Předmět příspěvku: Re: Demo a co od něj očekáváte?
Napsal: 10 srp 2010, 23:20
Sgarrista
Příspěvěk přesunut
Tohle je sepis mých dojmů. Pokud někdo s mým názoren nesouhlasí, jeho názor mu neberu. POKUD JSI HRU JEŠTĚ NEHRÁL A NECHCEŠ SE PŘIPRAVIT O NĚKTERÁ "PŘEKVAPENÍ", TAK TO PROSTĚ NEČTI! Pokud by se někomu zdálo, že zde vypisuju snad všechny věci, co hra obsahuje, tak se fakt moc nemílí Dělám si na všechny věci svůj názor a chci se s ním podělit.
To, co se mi opravdu líbí + hrozně se mi líbí texty o svědectví Tommyho při načítání + perfektní Playboye nevím jak vy, tři jsem už našel + ikdyž je to hra, která je už o generaci dál, sem tam na mě ta atmosféra první Mafie dýchá + v obchodě s oblečením jsem zaslechl písničku z M1 + rád se koukám na situaci, kdy 2K Czech rozbije logo 2K, jsem tak trošku škodolibej + už jste zkoušeli zastřelit holuba? + perfektní český dabing kam se hrabe ten, na který hodně lidí nadávalo (http://www.youtube.com/watch?v=FmZfKYSSfOE) + není nad to se pořádně vožrat! + do města budou během hry nejspíše přibývat silnice, v demu je hodně rozestavěných komunikací člověk se určitě rád projede po kvalitnějším povrchu + v rádiích hraje opravdu peckovní soundtrack, od nejznámějších hitů, až po ty neznámé, které nejsou ale o nic míň kvalitní + "autoopravna", nadmíru skvěle zvládnuto to se týče i benzínky a u ní přistavěné myčky + špinění aut, když například projedete po nezaasfaltované cestě, budete si muset zajet do myčky (pokud si auto opravdu hýčkáte ) + pokoušel jsem se vykrást jeden fastfood (zřejmě na území černošského gangu), když jsem na prodavačku vytáhl brokovnici, kolem mě se to začalo červenat (na mapě) a po pár ranách jsem byl na místě mrtev, není radno si zahrávat + ti chlápci, co prodávají noviny dokážou fakticky upoutat mimochodem, věděli jste, že se Empire Bay uchází o pořádní olympiády? asi se to nepovedlo, protože USA hostila olympiádu v roce 1932 a posléze až v roce 1960 + fyzika a destrukce, fantazie + při couvání s autem, se Vito otáčí dozadu, aby viděl (mám ten pocit, že tohle v některém gampeplayi chybělo ), takže je to pro mne milé překvapení ikdyž je to dnes u her již normální + ovládání rvaček, jednodušší než jsem čekal + město žije, hurá!! aneb probouzí se celé městečko bez Špekouna a jeho goril + čištění bóóót! nechte si vyčistit botý! + vykrádání, nejvícse mi líbí, že musíte přijít ke kase a až tam si vybrat peníze a všechno prostě
Věci, které nejsou dobré, některé mi, ale vyloženě nevadí - mám trošku slabší grafiku, takže nedělá nějaké zázraky - nevím, zda to je právě tou grafikou, ale vyhlazování není nic moc - nefunguje jukebox (jestli se to tak píše ), máte někdo stejný problém? - rádio nemluví česky, tak to mě sklamalo, myslíte, že se v plné verzi dočkáme nadabovaného rádia? - při spadnutí do vody, jak s autem, tak bez, se objevíte na břehu, jako by se nic nestalo, když jsem spadl do vody v M1, hrozně mě to štvalo..ale tohle mohli vyřešit trochu jinak, ikdyž..mohlo to být i hroší sám si neumím představit, jak by to mělo jinak vypadat - narazil jsem na dvě paní, seděly u domu pod slunečníkem u stolku, z ničeho nic se zvedly a nesmyslně ze zahrady odešly živým plotem - při průchodu nebo průjezdu živým plotem, plot nijak nereaguje (kromě menšího opadávání listí a šustění), jako sry, ale tohle fakt ne - na to, jak měli původně vypadat rvačky, je tohle trochu ořezané, známý fakt, ale stejně to tu musím zmínit - kouř z cigaret, ikdyž vypadá opravdu reálně na kolečka z jedničky to nemá (kousek nostalgie)
Obrázky Nepřipomíná vám tenhle boreček někoho? Jak z M1, tak z M2, já si ho vůbec nemůžu vybavit.
Dojmy budu ještě doplňovat
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 10 srp 2010, 23:28
Picciotto
tak 4/10
už jen proto že tam chybí dalši ''detail''
nejde střálet naslepo policajti se vubec nekryjou ''interaktivni'' mesto kazdy dela okolo toho bum pritom to zije stejne jak v GTA IV lidi ji povidaji si kupuji noviny opravuji auto... když se peru tak zakončovák vidím max 1 z 5 boju diky ''super'' kamere kdyz mam pekny auto tak do nej nekdo vrazi i kdyz jedu normalne jezdi jak tupci... na každé druhé zahradě sedí dva lidé na stejných židlích u stejného stolu se stejným slunečníkem kdyz nekomu zacnu mirit na hlavu kdyz sedi v aute tak nic nedela az kdyz vystrelim utece (to bylo i v gta ze utikali/utekli uz kdyz jsem jim miril mezi oci) SOUBOJE:D DRŽÍM A PAK ZMÁČKNU 2X TVRDÝ ÚDER PŘIBĚHNU K NĚMU A ZMÁČKNU B A KOPNE OH DO HUBY KONEC...I V GTA BYLI LEPSI MUSELI JSTE SI NACASOVAT UHYB...PLUS 3KOMBA A JEDNO O KAPOTU A O ZED TROCHU LLLLLLOOOOWWWWW a hlavne prej neuvidite zadnou osobu dvakrat jo to mozna ne ale jen co vyjdu z baraku jsou tam ty samy lide 100x jsem potkal paprdu v saku a novinama v ruce :D:D
a (to neni minus ale je skoda) ze kdyz mirim prodavacce na hlavu neda mi penize musim sam... :/ ale jinak to bude fajnove vydelavani 100-250 za obchod
PROSTE UDELAJ DEBILNI DETAILY JAKO OTEVIRANI OKEN/SPLACHOVANI KTERÝ KAZDY VYZKOUSI A PAK SI NA NE NEVZPOMENE ALE NA OSTATNI DUELZITY DETAILY (TO SE TAK ANI NEDA NAZVAT )ZAPOMENOU
JEŠTĚ URČITĚ PŘIDÁM MÍNUSI
PLUSY PSÁT NEBUDU BYLI BY STEJNÉ JAK U OSTATNÍCH...DORBÝ MODEL ŘÍZENÍ/POŠKOZENÍ GRAFIKY FYZIKA...
Napsal: 11 srp 2010, 15:17
Caporegime
jakubgaluszka píše:
tak 4/10
už jen proto že tam chybí dalši ''detail''
nejde střálet naslepo policajti se vubec nekryjou ''interaktivni'' mesto kazdy dela okolo toho bum pritom to zije stejne jak v GTA IV lidi ji povidaji si kupuji noviny opravuji auto... když se peru tak zakončovák vidím max 1 z 5 boju diky ''super'' kamere kdyz mam pekny auto tak do nej nekdo vrazi i kdyz jedu normalne jezdi jak tupci... na každé druhé zahradě sedí dva lidé na stejných židlích u stejného stolu se stejným slunečníkem kdyz nekomu zacnu mirit na hlavu kdyz sedi v aute tak nic nedela az kdyz vystrelim utece (to bylo i v gta ze utikali/utekli uz kdyz jsem jim miril mezi oci)
a hlavne prej neuvidite zadnou osobu dvakrat jo to mozna ne ale jen co vyjdu z baraku jsou tam ty samy lide 100x jsem potkal paprdu v saku a novinama v ruce :D:D
a (to neni minus ale je skoda) ze kdyz mirim prodavacce na hlavu neda mi penize musim sam... :/ ale jinak to bude fajnove vydelavani 100-250 za obchod
PROSTE UDELAJ DEBILNI DETAILY JAKO OTEVIRANI OKEN/SPLACHOVANI KTERÝ KAZDY VYZKOUSI A PAK SI NA NE NEVZPOMENE ALE NA OSTATNI DUELZITY DETAILY (TO SE TAK ANI NEDA NAZVAT )ZAPOMENOU
JEŠTĚ URČITĚ PŘIDÁM MÍNUSI
PLUSY PSÁT NEBUDU BYLI BY STEJNÉ JAK U OSTATNÍCH...DORBÝ MODEL ŘÍZENÍ/POŠKOZENÍ GRAFIKY FYZIKA...
Na co by ti bylo střílení naslepo?? Policajti se kryjí, někteří jo, někteří ne, ale tvrdit, že vůbec, je nesmysl. Kamera se mě teda u mlácení nikam blbě neodklonila. Jak tupec jezdíš spíš ty - všímej si značek a semaforů, nejsou tam ze srandy. Proč by lidé měli utíkat z aut, když jen míříš?
A uč se radši víc češtinu místo kritizování M2
..přidám MÍNUSI PLUSY psát nebudu BYLI by stejné....
Napsal: 11 srp 2010, 15:24
Picciotto
PROMIN ŽE NAD HROU NEHONÍM JAKO TY
''Na co by ti bylo střílení naslepo??''-K ČEMU MI JE ZHASÍNANÍ SVĚTLA/SPLACHOVÁNÍ (VIDĚL SI NĚKDY AKČNÍ FILM TŘEBA..)
''Policajti se kryjí, někteří jo, někteří ne, ale tvrdit, že vůbec, je nesmysl.'' TY SI NESMYSL KRYJE SE JEDEN Z 5 JE TO NEREÁLNÝ
''Jak tupec jezdíš spíš ty - všímej si značek a semaforů, nejsou tam ze srandy.''-JO TAK TY MÁŠ DOST JEZDÍM DLE PŘEDPISŮ A PŘEDPISI UMÍM NEBOJ... PŘEDNOST Z PRAVA TA HRA NEZNÁ
''Proč by lidé měli utíkat z aut, když jen míříš?''AHA TY BY SI SEDĚL DÁL V AUTĚ DD VTIPÁLEK
''A uč se radši víc češtinu místo kritizování M2''-PROMIN NEMĚL JSEM ČAS ANI NÁLADU TO KONTROLOVAT PÍŠU RYCHLE...TOHLE JE FÓRUM O ČESKÉM JAZYCE?
ještě nějaký mínus chceš vyvracet?bohužel ty mínusi nejsou jen v mích očích i na oficiálním fóru to je od každého druhého...
PŘESNĚ JSEM TO VĚDĚL AČKOLIV JE TO FÓRUM O MAFII ČEKAL JSEM ŽE TU BUDE NĚKDO OBJEKTIVNÍ A AŽ NA PÁR VYJÍMEK MÁ KAŽDÝ RŮŽOVÉ BRÝLE
Naposledy upravil jakubgaluszka dne 11 srp 2010, 15:25, celkově upraveno 1
Napsal: 11 srp 2010, 15:25
Caporegime
+ Grafika +¨Animace + Zvuky + Fyzika + Efekty + Modely + Město žije + Soudržnost černošského gangu + Benzínka, myčka, autoopravna, obchod s oblečením, bistro, obchod se zbraněmi + Vykrádání obchodů + pozdější následky (návštěva police, uzavření obchodu) + Lehké ovládání bitek + Zašpinění a destrukce aut + Při pádu do vody Vito nezemře + Žádné dlouhé loadingy
- Bitky - nejde útočit na víc lidí zároveň - Moderátor v rádiu nemluví česky - Průchod/průjezd živým plotem - hrůza. Snad asi největší mínus.
Naposledy upravil -*-mafian-*-cz-*- dne 11 srp 2010, 16:47, celkově upraveno 1
Napsal: 11 srp 2010, 15:28
Caporegime
jakubgaluszka píše:
PROMIN ŽE NAD HROU NEHONÍM JAKO TY
''Na co by ti bylo střílení naslepo??''-K ČEMU MI JE ZHASÍNANÍ SVĚTLA/SPLACHOVÁNÍ (VIDĚL SI NĚKDY AKČNÍ FILM TŘEBA..)
''Policajti se kryjí, někteří jo, někteří ne, ale tvrdit, že vůbec, je nesmysl.'' TY SI NESMYSL KRYJE SE JEDEN Z 5 JE TO NEREÁLNÝ
''Jak tupec jezdíš spíš ty - všímej si značek a semaforů, nejsou tam ze srandy.''-JO TAK TY MÁŠ DOST JEZDÍM DLE PŘEDPISŮ A PŘEDPISI UMÍM NEBOJ... PŘEDNOST Z PRAVA TA HRA NEZNÁ
''Proč by lidé měli utíkat z aut, když jen míříš?''AHA TY BY SI SEDĚL DÁL V AUTĚ DD VTIPÁLEK
''A uč se radši víc češtinu místo kritizování M2''-PROMIN NEMĚL JSEM ČAS ANI NÁLADU TO KONTROLOVAT PÍŠU RYCHLE...TOHLE JE FÓRUM O ČESKÉM JAZYCE?
ještě nějaký mínus chceš vyvracet?bohužel ty mínusi nejsou jen v mích očích i na oficiálním fóru to je od každého druhého...
PŘESNĚ JSEM TO VĚDĚL AČKOLIV JE TO FÓRUM O MAFII ČEKAL JSEM ŽE TU BUDE NĚKDO OBJEKTIVNÍ A AŽ NA PÁR VYJÍMEK MÁ KAŽDÝ RŮŽOVÉ BRÝLE
LOL, vyhonit si můžeš sám, ta hra mě zase tak nepřitahuje. Nekryl se 1 z pěti. Tohle není realita - kdyby lidé měli utíkat z aut a ty bys šel se zbraní po ulici ve hře, tak by zachvilku nejezdila žádná auta Auta jezdí úplně normálně. Já taky píšu rychle
Napsal: 11 srp 2010, 19:56
Picciotto
-*-mafian-*-cz-*- píše:
jakubgaluszka píše:
'Tohle není realita' to má být omluva? auta nejezdí normálně když mám přednost a smete mě auto to není normální
Tak mě se to ještě nestalo. Vždycky sem dostal buď přednost nebo já sem dával jim.
Tak schválně - jdu to omrknout. Pak napíšu, kolikrát NPC auta nedodržela předpisy.
EDIT: Všechna auta dodržují předpisy. Řídí se stopkou i semafory, dávají i přednost zprava, ale musí se víc najet autem do křižovatky.
Tak je to dělaný že někdo 'neumí'' jezdit jinak prej nepotkáme nikoho stejného 3stejný maníci vedle sebe sranda to vidět:)
taky ze kdyz zacnu strilet nekdo utika nekdo se skrci(to je ok) ale kdyz do toho skrceneho strelim tak vstane a zas si klekne ala mafia 1 :d to je ten novej engine?D
a CO MĚ JEŠTĚ ŠTVE ŽE KROMĚ ŽEN KAŽDÝ PŘISTOUPÍ NA BITKU...MAX PO PÁR PĚSTECH SE SCHOULÍ JINAK SE KAŽDÝ PERE...
Napsal: 11 srp 2010, 20:37
Caporegime
Jo no, ty bitky mě štvou nejvíc.
"jinak prej nepotkáme nikoho stejného 3stejný maníci vedle sebe" - taky sem se divil, třeba aji byly vedle sebe 2 (3) ženské, dva chlapi... - ale i na ulici, těch lidí je hodně stejných (ale zase je pravda, že je spousta postav odlišných),
Napsal: 11 srp 2010, 20:54
Picciotto
a taky rikali ze budou ostatni pokutovat zatim sem i to nestalo vzdy kdyz jsem vrazeni do cloveka vyvolal bitku tak mu domluvil a ze priste uz bude pokuta 3sekundy na to jsem se nechal znovu mlatit a nic (4x za sebou jsem to zkusil=nic...)a kydz uz meli jednoho zatknout tak je podplatil...
takze dle me dost trapny jen animaci zatceni zrusili a poutili animaci podplaceni trochu divny ze vzdy policii podplati...
ale jednou se mi stalo ze sem vyjel z dilny a projeli policajti kousek zastavili a vylezli a rikam si co je jsme tam prisle tam otevreny auto u chodniku vedle cernoch v krvi(cernosi strileli?!)
ale jinak nerealismus
CIM VIC TO HRAJU TIM VIC NEREALNYCH VECI TAM JE /PRICHAZIM NA NE
Napsal: 11 srp 2010, 21:54
Caporegime
Ale hra je to dobrá, mám ji předplacenou a rušit to nebudu. Ale tak to je každého věc, že jo... BTW - určitě ale budou nějaké patche, které budou opravovat chyby ve hře. A toto bylo zatím demo, ve full verzi třeba těchto věcí bude méně.
Napsal: 11 srp 2010, 22:04
Picciotto
to je jasný že budou patche ale že by se teď něco zmenilo nemyslím půjde hlavně o marketing teď a že by ty věci opravil patch taky nemyslím to bude jen na pár bugu
já taky kupuju na 100% a nemíním to měnit ten pocit při té hře bude úžasný většina toho co jsem psal jsou detaily (ale nemusí to být)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků