Právě je 30 lis 2021, 07:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde mi ani jeden mod
PříspěvekNapsal: 25 led 2012, 17:53 
Offline
Zelenáč

Registrován: 25 led 2012, 17:50
Příspěvky: 3
Zdar,chcel by som sa vás opítať či neviete prečo mi nejdu Modely aut atď skušal som tam dať Tuning_mod by GOLOD55 a nefunguje to.Kamoš hovorí že mám divnu mafiu pretože tam mám len súbory : A1.dta až po A7.dta a zložku savegamees a taky spustecí ikona atď.Jestli víte poradiť pls pište.Dík predem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi ani jeden mod
PříspěvekNapsal: 26 led 2012, 00:46 
Offline
Picciotto

Registrován: 24 úno 2009, 08:52
Příspěvky: 66
Tak to je jasne pretoze nemas komplet hru. Kedze warez je "verboten" (tipujem ze je to tak) takze si kup original hru a mas vystarane.

Potom ti uz staci stiahnut mafiadtaxtractor rozbalit aspon jednu polozku aby sa ti odblokovalo rwdata zavriet to a je to a potom treba dat pozor aby jednotlive modely textury levely boli tam kde patria ale to uz asi vies. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi ani jeden mod
PříspěvekNapsal: 29 led 2012, 13:53 
Offline
Zelenáč

Registrován: 25 led 2012, 17:50
Příspěvky: 3
Dík,požičal som si od kamoša originál Mafiu.Keď do nej dám MafiaDataXtractor tak mi nehce vytvoriť súbor rw_data.bak tak som si ho stiahol a dal ho tam.Ale ked chcem niečo vyextrahovať tak to nejde jediný súbor ktorý ide vyextrahovať je : ab.dta .A stále vobec nič nefunguje :(.Dokonca čo som kukal návody skoro všetci píšu že keď ty MafiaDataXtractor vytvorí súbor rw_data.bak tak nieje potrebné extrahovať nič iba do zložky s hrou hodiť ten model auta alebo mod.Skúšal som to tak ako si napísal vyextrahovať aspoň jednu položku nech odblokuje rw_data.Tak som to urobil vyextrahoval som ab.dta a hodil tam mod stale nefunguje. Nemože to biť OS? :\ lebo mám Windows 7 Ultimate

Dávam sem obrázok,zložky s hrou.Je tam len vyextrahovaná 1 položka čiže sounds ostatné ANIMS,MAPS,MISSIONS,MODELS sú Tuning_mod BY GOLOD55
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi ani jeden mod
PříspěvekNapsal: 29 led 2012, 15:52 
Offline
Zelenáč

Registrován: 25 led 2012, 17:50
Příspěvky: 3
Ďakujem ty.Už som to vyriešil,stačilo pár krát spustiť MafiaDataXTractor potom dať Spustiť ako správca a už šlapú všetky mody ako majú :FUCK: :-D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat