Právě je 28 říj 2021, 22:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 04 pro 2010, 20:32 
Offline
Zelenáč

Registrován: 27 srp 2010, 14:37
Příspěvky: 8
Ahoj lidičky, zkoušel jsem si zakoupit toto DLC prostřednictvím návodu, který je na hlavní stránce, ale bohužel mi to vždy při platbě kartou odmítne, nechápu proč. Přes tuto kartu jsem již kupoval DLC pro Armed Assault 2 a fungovalo to, peníze tam jsou...Vám to šlo normálně zakoupit? :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 06 pro 2010, 21:54 
Offline
Zelenáč

Registrován: 06 pro 2010, 21:52
Příspěvky: 3
Mám dotaz, DLC odemiká bordel, je na konci dlc mise, kdy jste v bordelu. Ale proč není bordel odemčen mimo misi? Nebo ve volné jízdě?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 06 pro 2010, 23:39 
Offline
Picciotto

Registrován: 20 zář 2010, 21:11
Příspěvky: 80
afanasenkow29 píše:
Mám dotaz, DLC odemiká bordel, je na konci dlc mise, kdy jste v bordelu. Ale proč není bordel odemčen mimo misi? Nebo ve volné jízdě?

žiaľ budeš musieť jedine opakovať dookola tú misiu, kde je otvorený ... lepší nápad ma nenapadol ... :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 07 pro 2010, 18:18 
Offline
Zelenáč

Registrován: 06 pro 2010, 21:52
Příspěvky: 3
To bude jediná možnost :-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 08 pro 2010, 00:07 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2010, 23:19
Příspěvky: 26
Vsetky nove lokacie ktore sa vyskytnu v misiach su dostupne len v tej misii. To plati pre celu hru so vsetkymi DLC.

_________________
Mafia The Movie CZ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 08 pro 2010, 00:40 
Offline
Zelenáč

Registrován: 27 srp 2010, 14:37
Příspěvky: 8
JohnSullivan píše:
Ahoj lidičky, zkoušel jsem si zakoupit toto DLC prostřednictvím návodu, který je na hlavní stránce, ale bohužel mi to vždy při platbě kartou odmítne, nechápu proč. Přes tuto kartu jsem již kupoval DLC pro Armed Assault 2 a fungovalo to, peníze tam jsou...Vám to šlo normálně zakoupit? :cry:


Napíše mi to konkrétně: There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance.

Ať zkouším, jak zkouším bezezměny...nevíte co stím, nebo jak jinak sehnat toto DLC? Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 10 pro 2010, 15:47 
Offline
Zelenáč

Registrován: 30 srp 2010, 16:57
Příspěvky: 5
Osobně si myslím, že autoři Free Ride něco vymyslí, aby nakonec "jinak uzamčené" lokace byly dostupné právě ve volné jízdě. (tedy doufám v to)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 14 pro 2010, 14:54 
Offline
Zelenáč

Registrován: 06 pro 2010, 21:52
Příspěvky: 3
to by bylo super, tak kluci, dotoho! :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 04 led 2011, 18:37 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
Ahoj nevite jestli tam mise v docích jde udělat tiše??

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 06 led 2011, 19:28 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Která přesně? V docích je jich tam několik...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 07 led 2011, 10:40 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
Ta mi se jak máte s tonym ukrást nějaký bedny. :D

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 07 led 2011, 18:42 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
To myslíš tu s tím vlakem, na kterém jsou ty bedny se zbraněmi a municí?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 08 led 2011, 10:07 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
To nevim. na začátku tam nějakej chlap dělá holku a nevim jak ho obejí. Tony na začátku řiká "Tohle by šlo líp poticu." Je to první mise ve který pracuje tony s váma.

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 08 led 2011, 15:44 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Jo, to je ona s tím vlakem, jak sem psal.
Nejde to udělat potichu. Jakmile se i v krytu přiblížíš na první roh, tak ten chlap pustí tu ženskou a začne střílet.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 10:24 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 04 čer 2009, 19:42
Příspěvky: 120
Bydliště: Little Italy
Díky ;)

_________________
PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 09 led 2011, 16:50 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Jo jo, není zač... Už sem se na to před časem sám díval všude možně po netu, ale každý psal, že to prostě nejde. Vysvětlení je asi takové:
Je tam něco jako "spínač", a když do "něj vejdete" - tzn. aktivujete ho, tak tomu chlápkovi u ženské umělá inteligence pošeptá do ouška :lol: , že vás vidí a má vás zabít.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 03 úno 2011, 21:55 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 úno 2011, 21:54
Příspěvky: 3
prosím vás o radu, nainstaloval jsem obě předchozí DLC a obě šlapou, ale Joes adventure furt nic, hru spustím, ale nedostanu se za loadovací obrazovku, prostě se loaduje hrozně dlouho, ale hra jako taková se nespustí, poradí prosím někdo co s tím????
předem díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 04 úno 2011, 09:36 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
To se mně taky stalo - pokud máš teda warez verzi - to DLC se instaluje přes instalátor, a jestli jsi zvolil špatnou cestu, tak ta složka s DLC Joes Adventures je jinde. Najdi ji a dej ji do MAFIA2/pc/dlcs.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 06 úno 2011, 18:47 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 úno 2011, 21:54
Příspěvky: 3
jj, přesně jak píšeš, ale celou složku cnt_joes_adventure jsem přesunul do DLCS ale nic se neděje, tak fakt nevim, asi teda zkusim nainstalovat znova a uvidí se no....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DLC – Joe's Adventures
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011, 18:19 
Offline
Zelenáč

Registrován: 03 úno 2011, 21:54
Příspěvky: 3
tak fakt nevim, kam to mám zkusit nainstalovat když celou hru mám ve složce D:\\HRY\mafia 2 ???? já jsem dal do instalace přesně tuhle cestu a nainstalovalo se mi to do DLCS ale stejně to nešlape.... poradí někdo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat