Předmět příspěvku: Re: Pisen kterou zpívá Joe a Eddie, kdyz jsou na sračky :D
Napsal: 08 zář 2010, 00:04
Picciotto
Jojo Eddie mi tam připadal jako jasnej člen tarantinovo Gaunerů škoda jen že si svou image neudržel až do konce a byl nakonec odsunut do ústranní až příliš rychle protože po téhle misi jsem čekal že ten týpek to tam ještě rozbalí JInak musím říci že to je opravdu nejlepší mise trochu mi to připomělo Paulieho kecy o hračkách v kanále a taky o tom že je třeba sejmout Bastarda se štěstím Jinak mi hodně připomínal Eddie Wulfa z Pulp Fiction....
Předmět příspěvku: Re: Pisen kterou zpívá Joe a Eddie, kdyz jsou na sračky :D
Napsal: 09 zář 2010, 10:52
Zelenáč
osobně si myslim, že tahle scéna/mise nejlíp ze všeho co ve hře je okořeňuje celej příběh, potažmo atmosféru... tři ožralí mafiáni zahrabávaj mrtvolu a pak zpívaj o starejch dobrejch časech... naprostá bomba..
Jinak Eddieho škoda no, mohl bejt supr ještě.. .nadchnul mě hned v misi kde ti spálí jeho cigára... "Ty prachy chci zpátky vy neschopný idioti.. :D:D " http://www.youtube.com/watch?v=CmlswcmjxEY
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků