Paráda! Co jiného říct? Absolutně stylové! Ty záběry jsou super. Ten starý web už byl okoukaný. Je vidět, že se reklamní kampaň M2 Pořádně rozjíždí. Evidentně chtějí na E3 ukázat hodně. Opravdu hodně. Jsem zvědav, kdy se zpřístupní další kapitola. Předpokládám, že teď bude offic. web více a častěji aktualizován. Snad se brzy dočkáme i češtiny. Opravdu jsem teď zvědav co nám tedy předvedou na E3. A také to hezky zpříjemní čekání na E3 prezentaci M2.
No nějak nečekám že někdy budou v CZ Ale jinak super, hudba, záěry, desing... Postě krása, nemám co dodat.
EDIT - Tak jediný co bych zatím vytkl že v seznamu Českých fansite je Ruská fansite: http://www.mafiapub.com/
EDIT - Jejda tak si říkám "Paráda čtyři nový videa! Dodívám se najedno, s radostí už chcu kliknout na další a vidím -Coming Soon-" No i tak sem vůbec nečekal že se ještě dnes dočkám něčeho takovýho.
Naposledy upravil Copeland dne 01 čer 2009, 22:17, celkově upraveno 1
Jedním slovem paráda! Doufám, že s novým vzhledem (a obsahem) se zvedne i celková úroveň webu a nebude docházet k podobným trapasům jako dříve... K tý češtině, problém je spíš v tom, že nemaj nikoho, kdo by to dělal v CZ... mrkněte na ostatní jazyky, jak jsou pozadu... někde u prosincovýho traileru, takže taky žádná sláva, ale ta oficiální podpora tam je.
Super web, češtiny se nedočkáme, to je snad jasné, ne? Já jsem rád, že je tam asi nejvíce fan webů vypsaných právě z Čech, ale na Slovensko zapomněli. EDIT: Když se tak koukám po francouzské stránce, tak všude zmiňují 2K Czech a ne jen 2K Games, to se mi líbí!
Web je super,fakt luxusní,video mi vyrazilo dech. Vadí mi akorát to dlouhý načítání té informační části webu a vůbec to rozdělení webu na 2 díly. Česká verze webu prý záleží na Ceneze (viz. odpověď na moji soukromou zprávu na ofic. fóru pro Martina Zavřela),takže s cz verzí nepočítám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků