Předmět příspěvku: Re: Co nechcete aby bylo v mafii II
Napsal: 22 úno 2009, 13:01
Sgarrista
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
nebo bych neschtel zase domy bez strech! ale dnesni dobe to snad nehrozí (v mafii je na nekterých mistech videt ze nemaj strechy bez skoků a bugů)
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Napsal: 22 úno 2009, 13:45
Sgarrista
nehrozí, myslim, že už bylo i potvrzeno, že budovy budou mít střechy (pokud se mílim, tak se o tom, alespoň hodně mluvilo)
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 22 úno 2009, 15:45
Administrátor
No já rozhodně nechci tzv. neviditelnou zeď, průchozí textury a propady do prázdna. Jo a hlavně, aby poldové nešli jenom po vás (ale to je snad skoro zbytečný říkat). Bylo by fajn, aby ve free ride nebyla po čase taková nuda... a aby pád do vody neznamenal game over.
Napsal: 22 úno 2009, 15:48
Contabile
Satan Claus píše:
Možná by byla lepší otázka s dovětkem "a bylo v první Mafii", protože takhle může každý psát do aleluja. Takže abych si to vzal za své:
1) Nechci, aby policisté šli jen po mně. 2) Nechci, aby měli policisté-chodci na ruce tachometr a při 61 km/h, potažmo 41 mp/h, se za mnou stůj co stůj rozeběhli a pískali jako na spartakiádě. 3) Nechci, aby mi nějaký z kolegů zatarasil klíčovou cestu nebo nedej bože nereagoval na danou situaci. 4) Nechci, aby každý chodec jen tupě zíral před sebe a chodil pořád dokolečka. 5) Nechci, aby mi Vito prohlásil, že vyhlídnuté auto nejde ukrást. 6) Nechci, aby byly interiéry po celou dobu hry nepřístupné.
Většina odpovědí je v tom rozhovoru v LEVELu. Takže: 1) Bylo tam že budou chytat i ostatní 2) Dan říkal že zmírnily policii takže by to mělo být v pohodě (ale nevím) 3) Myslím že už to bude daleko reálnější a lepší takže by to tam být nemělo 4) Zase to říkal Dan že každej člověk bude mít svůj denní režim. Že např. vyleze z domu půjde do auta, chvíli pojede, zastaví u obchodu, nakoupí, nastoupí zase do svého auta, a odjede zase domů. Takže už tam asi nebude to že by chodci pořád chodili do kolečka. 5) Mělo bejt jako v GTA IV že když bude zamklí tak že můžeš použít i tvrdost a rozbít sklo a odjet. Prý tam maj skrytou jakousi minihru když budete chtít vyhodit člověka z auta, že se vám to nemusí pokaždé povíst. 6) Tak to nevím ale něco o tom v tom LEVELu bylo. Že když vlezete do nějakýho domu mafiána tak že bude poznat že tam žije mafián a né nějakej obyčejnej člověk. (Ale může to být jen v misi)
JohnZ píše:
...A taky aby ve free ride nebyla po čase taková nuda...
V mafii II to má být jako v GTA takže už tam asi žádná jízda nebude.
Napsal: 22 úno 2009, 15:54
Administrátor
No mluvili o tom náhodným rozsvěcování oken... ale bylo by fajn, kdyby se do nějakejch interiérů dalo vlízt i třeba ve freeride, ne jen v rámci misí. Obchody, kasína atd. to snad jistí.
Copeland píše:
V mafii II to má být jako v GTA takže už tam asi žádná jízda nebude.
Napsal: 22 úno 2009, 22:00
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Ked uz sa spominaju zasvietene okna, tiez by bolo lepsie (ak sa teda pocas free ride bude striedat plynule den/noc) keby sa nezavysle zapinali postupne okna, poulicne osvetlenie, svetla aut a nie vsetko v stotine naraz, cele mesto BLIK (znova GTA:D )
Ked uz sa spominaju zasvietene okna, tiez by bolo lepsie (ak sa teda pocas free ride bude striedat plynule den/noc) keby sa nezavysle zapinali postupne okna, poulicne osvetlenie, svetla aut a nie vsetko v stotine naraz, cele mesto BLIK (znova GTA:D )
No taky sem o tom přemýšlel, když oni mluví o smyslu pro detail..hm..uvidíme
Napsal: 22 úno 2009, 22:54
Sgarrista
Copeland píše:
Jo teď mě něco napadlo. Nechcu aby tam byla tak trapná instalace jako v GTA IV.
a jaká instalace je u GTA IV?
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 22 úno 2009, 23:32
Contabile
No trapná všechny ty online registrace... Ale mě je to celkem jedno já ho nemám originál takže instalace jako každá jiná Prostě nainstaluju cracku a hraju a na ty složitý registrace se vyse*u.
Napsal: 23 úno 2009, 00:16
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
No nainstalovat GTA IV a nacrackovat ho bol porod... teda neviem ci je na to uz aj ina metoda, ale prvy tyzden sa tam pol hodinu crackovalo a potom robil offline ucet na win live, atd atd. Proste zabava na pol dna:D
Napsal: 23 úno 2009, 16:05
Sgarrista
Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
me se zdala lehka ale odkna by se mohli rozsvecet postupne ale mest u gta nedela blik rosvecej se domy postupne coz je taky nerealne ale neni to blik
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Napsal: 23 úno 2009, 17:35
Sgarrista
Copeland píše:
No trapná všechny ty online registrace... Ale mě je to celkem jedno já ho nemám originál takže instalace jako každá jiná Prostě nainstaluju cracku a hraju a na ty složitý registrace se vyse*u.
já se nikdy neregistruju, teda pokud mě to pustí
Napsal: 23 úno 2009, 19:04
Sgarrista
Copeland píše:
No tak GTA IV tě nepustí. A má myslím dokonce dvě registrace... Hra tě pustí bez registrace jenom s crackem
a to sou ty registrace tak složitý? já např dělám fiktivní jméno, věk a podobně
Napsal: 24 úno 2009, 17:42
Sgarrista
-$ync- píše:
Mark píše:
a to sou ty registrace tak složitý? já např dělám fiktivní jméno, věk a podobně
jj pres net neverim ani segre
máš vůbec ségru?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků