Právě je 23 lis 2024, 11:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: KDE TO VŠECHNO KU*VA JE?????????????????????????????????????
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 23:43 
Picciotto

Já hry zrovna nesoudím, ještě před tím než výjdou (výjimka je pouze u série Fallout, kde jsou nedostatky zřejmé) takže jsem této hře dával šanci. Bohužel dopadlo to jak to dopadlo. Vždyť pro boha aspoň tu blbou freeride tam mohli dát...Docela mě pak zvedají ze židle recenze tohoto typu.

MartasZLA: Já nejsem žádný "pičoto", to je jakási hodnost podle příspěvků :))

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: KDE TO VŠECHNO KU*VA JE?????????????????????????????????????
PříspěvekNapsal: 31 srp 2010, 23:57 
Picciotto

No ta recenze vůbec není oběktivní! Tahle hra musí být pro opravdového fanouška prostě sračka! Ti co ji vychvalují asi moc dění kolem téhle hry nesledovali. Vždyť tam není 60% toho co naslibovali...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 00:35 
Zelenáč

Tak sem skouknul tu recenzi a musim se opravdu smat , je mi jasny ze ti borci si nemuzou dovolit rict ze je to sracka , bylo nanich videt ze by to nejradeji vyfakovali , ale proste to by pak ani neodvysilali vim ze tohle se nedela , a tak to je vsude , :D lemry jedny , prej 85 % :D by mne zajimalo za co :D borci jeste ais nikdy nehrali mafii 1 a celkove hry :D a jinac co se tyce toho hodnoceni eurogameru bo kdo to recenzoval tak s 4/10 plne snimi souhlasim sou to borci na pravym miste a pak vam tady jeste tyhle *jakoze recenzenti* reknou ze to je hloupost takovy hodnoceni , sem zvedavej na to DLC urco to bude fakt super :D jenze hraci chtej aspon nanky dodelavky a konec pribehu a ne jen dalsi mise , beztak tam bude par questu a stejne vsechno zavreny , ja sem si hru stahnul , hraju komplet cz , otevrel sem si free ride a hraju s trainerem , jedine tak se da aspon chvylku vydrzet , ale cloveka to pak stejne prestane bavit , tohle kdybych vsechno vedel driv tak (s prominutim kupcum hry) pujdu do toho xzonu na pulnoci prodej :D a tak se tam budu vsem smat ze by se jeste otom rok mluvilo :D jinac co se tyce ochran atd .... hra byla kdispozici komplet cz a funkcni myslym nekdy 2 dny pred prodejem , takze nanky par megabajtovy DLC balicek , bude uplna malickost , vydim to ze si to hold hraci budou muset odemnkout vsechno samy , jinac tady shnijem dosmrti cekanim :D na balicky s oblecenickama a autickama :D ja chci hrat poradnou hru a ne si oblikat naparadu kena :D tot vse ... a se vsema nespokojenejma hracema plne souhlasim jen lituju kluku co tu hru delali a nakonec to dopadlo tak ze ukazal prstem nankej retard co otom nemel ani poneti o cem vlastne rozhoduje a tak to cely zkazil ....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 09:45 
Picciotto

Ta recenze byla dobrá je vidět žes názory recenzentů neposlouchal. Sami byli kritičtí a hru hodnotily s ohledem na to že momentálně je to krásná hra. Ale srovnávat jí s mafií nelze. Řekli že až s příchodem DLC by to mohlo jít na 90. A na závěr konec vyfakovali , vedlejší mise vyfakovali..a tak to cítím i já.Jinak je hra dobrá.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 11:14 
Picciotto

Souhlasím s vašimi názory na hru. Někde jsem četla, že prý americká 2K ukázal prstem na 2K Czech (dříve Illision Softworks), že to podělali oni. Tak nevím, jestli jsou američtí 2K alibisti nebo jak to ve skutečnosti je. Ale zdá se mi s podivem, že by sami od sebe nedali do hry něco, co už dávno vytvořili. Byli by sami proti sobě. To teď začala móda, kdy se ze hry musí vymačkat maximum peněz a tak se dělají stahovatelné balíčky. Rozšiřuje se to jako mor. O stahovatelném balíčku budu uvažovat jen tehdy, pokud mi PLNÁ hra, což se o Mafii 2 říci nedá, nabízí tyto balíčky jako zpestření hry. Z 2K mám pocit, a celkově z včera dohrané hry, že jsem si koupila disk 1 a pak si mám jakože dokoupit zbytek v podobě balíčků.
Ta hra je bezesporu nádherná - v hlavě se mi pere rozpor mezi pěkným městem a jeho životem a zbytkem hry, o kterém nevím, co si myslet. Odhadem bych řekla, že hráč stráví 50% hry v autě, 30% videi a 20% hraním. přičemž přestřelky byly opravdu zábavné i bitky mne ze začátku bavily, ale to je asi tak všechno.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 15:24 
Sgarrista

zelmi píše:
Souhlasím s vašimi názory na hru. Někde jsem četla, že prý americká 2K ukázal prstem na 2K Czech (dříve Illision Softworks), že to podělali oni. ...

Nemáš odkaz na ten text? Dost by mě to zajímalo...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 16:03 
Contabile

n.u.r.v. píše:
zelmi píše:
Souhlasím s vašimi názory na hru. Někde jsem četla, že prý americká 2K ukázal prstem na 2K Czech (dříve Illision Softworks), že to podělali oni. ...

Nemáš odkaz na ten text? Dost by mě to zajímalo...

No jasně, takže "takhle to vlastně všechno" bylo! Aha... :evil:
Jo, to by mě taky docala zajímalo... Ať pochopím, že to nejsou jen... Nevím, nemám k tomu správný slova, kterýma by se to dalo vyjádřit ;) Vidím to tak, že 2K Czech je dospělej člověk, kdežto 2K Gmes ještě malý dítě... To má vždycky pravdu a za nic nemůže...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 20:33 
Picciotto

No já nevím když sleduju ty různý rozhovory s Danem Vávrou a spol. vypadá to že nikdo nechce mluvit o tom co se stalo. A podle mě Danův odchod spustil události které se stali. A teorií mám víc. Nicméně mylsím si že hašteření začalo uvnitř designerského týmu 2k czech a nevím nevím jestli je opravdovým viníkem 2k samotné. Možná jen přitlačilo nůž na krk s vydáním hry tudíž osekání ale možná kdyby to neudělalo žádná hra by ani nebyla. Takový mám pocit z Kolářových a Vávrových vět které jakoby šli každá jinou cestou. Tím chci říct že na otázku ,, Proč odešel pan Vávra?" odpověděl Kolář tak chladně ,, Už tu nepracuje.Má jiné projekty." že v tu chvíli jsem si říkal. Ahaaa tady je zakopanej pes co kluciii....
Posle mě střet zájmů a nápadů..ale je to jen teorie. Nic proti. Kolář mi není sympatický.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 01 zář 2010, 23:41 
Picciotto

Když už se na youtube objevují videa tohoto typu tka to s Mafii 2 je asi už hodně špatně...
http://www.youtube.com/user/astrolopite ... eqojv8unhY

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 00:39 
Sgarrista

Bohužel- to video mluví za vše... :cry:

Vávra odešel, protože viděl jak mu 2k ničí "sen"...

Když 2k koupilo ilusion softworks, tak velká část týmu raději odešla mají svojí novou vývojovou firmu Vatra-Games...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 09:21 
Picciotto

Bohužel, to co jsem tu psala, je jedna paní povídala. Prý to bylo v nějakém videu na youtube. Ale řekněme si to asi takhle. Jsou tam prvky, které se nápadně podobají GTA, i když hru nijak neruší. Bylo by mylné myslet si, že za některými věcmi nestojí vedení. Vemte si, že pro amíky je veřejná dorpava něco naprosto nepochopitelného, kromě nadzemky. Bez toho se hra přeci obejde. Tedy dávám jako příklad. A proč by se někdo měl zaobírat detaily, když je spousta jednoduchých hráčů, kteří chtějí jen jedno - střílečku, sex a sprostá slova. Cítí se pak děsně neohroženě, mají všechno po čem dneska každý touží, jako Vito, gang, chlast, prachy a děvky. Možná to zní puritánsky a možná je to tím, že jsem ženská, ale koho zajímá ve hře o Mafii sbírání časopisů Playboye. Já se přiznám, že jsem jich pár sebrala taky, ale že bych z toho byla nějak odvázaná. Alespoň, že ty ženský vypadaj jako ženský, takže malé bezvíznamné plus. :-D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 10:11 
Zelenáč

S většinou věcí, ktery tu píšete souhlasím. Ale zároveň vidím jedno velky pozitivum do budoucna. Mafia II ukázala, že je možny udělat funkční město, ktery nezávisle funguje. Je krásně vymalovany. Dá se v něm vymýšlet spoustu věcí. Kdo z vás pamětníku zná Street rod, tak mi musí dát za pravdu, že sem by se to jako minihra parádně hodilo. Garáž tu máte a auta jsou k dispozici všude. Tuningovy dílny tu taky jsou. Zas tak pracny by to nebylo. Nebo klidně vedlejšák. Něco ve stylu Splinter Cell. Udělat potichu banku třeba. Zbývá nám jenom pevně věřit, že se jednoho pěknyho dne dočkáme a někdo s něčím takovym přijde. KDyž to bude tým Dana Vávry, budu jenom rád. Anebo jestli tu ta možnost je, tak si v rámci možností pomožme sami.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 11:38 
Picciotto

Pokud vývojáři plánují DLC balíčky v plné lokalizaci s vlastním příběhem podobně jako v Jimmym pak nemám s mafií problém. okonce tvrdím že časem opravu zvětší možná i mapu , dojde k odemčení všech možností ve hře apod. A proto nás mafia bude zaměstnávat ještě nějakou dobu. Otázkou ovšem zůstává jestli to uchopí správným směrem...pokud ano můžou udělat takovou single onlinovku...pořád inovovat.
Pokud ovšem DLC budou vycházet ve smyslu DLC nové oblečení , DLC nová auta...DLC plavání pak to nemá smysl. AŤ tyhle věci přidávají do nových příběhů které budou rozvíjet i příběh Mafie 2 ....kdoví třeba uvidíme ještě i Vita a Joea

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 11:47 
Picciotto

mazadlo to by nebylo špatné! Podívejte se třeba na tu jimiho vendetu bude tam nový tuning a polepy pro všechny auta a myslím si že po nainstalování jako jsem viděl u PS3 verze to bude fungovat i u normální hry kde budete hrát za Vita takže to je vpohodě. Pokud budou dále odemykat a rozšiřovat tak to bude fajn. Tahle hra má celkem velký potenciál. Ale stejně si to nekoupím na to už mne 2K moc zklamali...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 11:50 
Picciotto

Já tedy odmítám platit za stahovatelný obsah. Pokud by to vyšlo ve formě kompletního a plnohodnotného datadisku, pak se o tom už můžeme bavit, ale stahovatelný obsah za 400 Kč a možná i více, ani náhodou. A vzhledem k tomu, že ve hře volná jízda aj. věci opravdu jsou a jsou jenom zamčené, pak opravdu nebudu platit 400Kč za to,a by mi tento obsah odemkli. Myslím, že za to jsem už zaplatila. Ale jestli si někdo z vás četl licenci k M2, pak pochopil, že si na obal nemůže pomalu ani sáhnout (samozřejmě myšleno metaforicky, i když...). To mne celkem dostalo. Každopádně si hru nemůžete např. zkopírovat do pc.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 12:00 
Picciotto

Já vím že tohle slyšet nechcete ale řeknu to takhle protože dělám sice jinou branži ale vesměs je to podobné jako u her:

1) Vývoj té hry stál tolik peněz že si to neumíte ani představit. Zkuste si udělat jeden den se 150 lidmi , zaplaťte jim mzdu na den ( podle všeho dělají celý den řekněme 12h. a nedělají nějakou sociální práci takže budou placený asi takhle: 1500,- i víc) snídaně, oběd, večeře. Nějaké pauzy. Pití. Zkuste si představit kolik tedy stojí jeden den vývoje. Plus distribuce, reklama apod. To jsou peníze které ani všichni dohromady nedáme.
Logicky chce publisher vydělat peníze..protože je utratil
PROTO DLC skvělej nápad jak vydělávat peníze na něčem co je hotový. Jako marketingový krok je to skvělý nápad.

2)Pořád je tu čím dál víc lidí co říkají já si hru stáhnu já hru prodám a pak si jí stáhnu. Kvůli takovým lidem ale také možná mafie vypadá tak jak vypadá. Jako ochrana před warez? Ano nesouhlasně můžete říct my stejně stáhneme i to DLC a já tomu věřím. Ale mylsím si že ne tak rychle jako hru samotnou. No však uvidíme.

3) Hra měla stát původěn téměř dva tisíce stála 1050 v předprodeji to znamená že do dvou tisíc mají ještě prostoru dost dělat DLCčka.

To je můj názor nikomu ho nenutím ale myslím si že to nevidíte příliš očima vývojářů ale jen očima hráče. Což je sice správně ale někdy se člověk musí zamyslet nadtím jestli je vůbec možné jeho přání naplnit.

PS: Kdyby nebylo 2K tak by možná nikdy mafie 2 ani nebyla to je fakt tkerý nepopřete. Čili jestli to zmrvily nebo ne. Přinesly mafii...teď záleží na nich co s tím dokážou udělat. A já na rovinu říkám...zaplatím si protože věřím že všechny ty nedostatky na které nadáváme nakonec budou !
(A že měli být v samotné hře?...no jo ale nejsou no)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 12:23 
Picciotto

mazadlo píše:
Já vím že tohle slyšet nechcete ale ....

Já myslím, že to všichni chápeme. Bohužel, jsou tu ale... Moje ale je to, že jsem si hru koupila, protože jsem chtěla podpořit tyhle lidi, protože vím, že ten vývoj sám o sobě nebyl lehký a stál spoustu peněz a protože nechci, aby studio zaniklo a mohlo vydávat takovéhle skvělé hry i nadále. Nejsem ale magnát a netopím se v penězích, tudíž pro mne znamená už jediné, přestávám hrát hry, protože dobrých her je už po skrovnu a přiznám se, že za ty peníze se mi už ani ty sebelepší hry nevyplatí kupovat pokud se k nim přistupuje s tím, že oni naslibují hory doly, které splní (protože je vidět, že ty věci jako chybící mise, videa atd. opravdu existují) a dají to za další peníze. Ta hra mne ve finále může vyjít i na několik tisíc a ne jen na dva.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 12:23 
Picciotto

Tak já mněl obědnanou SE. Tu zrušili. Pak jsem teda přeobědnal na normální. Jenže co jsem se dočetl a pak následně vyzkoušel tak hra je tak dokonale oholená že jsem si koupi velice rychle rozmyslel a peníze už jsem měl nachystány takže to lidem nesmíš mít za zlé že za hru která měla být nejlepší a teď je do mrtě oholená ty prachy nedají a raději si ji stáhnou... Za tohle lidi nemohou že ji tak domrvili. Co vím z okolí a netu tak si koupi kvůli těmto věcem hodně lidí rychle rozmyslelo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 12:30 
Zelenáč

Ano. Z krátkodobého marketingového hlediska to je super tah. Z dlouhodobého......
Spíš vidím problém v dlouhodobé, eufemisticky řečeno, neutěšené finanční situaci firmy Take 2. Tady by snad pomohlo, kdyby se bývalí IS trhli a buď zkusili sami nebo přešli jinam. Viz Infinity ward a situace z MoH a CoD. Co si budem povídat Moh jako série prostě skončila. To co po odchodu Infinity ward vytvořili je prostě oproti sérii CoD druhořady, ne-li horší. Tuším, že vývoj takové hry není zadarmo. A kdyby mi někdo řekl, že to stálo 50 mega v $, tak mu to uvěřím. Pak se ovšem naskýtá otázka, proč to třeba za dalších pět mega nedotáhnout do konce a nevydat to na Vánoce. Ale toto jsou jenom spekulace. Neivdíme do toho. To tady mužem žvanit do aleluja a nic nevyřešíme.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 zář 2010, 12:50 
Picciotto

Pelikán : Přesně souhlasím. Nechme se překvapit co se bude dít dál a uvidíme.

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]