Právě je 06 pro 2021, 11:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 26 srp 2009, 19:34 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Tak co, pochlubíte se, jaký máte kompl nebo se za něj stydíte? 8-)
Co se týká mě, mám teď pár dní novej, nemůžu si stěžovat:

skříň: Middletower, Fortron 550W, ATX, USB
MB: Gigabyte MA770-UD3
CPU: AMD Phenom II X3 720 (triple-core 2.8 GHz)
RAM: 4GB DDR2 800 MHz
HDD: 750GB SATA II, 32MB cache
graf. karta: NVidia GeForce GTX260 896MB (DVI, HDMI)
zvukovka: ALC850 7.1
OS: Win XP Pro

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 26 srp 2009, 21:19 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 17:52
Příspěvky: 261
stručně :) vlastně to je tak všechno, co vim :D
no a co se týká mě, tak mám pc starej asi 3 roky a stěžovat si rozhodně můžu :D

procesor: 1.84 GHz
RAM: 512 MB
harddisk: 50 GB + 100 GB
grafická karta: Radeon 9250
operační systém: Windows XP Professional SP3

_________________
Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí.
Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 13:30 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Tak to se ti nedivím, já měl ještě horší :D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 14:39 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Tak já mám tohle a jsem víc než spokojen. Zatim mi to na všechno stačilo- uvidíme jak to bude s Mafií.

procesor: 2,40 GHz
RAM: 1,96 GB
harddisk: 250GB+500GB
graf. karta: ATI Radeon HD 4670
zvukovka: ATI AA01
OS: Windows XP Professional SP3
monitor: HP 22"


Naposledy upravil K!dd dne 27 srp 2009, 15:33, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 14:58 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 17:52
Příspěvky: 261
chystám si na Vánoce koupit novej pc, takže bych rád věděl, co si mám na mafii připravit :lol:

_________________
Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí.
Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 15:18 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
Mark píše:
chystám si na Vánoce koupit novej pc, takže bych rád věděl, co si mám na mafii připravit :lol:


Myslim, že to co má -*-mafian-*-cz-*- ti bude bohatě stačit....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 15:26 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 úno 2009, 23:24
Příspěvky: 325
Osobně vlastnim 2 stroje... možná bych jich doma našel ještě víc ze starých časů. :D Ale aktuálně PC + noťas. Popíšu PC, pač je výkonější, nicméně taky pekelně starý... Hraju tak dvě hry do roka, takže v současný době už tak velkej pařan nejsem... není čas. Důležitý je, že na tom zatim všechno rozjedu, sice prakticky na low detaily, ale aspoň se to dá hrát. :D A třeba na noťasu jsem rozjel i RA3, ačkoliv jede jen na 1,73 GHz (jednojádro). A doufám, že po plánovanejch upgradech stolního PC rozjedu bez problému i M2, alespoň na low detaily (možná něco i na medium), čemuž po zkušenostech s M1 poměrně věřim... ;)

deska: ASUS 775Dual-880Pro
CPU: P4 3,2 GHz HT ... možná uprgrade na dvoujádro, druhý jádro zatím jen virtuální
RAM: 1GB ... brzký upgrade na 2GB
HDD: 250 GB
grafika: GeForce 6200 TC 256 MB... škoda slov, čeká jí brzkej upgrade...
zdroj: 450 W
monitor: LCD BENQ 19"
OS: WinXP SP3

_________________
Obrázek
mafia-forever.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 17:14 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Přikupte si RAMky, budete je potřebovat ;)
Já tam mám i chipset, takže mě XPčka valí v poho na 4GB RAM.
Na M2ku si myslím, že mě to bude stačit.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 17:20 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 21 úno 2009, 21:47
Příspěvky: 261
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Přikupte si RAMky, budete je potřebovat ;)
Já tam mám i chipset, takže mě XPčka valí v poho na 4GB RAM.
Na M2ku si myslím, že mě to bude stačit.


Já teda uvidim. Počkám si na HW nároky a potom na poslední chvíli doplnim.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 17:45 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Jestli ti zatím vyhovuje, tak se ti vyplatí počkat. Na M2ku jenom trošku přestavíš - jestli teda bude třeba. Oni tu hru určitě udělají tak, aby ty nároky nebyly moc vysoké.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 17:55 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Přikupte si RAMky, budete je potřebovat ;)
Já tam mám i chipset, takže mě XPčka valí v poho na 4GB RAM.
Na M2ku si myslím, že mě to bude stačit.


4Gb na Xp ?? Si trochu ulít ne ?? :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 18:13 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Neulít, fakt mě to valí v poho s tím chipsetem, pokud myslíš tohle.
Pokud myslíš, že 4GB je moc, tak si tu jednu 2 gigovku oddělám, to není problém ;)
A nebo pokud to myslíš na M2ku, tak to bude na ni budou stačit i 2GB...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 18:40 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Neulít, fakt mě to valí v poho s tím chipsetem, pokud myslíš tohle.
Pokud myslíš, že 4GB je moc, tak si tu jednu 2 gigovku oddělám, to není problém ;)
A nebo pokud to myslíš na M2ku, tak to bude na ni budou stačit i 2GB...


Myslim to tak, že Xpéčka prostě se 4ma Gb ram paměti prostě nedokážou pracovat :-) a na eMdvojku bude 2Gb stačit určitě to jo :-)

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 18:46 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
U mě dokážou 8-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 21:33 
Offline
Sgarrista
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:31
Příspěvky: 112
64bitove XP utiahne co 64bitova sedmicka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 27 srp 2009, 21:49 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009, 14:56 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
Mám to uložený v PC takže toho napíšu víc:
    Základovka: Gigabyte MB GA-EP45-DS4
    Graf. karta: Gainward ATI HD4870 Golden Sample, 512mb, GDDR5 (je sice velmi dobrá ale chtělo by to víc mb...)
    RAM: A-DATA 4GB DDR2 1066+MHz Extreme Edition
    CPU: Intel Core 2 Q9400 Quad Core, 2.66GHz
    HDD: 500gb + 250gb
    Zdroj: Enermax 500W
    Monitor: HP LP2275w 22"
    Skříň: sunbeamtech - Trio
    Reprobedny: Genius SP-HF2000X. Vlastní ukázka zde (Hlasitost je na maximum takže patřičně nezvládaj :-D )
    Klávesnice: Razer Lycosa
    Myš: Razer Mouse Deathader
    Operační systém: Windows XP Profesional SP3 & Mandriva Linux 2009. Do konce roku plánuju přidat Windows 7 nebo ho rovnou vyměnit za XP.
K tomu co je vidět jsem přidal i odkazy aby ste viděli jak je krásnej :-D
Jinak s PC jsem spokojenej, teda až na to, že se mi pomalu ale jistě rozpadaj Windowsy. Do reinstalu se mi nějak nechce takže časem přehodím rovnou na Windows Seven...


Naposledy upravil Copeland dne 26 lis 2009, 17:52, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009, 16:14 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
papa.cassanova píše:
Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry


Nemám 64-bitovku :!:
K čemu by mě asi tak byla??
32-bit je ideální...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009, 16:22 
Offline
Contabile
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 10:23
Příspěvky: 508
-*-mafian-*-cz-*- píše:
Nemám 64-bitovku :!:
K čemu by mě asi tak byla??
32-bit je ideální...

XP 32 bit dokážou útahnout jen 3.25 GB RAM, proto by ti byli 64 bit...
Zkus dát pravým na Tento počítač > nastavení > Hardware a tam je napsaný kolik to má RAM.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte PC?
PříspěvekNapsal: 30 srp 2009, 17:38 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 úno 2009, 06:49
Příspěvky: 404
Bydliště: Prague
-*-mafian-*-cz-*- píše:
papa.cassanova píše:
Jo tak jasný, já neuvažoval vůbec nad tim že máš 64bitovku :-) sry


Nemám 64-bitovku :!:
K čemu by mě asi tak byla??
32-bit je ideální...


Tak jednoduše, prostě pokud máš 32-bitový XPéča tak ti prostě na 4Gb ram nejedou...
JAk psal Copeland... Se 4 gigama neumějí pracovat, jen 64-bitový...

_________________
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat