Právě je 02 pro 2021, 18:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém při spuštění...
PříspěvekNapsal: 28 pro 2012, 03:36 
Offline
Zelenáč

Registrován: 28 pro 2012, 03:29
Příspěvky: 1
Můj Problém spočívá v tom, že kdýž zapnu hru tak se mi objeví logo Mafia 2, pak takové to physX atd. a cosi napsané ale když to zmizí měla by tam naskočit tak gramofonová deska kde je napsané načítáni. Ale mě se tam nic neukáže a mám černou obrazovku. Žádnou chybu to nehlásí... Hru jsem si stahoval 2x, pokazdé stejný problém. :cry:

Díky za pomoc... :)

_________________
PS: Nahoď oblek :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém při spuštění...
PříspěvekNapsal: 28 pro 2012, 09:51 
Offline
Picciotto
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 07:43
Příspěvky: 74
Bydliště: ČR, Ostrava
R4dekCZ píše:
Hru jsem si stahoval 2x.


Problém vyřešíš tím, že si koupíš originál.

_________________
Jsem heterosexuál a nestydím se za to.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém při spuštění...
PříspěvekNapsal: 29 pro 2012, 19:59 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Ne, problém vyřešíš tím, že si stáhneš jiný crack :D
Originál nemá cenu kupovat, protože ta hra ti stejně nemá co víc nabídnout... A navíc M2 je mrtvá a neštěkne po ní ani pes...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém při spuštění...
PříspěvekNapsal: 05 led 2013, 16:26 
Offline
Zelenáč

Registrován: 05 led 2013, 16:14
Příspěvky: 1
Zdravim mafiani mam problem pri spousteni se mi ukaze ... imput not support ... ale zvuky funguji normalne. chtel bych se zeptat jak to mam vyresit. hru mam originalni takze nevim v cem je problem. a nemuze to byt tim ze uz mam hru nainstalovanou na jednom pocitaci a tedka ji instaluju na druhy pocitac ? diky za rady ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém při spuštění...
PříspěvekNapsal: 09 led 2013, 20:11 
Offline
Caporegime
Uživatelský avatar

Registrován: 24 úno 2009, 08:17
Příspěvky: 488
Input not supported - problém je v tom, že v jednom souboru jsou nastaveny hodnoty, se kterými se má hra spouštět (rozlišení, obnovovací frekvence atp.) a tvůj monitor je nepodporuje.

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves

Smaž videoconfig.cfg a zkus spustit hru.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
MafiaFrum na facebooku http://mafia-forever.wz.cz - esk fan strnky o he Mafia mafia.czech-games.net
Powered by phpBB © 2009 - 2020

blackLevel designed by GrafsS, modified by JohnZ
Logo Design by papa.cassanova
Administrator JohnZ

Český překlad – phpBB.cz



Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat