doufám že to nebyl konec, joe je postřílí a přežije a bude nějakej pořádnej konec, s tímhle neni spokojenej asi nikdo. Nechápu že to takhle můžou zakončit a ještě nedát volnost jízdy po městě. To si jako myslí že nám to bude stačit, nepobírám, na tu hru čeká celej svět a oni to takhle poserou a dovoluji si říct, že budou mít z ostudy kabát . Jasný je, že klukům to v týmu asi moc neklape. Měli by s tim něco udělat.... a ta obtížnost? Proč ty dvojky sou vždycky takovej propadák, nemá to být naopak sakra? Omlouvám se, že sem tak negativní, ale JÁ sem si tu hru KOUPIL a jako nespokojený zákazník si takovou kritiku mohu dovolit! ještě teď to nechápu, co si od toho tvůrci slibovali
multiplayer mi taky chybí, dovedu si představit to běhání po městě a zabíjení, ikdyž by to byl asi velkej chaos, budiž..
možná sem až moc kritickej, ale teď sem to dohrál a můžu tu hru dát do šuplíku když se nemůžu jen tak projet, jako by mi autoři řekli při pohledu na menu po dohrání " sory ale tu úžasnou grafiku už sis užil dost a teď mě vypni!
Věřím tomu, že toto nebyl konec a přijde dlc, nebo data disk...ani THE END tam nebylo a úplně jsme z toho cítil, jak je to připravené na pokračování...
Věřím tomu, že toto nebyl konec a přijde dlc, nebo data disk...ani THE END tam nebylo a úplně jsme z toho cítil, jak je to připravené na pokračování...
Možná si až moc velký optimista. Ikdyž v jedničce ten nápis konec tam byl, a tady to najelo zrovna na titulky.
já zas doufám, že tohle byl konec, protože se mi líbil, přinejhoršim by se to objevilo v DLC nebo datadisku, což si nepřeju, ale pořád lepší, než kdybyste za Vita hráli v M3 - tam by bylo například dobré potkat nějakou postavu z M2, která by vám případně řekla jak to dopadlo, např. z doslechu..
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků