Právě je 21 lis 2024, 15:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Mafia II - O vysokých očekáváních a chování vydavatele
PříspěvekNapsal: 22 říj 2010, 20:24 
Picciotto

Jsem z toho celej jaksi naměkko. Tak dlouho jsem očekával a očekával a nakonec tohle. Mafia 2 je skvělá hra, ale byla by legendou, kdyby do toho amerikános nestrkali nosy a nechali čechy dělat svou práci. Bohužel, český národní klenot nedopadl úplně fantasticky. Jedno nám ale amíci nevezmou - a to první díl. Protože Tommy Angelo si s Vitem Scalettou s přehledem vytře prdel :FUCK: . Ve hře to bohužel tak nevypadalo, ale je to tak. (Řekněte sami - být Tomík o pár let mladší a měl u sebe zbraň z Vita a Joa by moc nezbylo :FUCK: )
Pořád však respektuji druhý díl a snažím se z ní dělat výborného nástupce prvního dílu. Bohužel, nějak se mi to nedaří.....

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Mafia II - O vysokých očekáváních a chování vydavatele
PříspěvekNapsal: 23 říj 2010, 11:43 
Picciotto

Dexter píše:
Jsem z toho celej jaksi naměkko. Tak dlouho jsem očekával a očekával a nakonec tohle. Mafia 2 je skvělá hra, ale byla by legendou, kdyby do toho amerikános nestrkali nosy a nechali čechy dělat svou práci. Bohužel, český národní klenot nedopadl úplně fantasticky. Jedno nám ale amíci nevezmou - a to první díl. Protože Tommy Angelo si s Vitem Scalettou s přehledem vytře prdel :FUCK: . Ve hře to bohužel tak nevypadalo, ale je to tak. (Řekněte sami - být Tomík o pár let mladší a měl u sebe zbraň z Vita a Joa by moc nezbylo :FUCK: )
Pořád však respektuji druhý díl a snažím se z ní dělat výborného nástupce prvního dílu. Bohužel, nějak se mi to nedaří.....

tak nejak to vidím i ja, i keď sa snažím brať dvojku ako voľné pokračovanie legendy - tak to vôbec nejde (aspoň nie tak ako by som asi chcela) ... pretože na druhej strane si predstavím neamerickú Mafiu 2 a jedine čo sa ma vtedy zmocní, je pocit sklamania ...
ešte k poznámke - "Tomík o pár let mladší ... " a s Thompsonom v ruke ... to by bolo niečo ... tú vsuvku podľa mňa nemuseli dávať do dvojky - opačne by som to v závere prijala ... :shock:

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]