2010, 22:03
Příspěvky: 30
Hmm, ale vidím to tak, že se to zpřístupní jen na tu určitou misi a pak se to zase zamkne :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: "předměstí"
PříspěvekNapsal: 17 lis 2010, 22:09 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
hRob píše:
Hmm, ale vidím to tak, že se to zpřístupní jen na tu určitou misi a pak se to zase zamkne :(

no aj to je možné, pretože napr. taká Vinciho vila, ktorú otvorili pre misiu vo Vendette, ale inak sa tam hráč nedostane ... je to možno aj preto, že freeride nie je ... ale tak načo potom robili také detailné mesto, ktoré fakt hráč nemá možnosť využiť naplno, pretože po istom čase to omrzí len tak sa preháňať poloprázdnymi ulicami a občas zastaviť pri krajnici či chodníku a skočiť si na párok či sa opiť ... mňa osobne to moc nechytá ... ale takých pár otvorených miest, a nejaké bočné úlohy by padli vhod, ale o tom môžeme snívať ... škoda toho ... ale ešte aj po takej dobe to trošku zamrzí ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat