Předmět příspěvku: Funguje vám v Mafii II focení pomocí klávesy PrintScreen?
Napsal: 17 srp 2010, 11:13
Administrátor
Tak ja to máte v Mafii II s PrintScreenem? Mně (a myslím že asi všem v jedničce) nefungoval a muselo se fotit pomocí programu FRAPS. Ve dvojce to řadě lidí jde, ale spoustě lidí zase ne. Že by na to měla vliv grafická karta či něco jiného? jaký na to máte názor?
Předmět příspěvku: Re: Funguje vám v Mafii II focení pomocí klávesy PrintScreen?
Napsal: 18 srp 2010, 21:40
Sgarrista
mně šlo pomocí print screenu fotit vždy, dokud jsem měl XP, teď když mám W7, tak už mi to na žádné hře nefunguje..
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Předmět příspěvku: Re: Funguje vám v Mafii II focení pomocí klávesy PrintScreen?
Napsal: 19 srp 2010, 01:35
Administrátor
Mně to funguje na všech hrách bez ohledu na operační systém... s výjimkou obou Mafií - sice to něco vyfotí, ale při vložení do grafického editoru se vloží jen černá obrazovka. Odzkoušeno na 4 různých PC - výsledek stejný. Podle mých zkušeností to nefunguje skoro nikomu, což je btw také důvod, proč v souvisosti s Mafiií před lety vešel ve známost Fraps.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků