Předmět příspěvku: Re: Co byste chtěli na fóru změnit, přidat nebo ubrat?
Napsal: 03 bře 2009, 16:06
Veterán
Chtel bych,aby se sekce Gaming Room rozdelila na podsekce podle hernich zanru. Takhle to bude brzy velice neprehledne a myslim,ze vytvoreni podsekcu by nemel byt problem :-) Slo by to?
Napsal: 03 bře 2009, 21:17
Administrátor
Sady píše:
Chtel bych,aby se sekce Gaming Room rozdelila na podsekce podle hernich zanru. Takhle to bude brzy velice neprehledne a myslim,ze vytvoreni podsekcu by nemel byt problem :-) Slo by to?
Pokud si to bude v budoucnu situace žádat, budu o tom přemejšlet, zatím to nevidim jako nutnost.
Napsal: 03 bře 2009, 21:52
Veterán
JohnZ píše:
Sady píše:
Pokud si to bude v budoucnu situace žádat, budu o tom přemejšlet, zatím to nevidim jako nutnost.
Zalozeni podsekci zabere par sekund,pokud se nemylim,ale pokud to v pripade nutnosti zalozis,tak okay.
Napsal: 05 črc 2009, 19:14
Contabile
Přišel jsem na "obrovskou" chybu, když chcu udělat tohodle smajla (funguje jelikož jsem si vzal jeho odkaz a hodil jsem to do BBcodu [IMG]) tak se mi tam hodí tenhle (zkoušeno v Opeře 9.64 a v Firefoxu 3.0.11)
JohnZe beru jako člověka se kterym když kecám tak vim že nemluvim s debilem, ale s normálnim člověkem co ví co řiká... Ale to, že podporuje čssd přece neznamená, že nás hned napadneš kvůli hromadnýmu podpisu... Když už jsme u toho tak sem byl první kdo s tim přišel... Nikomu sem neřikal aby udělal to samý...Takže to beru jen na sebe. Kdyby si s náma souhlasil tak napomenutí nedostaneme to je zcela jasný :-) To ale nemění nic na mym názoru na tebe... Jen si myslim, že to bylo trochu zbytečný... :-) A co bych opravdu nerad aby se tu rozjeloi něco ve stylu starýho fora jak by si mohl někdo myslet... :-) Chápu, že to NaDra nasralo...
A upravit mi takto podpis a napsat ''(anti)politická propaganda'' mi přijde úplně zbytečný... Jen tak si dám do podpisu Radši Evu a Vaška než poslouchat Paroubka a hned je to (anti)politická propaganda ?? Kdybych tam bylo něco vostřejšího tak neřeknu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků