Právě je 01 pro 2021, 15:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011, 20:23 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Udělej screen a hoď sem obrázek té složky s DLC, kde to máš umístěné a já ti zkusím poradit.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 19 úno 2011, 13:08 
Offline
Zelenáč

Registrován: 05 zář 2010, 16:57
Příspěvky: 2
Zdravim mam problem v misi v bordelu.Jakmile se dostanu z bordelu tak mi po videjku hra hodi chybu ve stylu odeslat zpravu o chybach nevite nekdo co stym ?? dekuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 19 úno 2011, 19:14 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
barman9 píše:
Zdravim mam problem v misi v bordelu.Jakmile se dostanu z bordelu tak mi po videjku hra hodi chybu ve stylu odeslat zpravu o chybach nevite nekdo co stym ?? dekuji


Zkus jiný crack, když to nepomůže, tak reinstal módu. Pokud ani to nepomůže, tak reinstal hry.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011, 18:20 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 dub 2011, 18:18
Příspěvky: 4
johnnyn píše:
tak fakt nevim, kam to mám zkusit nainstalovat když celou hru mám ve složce D:\\HRY\mafia 2 ???? já jsem dal do instalace přesně tuhle cestu a nainstalovalo se mi to do DLCS ale stejně to nešlape.... poradí někdo?


Tak co už si to nějak vyřešil? mám stejnej problém..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 03 dub 2011, 20:22 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
pete píše:
johnnyn píše:
tak fakt nevim, kam to mám zkusit nainstalovat když celou hru mám ve složce D:\\HRY\mafia 2 ???? já jsem dal do instalace přesně tuhle cestu a nainstalovalo se mi to do DLCS ale stejně to nešlape.... poradí někdo?


Tak co už si to nějak vyřešil? mám stejnej problém..


"Udělej screen a hoď sem obrázek té složky s DLC, kde to máš umístěné a já ti zkusím poradit."

Už sem to jednou psal, ale ničeho jsem se nedočkal. Hoď sem screen a zkusíme ten problém vyřešit.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 05 dub 2011, 19:42 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 dub 2011, 18:18
Příspěvky: 4
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011, 20:21 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Smaž tu složku s DLCčkem Joeova dobrodružství. Zkus to znovu nainstalovat - ale třeba jen na plochu. Pak to přesuň do složky, kde to má správně být. A ujisti se, že ve složce cnt_joes_adventures jsou tyto složky:

game_edit, sds, sds_cz (de, en, fr, it, pl, ru, spa) + ještě soubor content.

Pokud to i tak nepojede, tak si sežeň nejnovější crack, protože ty staré blbnou.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 09 dub 2011, 09:42 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 dub 2011, 18:18
Příspěvky: 4
Přeinstaloval jsem to několikrát a stejnak nic.. Ty cracky co jsem našel tak ani jeden nefungoval. Když tak mi pls dej odkaz na nějakej co funguje tobě. díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 09 dub 2011, 17:13 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Já M2 ale už nehraju a mám ji odinstalovanou. Běž na nějaké warez fórum a tam ti poradí.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 17 dub 2011, 14:09 
Offline
Zelenáč

Registrován: 15 dub 2011, 21:56
Příspěvky: 4
Ked idem hrat Joe's Adventure stale m y iba nacitava co mam robyt :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011, 14:42 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Nový crack.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 19 dub 2011, 18:01 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 17 úno 2011, 22:10
Příspěvky: 62
Bydliště: Little Italy
ale da sa to aj takto: stiahnes si na ulozto mafia 2 update 2 skidrow
nainstalujes tam kde mas mafiu a tie subory co budu v skidrow v tom kde si mal aj ten instalator das do mafia2/pc a ked ti tam napise ci chces aby sa tie subory nahradili das ano

_________________
Noi abbiamo le nostre leggi-máme svoje zákony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 19 dub 2011, 18:17 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Však to je nový crack - jinak řečeno update...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 19 čer 2011, 08:27 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2011, 09:27
Příspěvky: 121
Joeova dobrodružství bylo asi nejlepší DLC, pro pobavení na kratší dobu postačí. První mise naprosto bezchybná, škoda, že dál už je to jen arkáda ála DLC s Jimmym.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat