mafiaforum.4fan.cz
http://mafiaforum.4fan.cz/

Problém při spuštění...
http://mafiaforum.4fan.cz/viewtopic.php?f=45&t=970
Stránka 1 z 1

Autor:  R4dekCZ [ 28 pro 2012, 03:36 ]
Předmět příspěvku:  Problém při spuštění...

Můj Problém spočívá v tom, že kdýž zapnu hru tak se mi objeví logo Mafia 2, pak takové to physX atd. a cosi napsané ale když to zmizí měla by tam naskočit tak gramofonová deska kde je napsané načítáni. Ale mě se tam nic neukáže a mám černou obrazovku. Žádnou chybu to nehlásí... Hru jsem si stahoval 2x, pokazdé stejný problém. :cry:

Díky za pomoc... :)

Autor:  Ardyx [ 28 pro 2012, 09:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problém při spuštění...

R4dekCZ píše:
Hru jsem si stahoval 2x.


Problém vyřešíš tím, že si koupíš originál.

Autor:  -*-mafian-*-cz-*- [ 29 pro 2012, 19:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problém při spuštění...

Ne, problém vyřešíš tím, že si stáhneš jiný crack :D
Originál nemá cenu kupovat, protože ta hra ti stejně nemá co víc nabídnout... A navíc M2 je mrtvá a neštěkne po ní ani pes...

Autor:  slayer [ 05 led 2013, 16:26 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problém při spuštění...

Zdravim mafiani mam problem pri spousteni se mi ukaze ... imput not support ... ale zvuky funguji normalne. chtel bych se zeptat jak to mam vyresit. hru mam originalni takze nevim v cem je problem. a nemuze to byt tim ze uz mam hru nainstalovanou na jednom pocitaci a tedka ji instaluju na druhy pocitac ? diky za rady ;)

Autor:  -*-mafian-*-cz-*- [ 09 led 2013, 20:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Problém při spuštění...

Input not supported - problém je v tom, že v jednom souboru jsou nastaveny hodnoty, se kterými se má hra spouštět (rozlišení, obnovovací frekvence atp.) a tvůj monitor je nepodporuje.

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves

Smaž videoconfig.cfg a zkus spustit hru.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/
Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat