Právě je 02 pro 2021, 12:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Grafické problémy
PříspěvekNapsal: 18 čer 2012, 22:26 
Offline
Zelenáč

Registrován: 18 čer 2012, 22:07
Příspěvky: 1
Ahoj, můžete mi prosím někdo pomoci? Mám velký problém s grafikou.

špatně se mi ve hře vykreslují stíny, ale to by až tak nevadilo. Horší je, že se mi hra zasekává a padá díky grafice pravidelně cca 10-15 minut hraní. Bývá to takhle:

Jedu autem a zničeho nic vidím třeba 300 metrů před sebou hranici za kterou problikává černá barva, domy, lidé, auta a tak. Pokud se otočím a jedu pryč, tak mi hra nezpadne a můžu hrát dále, ale většinou to není možné, protože musím tím místem projet abych pokračoval v misi. Ovšem pokud tam vjedu, tak mi to začne problikávat všude i moje auto a pak to spadne.

Hru takhle není možné hrát :( Většinou mi to totiž spadne dříve, než se dostanu k "ukládacímu místu" takže některé pasáže hraju i 5x abych se v příběhu posunul dále. :(

Pomůže mi někdo? Mám hru verzi 1.5, koupenou originál.

NTB - 4 dny starý Lenovo
intel core i7
ATI radeon HD 6550 (2GB nesdílené paměti)
8GB ram paměti
na další potřebné parametry rád odpovím, ale další asi nejsou třeba. Moc prosím o radu :( hrozně jsem se těšil na nový PC, že si zahraju Mafii a nic :(

(PS například CoD 8 Modern warfare 3 mi šlape jako hodinky a to je to hra z listopadu 2011, takže na grafiku dost náročná... :( )


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Grafické problémy
PříspěvekNapsal: 22 čer 2012, 18:18 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
CoD MW3 je hra náročná na grafiku??? OMG... Na takovou sračkoidní hru nepotřebuješ extra mašinu :D A když je hra z roku 2011, tak neznamená, že je náročná na grafiku.
Spíš vidím problém v ATI grafice - každý ví, že na hry je nejlepší NVIDIA, protože s ní nejsou ve většině her žádné problémy a navíc sama NVIDIE spolupracuje s vývojáři her.
Aktualizuj si ovladače grafické karty na nejnovější verzi - to, že máš NTB starý 4 dny neznamená, že má nejnovější ovladače ;)
Sniž si grafické nastavení hry na minimum. Pokud potom problémy zmizí, tak postupně zkoušej "přidávat" hodnoty v nastavení a uvidíš.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat