Hele všiml jsem si jedný velký krávoviny. Marty se objevuje v příběhu celkem dvakrát ale vždy už v období kdy pracujete pro Eddieho. Ovšem v misi Náš přítel o něm hovoří Henry že ho našli mrtvého v garáži a vlastně tím chce Vita usvědšit z vraždy Clementeho. Já se ptám...jak mohl Henry znát Martyho když s ním nikdy nedělal????? POdle mě další podmise kterou nám vystřihly.... A můžete říkat že ho poznal v období kdy jsme seděli ale podle mě je to nesmysl pokud sej edná o aktivní postavu v příběhu měla by být seznámena s ostatníma nějakou sekvencí jinak nelze říkat že jí zná....
Ano o tom jsem mluvil nicméně pokud se baví o vedlejší ¨postavě která v ději aktivně vystupuje pak je pravidlem filmovým i herním tuto postavu divákovy představit. Jinak vzniká otazník nelogičností. V případě komerční záležitosti jako je Mafia 2 tuplem.
To je trochu jako kdyby si v Batmanovi řekl že Joker zabil Catwoman tu co lezla za Batmanem a ve filmu by Catwoman nebyla ani vidět. Jednalo by se jen o dialog...to nedává smysl ne?
Příběh M2 strašně zklamal, má spoustu nelogičností a je šíleně nesouvislej. V tomhle případě ale fakt žádnej problém nevidím. Když někdo dělá pro jednoho bosse, tak to jako znamená, že nebude znát lidi od jinýho bosse? Tak to je pěkná blbost.
Jo dal mu bouchačku k hlavě a řekl : ,, Kdo ty si? " ...,, Jsme Marty mám hlas jako siréna a dost se tahám za Joem"...PRÁSK! Henry pod vousy.....,, Hmmm vím co potřebuji!"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků