Předmět příspěvku: Nový E3 trailer na IGN: Co vy na to?
Napsal: 28 kvě 2009, 21:45
Picciotto
Tak a je to tu! Že by první dárek od 2K respektive T2 za odložení? No, každopádně je to paráda! Nádherná ukázka zimního města... Skvělá atmosféra... Propracovaná mimika... Co vy na to?
Předmět příspěvku: Re: Nový E3 trailer na IGN: Co vy na to?
Napsal: 29 kvě 2009, 10:26
Picciotto
Registrován: 28 úno 2009, 19:23 Příspěvky: 32 Bydliště: Banská Bystrica Věk: 22
je to proste bomba!!! Neviem ako vy ale ja mam teraz uplne iny pohlad na Mafiu 2. Naozaj to bol ako trailer z filmu. Traileru davam hodnotenie 11 z 10 Som zvedavy co si este nechali na E3.
Napsal: 29 kvě 2009, 11:26
Administrátor
Jak už jsem psal u sebe na webu: "...přímo filmová strhující atmosféra mající za následek jedinečný emotivní zážitek! Síla příběhu druhé Mafie je cítit doslova na každém kroku." To celé podrthuje skvělá hudba Matúše Širokého společně s nádheně zpracovaným zimním prostředím. Nádhera.
Napsal: 29 kvě 2009, 18:29
Picciotto
JohnZ píše:
Jak už jsem psal u sebe na webu: "...přímo filmová strhující atmosféra mající za následek jedinečný emotivní zážitek! Síla příběhu druhé Mafie je cítit doslova na každém kroku." To celé podrthuje skvělá hudba Matúše Širokého společně s nádheně zpracovaným zimním prostředím. Nádhera.
Napsal: 29 kvě 2009, 21:06
Contabile
No, je to uplně jako trailer na nějakej parádní, mafiánskej film smíšenýho žánru a konkrétě drama, Thriller, Akční a tak trochu komedie (ale né takovej ten "záchodovej" humor) + k tomu všemu ještě geniální a úchvatnej soundtrack. Prostě jestli takhle budou vypadat cutscény, grafika a hra celkově tak sem nadmíru spokojenej
EDIT- Všimněte si jak ve 21-23 sekundě "Tlouštíkův" plášť pěkně leží a posunuje se po zemi (žádný propadávání do země) a to samé u MG 42 a Harryho rukou
Napsal: 30 kvě 2009, 11:11
Contabile
Jediné co bych tomu vytkl je teda ten nos Tlouštíka a to že z MG 42 lítaj plameny (které díky té speciální rozptilce na konci hlavně nelítaj) ale tak si říkám že pro efekt to tam musí být
EDIT - Tak sem si všiml že Vito má někdy hnědý a někdy modrý oči. Např. v prvním traileru a ve screenech je má hnědý a v druhým a třetím traileru zase modrý. Tak se mi zdá že dřív je měl mít hnědý a nakonec je udělali modrý...
Naposledy upravil Copeland dne 30 kvě 2009, 13:22, celkově upraveno 1
Z traileru jsem nadšenej, nějakej křivej nos je mi upřímě totálně jedno, atmosféra traileru je úžasná, scénka na schodech jak Joe dává hlavu má taky hodně do sebe...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků