Právě je 27 lis 2021, 08:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mafia 1 a Win 7
PříspěvekNapsal: 08 dub 2011, 18:39 
Offline
Zelenáč

Registrován: 08 dub 2011, 18:34
Příspěvky: 4
Zdravím,

chtěl jsem si koupit Mafii 1, abych ji hrál na svém NB. Nicméně jsem se v obchodě setkal s tím, že na obalu DVD je nejvyšší podporovaný systém Win XP. Řekl jsem si, že bude lépe napřed vyzkoušet, zda nebudu kupovat zbytečně a tak jsem si stahl Demo Mafie 1 a narazil na problém. Ač spuštěno v režimu kompatibility, hra vykazuje značné grafické chyby. Při jízdě autem bliká stín auta a když vjedu na trávník, létají mi přes celou obrazovku zelené "paprsky" při střelbě rovněž přes obrazovku létají jakési nepatřičné paprsky, resp. poškození obrazu a občas chybí i animace ke střelbě. A toto jsem zpozoroval jen v prvních dvou minutách hraní.
Na Steamu je k zakoupení Mafia 1 a mezi kompatibilními systémi je i Win Vista a 7. Nevíte někdo, jestli je nějak upravovaná, nebo je to stejná verze, jako na krámech, jen tam připsali nové OS?
Jde mi o to, zda zakoupením Mafie 1 na steamu získám hru, která mi narozdíl od té DVDčkové bude na Win7 fungovat, nebo je problém jinde a já jen vyhodím peníze.

Předem díky za rady a zkušenosti.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia 1 a Win 7
PříspěvekNapsal: 25 pro 2011, 12:28 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 dub 2011, 09:27
Příspěvky: 121
Mafie mi na Windows 7 jede úplně bez problémů. Asi máš jinou verzi Windows 7.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia 1 a Win 7
PříspěvekNapsal: 29 pro 2011, 12:57 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2011, 10:26
Příspěvky: 19
Bydliště: Bar Axioma
Takhle - Mafia je stará hra, dělaná spešl pro XP a u jehoVisty a sedmiček je jen předpoklad, že by měla hra správně fungovat.

Osobně mi na sedmách hra nikdy nešla tak, jak měla, nejdřív mi poblikávala fialově a po reinstallu mi poblikává všema barvama a s tím Steamem zkušenosti nemám, ale pochybuju, že by tu hru ještě nějak spravovali. Jednak tam ta hra stojí jen pár pětek a druhak by si přeci nešpinili ruce se hrou, která má na krku deset let a nijak jim nevydělává. Prostě asi budeš muset přejít ten fakt, že už je hra v létech a na novějších platformách nefunguje, jak má. :\ Tím tě nechci zrazovat od koupě... Možná zkus pár týdnů počkat, Mafie bývá občas na Steamu ve slevě. Ale rozhodně je nejlepší mít cédo doma pro dobrý pocit, protože je to přeci úža hra!

_________________
Je lepší umřít mladej a drsnej, než mladej a starej


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat