TAk kucííí....píšete něco, nebo ste se nechali zastrašit informačním tichem?... ...Taky mě to dost sere že nic novýho není ale to se přežije protože už ani ne za půl roku je to tady ...další problém je, že na to asi nebudu mít kompa...
Informacni ticho?A kde paneboze? Dyt novy info je kazdej den.
No dal bych si zase nějakej trailer ..to by bylo fér
Předmět příspěvku: Re: Zajímavosti o kterých se nevědělo :-)
Napsal: 17 kvě 2009, 08:42
Sgarrista
Jak vidím, tak jsou tady všichni plní optimismu... Já bych si raději počkal a až pak hodnotil, aby jste náhodou nebyly zklamaní. btw. Nejede tam někdo? Ale tohle není o E3, tak STOP OT... EDIT: Hezky, tak kdo to tady maže? Ale mně je to jedno.
Napsal: 01 čer 2009, 13:18
Contabile
Jen taková malá zajímavost, když zrychlíte Main Theme z mafie I a zpomalíte tu z oficiálních stránek mafie II tak začátek je totožný (samozřejmně každý na jiný hudební nástroj) Tady je ukázka: http://uloz.to/1870030/mafia-i-x-ii-podobost.mp3
Proto se mi zdála tak povědomá když jsem jí poprve slyšel.
Napsal: 01 čer 2009, 17:14
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Copeland píše:
Jen taková malá zajímavost, když zrychlíte Main Theme z mafie I a zpomalíte tu z oficiálních stránek mafie II tak začátek je totožný (samozřejmně každý na jiný hudební nástroj) Tady je ukázka: http://uloz.to/1870030/mafia-i-x-ii-podobost.mp3
Proto se mi zdála tak povědomá když jsem jí poprve slyšel.
Ono to je rovnake aj dalej, len su tam ine variacie. Ked si to zahras na klaviri, prava ruka hra tu istu melodiu:)
Napsal: 01 čer 2009, 17:24
Contabile
fowner píše:
Ono to je rovnake aj dalej, len su tam ine variacie. Ked si to zahras na klaviri, prava ruka hra tu istu melodiu:)
Jo jo ale už to přece jen je trochu jiný. Ale ty noty na klavír by se mi hodili Sám bych je nejspíš zvládl ale trvalo by mi to dost dlouho Jestli je máš, nechceš mi je sem napsat (popř jestli máš přímo notovou osnovu tak nascanovat)? Prosím
Napsal: 20 zář 2009, 13:37
Picciotto
Našel jsem taky takovou zajímavost. Hudbu, kterou slyšíte při načítání Flash verze oficiálních stránek můžete slyšet v úplně prvním gameplay videu z kostela tesně potom, co dozvoní zvony . Stačí si zesílit zvuk.
Napsal: 21 zář 2009, 00:25
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
petr-nosek píše:
Našel jsem taky takovou zajímavost. Hudbu, kterou slyšíte při načítání Flash verze oficiálních stránek můžete slyšet v úplně prvním gameplay videu z kostela tesně potom, co dozvoní zvony . Stačí si zesílit zvuk.
Napsal: 24 zář 2009, 22:51
Contabile
tees píše:
uz by do vydania podla mna nemali vydat ziadne video mozno tesne pred vydanim uvodny trajler lebo zachvilu budeme poznat kazdu misiu
O to bych se nebál, nechápu proč to pořád říkáte... To se prostě nemůže stát. Ale taky bych byl rači pro videa kde by byl demonstrován model destrukce (nejen aut), policie (různé přestupky...) a prostě celkově to co hra dokáže, jen né příběh.
Napsal: 25 zář 2009, 12:27
Sgarrista
Copeland píše:
tees píše:
uz by do vydania podla mna nemali vydat ziadne video mozno tesne pred vydanim uvodny trajler lebo zachvilu budeme poznat kazdu misiu
O to bych se nebál, nechápu proč to pořád říkáte... To se prostě nemůže stát. Ale taky bych byl rači pro videa kde by byl demonstrován model destrukce (nejen aut), policie (různé přestupky...) a prostě celkově to co hra dokáže, jen né příběh.
ale i tak když všechno ukážou nebude to žádný překvapení - a to je na tom to nejlepší
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Sice tady jedete OT, ale tak pro jednou to necháme, když už se tu skoro o ničem nemluví..
Třeba já už nepotřebuju vidět vůbec nic, model poškození vlastně pořádně neukázali, ale tak na to už jim kašlu... Vlastně už skoro nesleduju co se kolem hry děje nebo neděje, já už ani nic vidět/vědět nechci... :-) JEdiný co chci vědět je definitivní datum vydání a hw... Toť asi vše :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků