To máš pravdu, 2ka se může jít vycpat. Jednička je prostě nezapomenutelná...
Škoda tej vynaloženej práce, pretože detaily a prácu šikovných vývojárov je tam cítiť, ale akoby pri tej dvojke nebola úplne dotiahnutá do finishu, asi ako ten otvorený záver samotnej hry ...
Je zvláštní, že když ukazovali mafii 2 v roce 2009, vypadala celkem dobře a hotově. Odehrávala se tam vedlejší mise, která ve hře není, byly tam baseballky, což také není. Myslím, že nejvíc škodní jsou na tom ti, kteří vytvářeli mise, které nakonec ve hře nejsou.
Je zvláštní, že když ukazovali mafii 2 v roce 2009, vypadala celkem dobře a hotově. Odehrávala se tam vedlejší mise, která ve hře není, byly tam baseballky, což také není. Myslím, že nejvíc škodní jsou na tom ti, kteří vytvářeli mise, které nakonec ve hře nejsou.
a možno ani škodní nebudú, možno sa tých misií dočkáme v DLC, akurát to možno zakryjú tým, že nebude sa hrať za Vita ... možné je už čokoľvek ...
I kdyby vydali zlaté tele, tak mne už M2 nebere. Je to celkem zapomenutelná hra. Doma už ani nevíme, co se pod kterou misí skrývá.
no to patrí k mínusom hry, že hra neohúrila natoľko, aby si hráči pamätali detaily z nej ... teda čo sa týka tej príbehovej línie ... viazne to myslím v tom, že hra bola v jednoduchom štýle ... (teda aby ju každý prešiel) ... ale práve to je jej najväčšou chybou ... hoci je pravda, že závody v jednotke dali zabrať, ale keď ich hráč zvládol, tak bol normálne spokojný so sebou, pri dvojke žiadne zakysáky neboli - posledná kapitola - planetárium, bolo trošku náročnejšie, ale nič čo by sa nedalo s full ammo zvládnuť za pár minút ... no čo už - aspoň sa človek bude venovať dôležitejším veciam, len je škoda, že hru, ktorú vyvíjali tak dlho a držali fanúšikov jednotky v napätí, tak mohla ohúriť o čosi viac ... ale tak čo, my s tým už naozaj nič neurobíme, len je v poslednej dobe pravidlom urobiť graficky (takmer) dokonalú hru, a tým to aj končí ... asi preto sa hráči čoraz viac začnú vracať k starším titulom, ktoré ich zabavia na dlhé hodiny ...
Podla mna hra nebola tak zla mozno je to tym ze to bolo v cz dabingu,ked som to zacal hrat tak som to cele hodiny hral az do konca.Ale hra je moc kratka hru totalne orezali co som cital kebi su tam tieto veci co orezali hra je dokonala ! Napr. misie na sicilii malo ich bit 8 dalej zamknuta jizda zamknute zbrane na blizku a mnoho dalsieho.Ale pokial mam dobre info tak v datadisku Joe's Adventures budu zbrane blizku (Noz,boxer,Basebalka...) nemecky rucny granat a puska M14 tieto veci su v hre len su zamknute povodne tam mal bit kadernik a ten bude v datadisku autori to naschval vsetko uzamkli abi sme si to od nich pomali odkupovali.Velmi mi chybala misia z gameplayu 2009 Ale pokial viem tak co je v datadisku to bude aj v zakladnej hre napr jimmyho vendeta spristupnila lepsie vylepsovanie auta a funguje je to aj v hre za Vita Mozno dalsi DLC spritupni 8 misii na sicilii napr Liberation of Sicili Len je blbe ze sme 8 rokov cakali na hru ktoru bi dali R* za rok 4 konce mali bit no mi sme dostali ten na ho*no po dahrani je ta hra k nicomu Skusal som prejst vsetky urovne ale kto pozna mafiu tak to nerobi problem hre davam 60% dufam ze co nam nedala zakladna hra nam daju aspon datadisky
Ja mam vsetky DLCcka stiahnute tesim sa na Joeovo Dobrodruzstvo Podla screenov je to dobre no nepaci sa mi ze nam takto budu davat hru po castiach ako v tomto najnovsom budu zbrane na blizko a podobne a v dalsom zase co a budu to davat za prachy skoda ze sa nenajde hrstka ruskych modarov co bi to otvorilo a 2K bi mohlo ist do ri*i? Pockal bi som si aj do vianoc ale nech ten datadisk je dobry len sa bojim ze bude na hov*o
Podla mna hra nebola tak zla mozno je to tym ze to bolo v cz dabingu,ked som to zacal hrat tak som to cele hodiny hral az do konca.Ale hra je moc kratka hru totalne orezali co som cital kebi su tam tieto veci co orezali hra je dokonala ! ... hre davam 60% dufam ze co nam nedala zakladna hra nam daju aspon datadisky
keby tak neškrtali, miestami som mala pocit, že až nasilu vypúšťali veci, tak by to bolo omnoho lepšie ... chápem, že herný svet je biznis ako každý iný, takže v prvom rade je potrebné vyrovnať náklady + nejaký ten zisk ... ale takto urobili menej za viac ... myslím, že dosť týmto krokom stratia, a hoci je to v súčasnej dobe trendom dať polovicu za plnú cenu, tak pri Mafii to len škodí ... čo spravili - spravili ... môžeme len dúfať, že po vydaní posledného DLC k Mafii 2 sa konečne dočkáme plnej hry ... mnohí už asi na 2K zanevreli a len malá hŕstka verí a dúfa, že príde niečo, čo napraví dojem ...
tiež sa však pridávam k tým, ktorí sú z tej politiky Dlc-čiek znechutení ... veď prídavný obsah ku hre by mal hru doplniť o niečo nové a nie predsa o to, čo v hre je, len bolo pre tento spôsob uzamknuté a sprístupni sa za ďalšie peniaze ... aj ľudská trpezlivosť má svoje hranice ...
Co robili Cesi 8 rokov im Americania znicili za 8 mesiacov v 2009 ta hra vizerala hotovo mohli ju vidat bola bi to dokonala hra
žiaľ ... čo narobíme ... škoda toho, pretože tá hra vyzerala sľubne a aj oni sľubovali, premakanú grafiku majú už aj nízkorozpočtové hry ... no kvalitný príbeh, ktorý zaujme hráča má máloktorá ...
Ja na to nemozem zabudnut ja verim ze datadiski nam ponuknu to co je zamknute vydaju nejaky poriadny a hra zacne bit zabavna
Ano, ale počítej, že to bude stát pro "non-warez hráče" tak 2000 Kč. Teď třeba jak nabízí za 700 ty datadisky... M2 + výrobce = nejtrapnější dvojice na herním trhu, co kdy byla. Oni si asi myslí, že jim to někdo bude kupovat....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník