Tyhle složky jsou ve steamu, tam, kde bylo instalováno například demo. přesně to neřeknu jelikož mám už demo smazané a zatím mám jen warez. Ale rozhodně tam tyhle složky jsou, tak si prohledejte pořádně Steam složky.
Jinak mod mám a funguje. jenže nejde v něm ukládat, takže po každém hraní musíte začínat zase od píky. Takže by se docela i hodil trainer.
Taky mě ta blbost bolí. Jsme myslel, že to tady pochopí i ti zelenáči. Napíšu to teda ještě jednou: .....složka se hrou/pc/sds_en(nebo cz)/gui/....zálohuj starý soubor. Doufám, že už to chápeš Johne.
Jinak to funguje bez chyby. Sice to má nějaké poznámky při spouštění, ale ty se musí ignorovat.
Taky mě ta blbost bolí. Jsme myslel, že to tady pochopí i ti zelenáči. Napíšu to teda ještě jednou: .....složka se hrou/pc/sds_en(nebo cz)/gui/....zálohuj starý soubor. Doufám, že už to chápeš Johne.
Jinak to funguje bez chyby. Sice to má nějaké poznámky při spouštění, ale ty se musí ignorovat.
Už jsem to našel, ale u mne byl problém najít ten adresář se hrou. Děkuju za pomoc, jízda funguje, vlastně je to podobné, jako v Mafii 1, jen se dají vykrádat obchody, což je fajne. Chtělo by to nějaký datadisc...nebo mise v podobě DLC
s czshare si můžeš vytřít ...... Příště to dávej na nějaké servry, kde se člověk nemusí registrovat, třeba rapid nebo uloz.to. Ber to jako tip do budoucna, těch pár kilobajtů ti nic nevydělá.
s czshare si můžeš vytřít ...... Příště to dávej na nějaké servry, kde se člověk nemusí registrovat, třeba rapid nebo uloz.to. Ber to jako tip do budoucna, těch pár kilobajtů ti nic nevydělá.
Spíše si vytři ty a stahni si to kde chceš. Já jsem to zde dal z dobré vůle.
Spíše si vytři ty a stahni si to kde chceš. Já jsem to zde dal z dobré vůle.
Asi tak, můžeš být rád, že vůbec někdo udělal upload. A na czshare se nemusíš registrovat, jde stahovat normálně free.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník