Právě je 21 lis 2024, 14:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Tak co?
Ano 73%  73%  [ 11 ]
Uvidím podle ceny 7%  7%  [ 1 ]
Rozhodnu se později (např. po DEMU, nebo někdy později po vydání, až zlevní) 20%  20%  [ 3 ]
Původně sem jí koupit chtěl ale po tom všem... Ne 0%  0%  [ 0 ]
Ne 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 15
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Koupíte si mafii II?
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 14:48 
Veterán

Alien píše:
papa.cassanova píše:
Když řeknu, že koupil tak by mě zajímalo kolik lidí mi tady bude věřit, no to je jedno. Jo koupil :-) Ale každopádně by to záviselo na tom co by obsahovala... :-) Jinak bych ty 4 litry do toho vrazil...

Já ti věřim ;), šel bych do toho totiž taky.

4tisíce?! Vy máte,chlapci,zřejmě velký přebytek peněz. Tak to mi hned ňáký můžete dát ;) Do spec. edice vrazím max. 1600kč,tak snad se vejdu...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 20:37 
Moderátor

-*-mafian-*-cz-*- píše:
Ale jak sem psal, hra mě přestane po nějaké době bavit a peníze, který sem za ně úplně zbytečně vyhodil, mě už nikdo nevrátí. A že je to česká hra :lol: - hra jako každá druhá, tak proč za ni vyhazovat prachy, že jo...
Jsou o hodně důležítější věci než hry - ty jsou jen pro zábavu (a to jenom na určitou dobu), ale nic mě jako takové nedají.

Taky sem si chtěl koupit MW2 přes net, jakmile tahle hra vyšla. Ale za pár týdnů mě soused řekl, že už ji má stáhlou z netu, a tak sem ji měl (a mám) zadara. A jede SP i MP - a v tomto případě je koupě naprosto na nic... Stačí si počkat a poptat se několika lidí, a ušetří se peníze.

Meleš kraviny, hra jako každá jiná, aha, to ti brát nebudu, jen se směju... Myslíš, že si hry kupuju ?? Ne, protože je ani nehraju... hh, jenže u Mafie je to něco jinýho, ale to ty stejně nepochopíš...

A jaksi teda teď nechápu co tu celou dobu vůbec děláš... ))))

Obrázek
Obrázek
Dříve pod nickem papa.cassanova

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 21:04 
Caporegime

Co tu dělám? :D Neznamená, že když si nekupuju hry, tak že tu nesmím být... Nebo je to snad v pravidlech? :lol:
4 tácy vrazit do hry????? Hej já bych do ní nevrazil ani litr..... To už je vážnější, vrážet do hry takový prachy. No ale jestli máš dost, tak proč nerozhazovat, že jo... Ne že bych měl málo cashe, ale kupuju, jak sem psal, užitečnější věci.
Nemyslím, že by M2ka byla taková, že bych ji nikdy nepřestal hrát a byl na ní tak závislý - prostě další hra, za kterou bych určo prachy nevyhodil.
No smát se můžeš, názor ti vyvracet nebudu ;). Taky se rád zasměju. :D :D
Znám lepší způsoby než sedět doma u komplu u her. Nepopírám, že si hry rád zahraju, ale že u nich prosedím celý víkend (nebo dokonce i prac. dny), to ne...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 21:11 
Contabile

-*-mafian-*-cz-*- píše:
No smát se můžeš, názor ti vyvracet nebudu ;). Taky se rád zasměju. :D :D
Znám lepší způsoby než sedět doma u komplu u her. Nepopírám, že si hry rád zahraju, ale že u nich prosedím celý víkend (nebo dokonce i prac. dny), to ne...

Tak myslím že u většiny lidí (jako např já.) stejně chuť k hraní her časem opadne, dřív sem u her proseděl víkendy + téměř všechen volný čas... Teďkon sice sedím na internetu ale už to není tak hrozný ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 21:14 
Caporegime

Přesně... Před pár lety sem si myslel, že hry jsou to nejlepší, co může být, ale opak se stal pravdou... U komplu si taky posedím, ale netrávím u něho většin mého času.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 14 pro 2009, 21:42 
Moderátor

Já nehraju prakticky vůbec... Nenám většího žrouta času, mezi tim můžu dělat něco užitečnějšího a u mě to v 19ti fakt že nebaví... )) Ale M2 si rozhodně koupim...

Obrázek
Obrázek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 pro 2009, 19:55 
Sgarrista

Tak tady se musim postavit na stranu mafiana-cz pac kdyz sem pred rokem dal ze bych si ji koupil, tak to pro me byla naprosto jina doba a od ty doby se toho hodne zmenilo, treba to ze za posledniho pul roku sem hral jen jedinou hru a to MW2 a to jeste kdyz sem byl nemocnej a taky rozhodne moje financni stranka...pravda je ze i kdyby byla zakladni verze hry ted v prodeji za 700, tak bych si ji stahnul a pak rozhodne budu setrit na prazdniny a kupovat si hru za 4000, to bych musel vyhrat v nejaky loterii a jednak taky beru v potaz ze to moje pc rozjede na nejmensi detaily tak 50na50

Obrázek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 pro 2009, 21:36 
Sgarrista

-$ync- píše:
Tak tady se musim postavit na stranu mafiana-cz pac kdyz sem pred rokem dal ze bych si ji koupil, tak to pro me byla naprosto jina doba a od ty doby se toho hodne zmenilo, treba to ze za posledniho pul roku sem hral jen jedinou hru a to MW2 a to jeste kdyz sem byl nemocnej a taky rozhodne moje financni stranka...pravda je ze i kdyby byla zakladni verze hry ted v prodeji za 700, tak bych si ji stahnul a pak rozhodne budu setrit na prazdniny a kupovat si hru za 4000, to bych musel vyhrat v nejaky loterii a jednak taky beru v potaz ze to moje pc rozjede na nejmensi detaily tak 50na50

Nevim no, já na to svůj názor mám...Dělaj na tom dlouhou dobu (sice až moc :D) a musí se to nějak ocenit!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 pro 2009, 23:14 
Contabile

-$ync- píše:

Co to tak čtu tak jsme na tom zhruba stejně (i když sem za poslední rok dohrál asi tři hry.) ale koupím si jí, teda né za 4 000 Kč, to bych jí opravdu stáhl ale je to blbost takže o tom už mluvit nebudu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 18 črc 2010, 12:41 
Picciotto

já určitě předobjednáno na xbox :) ještě že jsem našel ten hdmi kabel :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010, 14:56 
Zelenáč

Samozřejmě že koupím. Nedávno jsem předobjednal na Xbox 360 a přestože to vyjde na nějakých 1500 korun, nevadí mi to.

Předobjednávku bych zrušil jen v případě, že by se mi hra totálně nelíbila (to se ovšem určitě nestane), což zjistím díky demoverzi...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 19 črc 2010, 21:40 
Moderátor

Ehm, objednávku SE jsem zrušil... Upřímně nebudu podporovat někoho kdo hru dojeb*l tak jak dojeb*l... Takže pokud se u mně něco zmnění koupilm klasiku... S největší pravděpodobností na X360

Obrázek
Obrázek

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 21 črc 2010, 09:38 
Zelenáč

papa.cassanova píše:
Ehm, objednávku SE jsem zrušil... Upřímně nebudu podporovat někoho kdo hru dojeb*l tak jak dojeb*l... Takže pokud se u mně něco zmnění koupilm klasiku... S největší pravděpodobností na X360

co konkrétně na hře považuješ za dojebané ?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 30 črc 2010, 09:50 
Sgarrista

Momentálně mám 800kč takže budu čekat jak se věc vyvine. :D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 02 srp 2010, 22:29 
Sgarrista

Předobjednáno, s tím, že po zahrání dema buď zruším, nebo nechám být.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03 srp 2010, 11:41 
Contabile

"Střelba je klíčovým herním mechanismem, proto jsme na její zpŕacování vynaložili hodně úsilí. Pokud chcete bojovat bez střelných zbraní, můžete použít svoje pěsti."
Někdy před rokem a něco sem si četl v LEVELu, jak bude spousta věcí interaktvní. Že např. ze stolu půjde vzít láhev, že když ustřelíš nohu ze židle, můžeš jí sebrat a mlátit s ní... Pochvaloval sem si, jak M II bude perfektní hra... A teď napíšou, že ani nepůjdou používat baseballky, nože atp.!? To je fakt opravdu úžasný! :evil:

To všechno, díky čemu byla jednička tak perfektní hra, už ve dvojce jaksi nebude. Tohle už nebude opravdový pokračování... Sice od stejných vývojářů (i když, jak se to vezme) ale ponese to jen název, bude to něco uplně jinýho. Zdaleka né to, co sem zhruba ještě tak před rokem čekal :\

Co jsem říkal před rokem a půl? "Můj názor je ANO i kdyby stála 2000 (což nebude)."

A co říkám teď? Po tom všem, co se teď dostává na veřejnost... Po tom všem čekání... Upřímně? Stáhnu nebo od někoho půjčím. Stejně nemám internet (Mám ale to je na dlouhý vysvětlovaná) a kvůli Steamu a podobným kravinám bych to stejně musel crackovat. Stejně bych to měl nelegální, takže na ně kašlu. Objednávku sem zrušil už teď. Hry jako novinky nějak nekupuju, u MII sem CHTĚL udělat vyjímku. Ale neudělám, jen zbytečný peníze. NEJSPÍŠ si jí koupím, ale až někdy půl roku po vydání, až nebude tak drahá.

BTW, změnil sem anketu.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03 srp 2010, 17:58 
Veterán

Kdybych měl dobrej internet, tak na koupi určitě se*u a stahuju. Jenže mám denní limit 2GB, takže bych to stahoval hodně dlouho a to bych asi fakt nevydržel. Přes to všechno se na hru ještě těším (už asi tak dvakrát míň než před 3roky). Ale uvidíme po demu, třeba mě ani to nakonec bavit nebude a rozhodnu se hru raději několik dní stahovat ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03 srp 2010, 21:21 
Zelenáč

ja uz ji mam objednanou za alfa compu za 1000

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 03 srp 2010, 21:27 
Picciotto

určite si hru kúpim hneď 27.8. Nemám dôvod ju nekúpiť. Vôbec nič mi tam nechýba a bez tých odstránených vecí sa zaobídem v zdraví. ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: 04 srp 2010, 13:28 
Caporegime

Hej já si ji nakonec předobjednal, protože bych to asi nevydržel, to stahování warez verze :)) Ale je to první hra, za kterou sem kdy zaplatil (nebo spíš zaplatím). Vypadá to, že bude úžasná a už od toho neustoupím. By mě zajímalo jen tak BTW, kolik to bude mět GB...
Kupovat kredity na download už se mě moc nechce :D :D

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 82 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]