Co říkáte na to strašně rychlé mizení objektů? Nejhorší je to u aut. V druhé kapitole jsem si vylepšil auto, nechal ho u Bruskyho (nebo jak se jmenuje) a jel splnit misi. Když jsem se vrátil, tak tam ještě bylo, ale po skončení videosekvence a mírném vzdálení se od něj zmizelo. Tohle se nedělo ani v jedničce a i právě proto to byla tak skvělá hra... U konzolí bych to možná ještě pochopil, ale proč to takhle nechali i u PC verze?!?
Já si toho teda všímám dost a docela mi to vadí. Zvlášť, když v jedničce se nic takovýho nedělo a to je to hra z roku 2002. Máme osm let vývoje kupředu a já vystoupím z auta, oběhnu blok a auto nikde... to mě docela mrzí
U toho zlatnictví mi zmizelo-v garáži bylo...nezkoušel jsem to na velké vzdálenosti, ale když ho nechám na ulici a oběhnu barák, tak tam je...možná to hra reguluje podle výkonu pc..nevím no...
To oběhnutí baráku bylo myšleno obrazně. Prostě, když se vzdálíš za nějakou "hranici", tak to auto prostě zmizí, i když ho pak v garáži máš. Je to škoda...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků