Je už známo jak je Mafia II optimalizovaná? Nechci nějaké oficiální nároky, protože ty většinou nic neříkají. Spíš by mě zajimálo, jestli se třeba nějaký insider neprokecl jak jim to tam jede. Hlavně mě zajimá, jak je natom hra s náročností na procesor. Bude stačit Core 2 kolem 2Ghz nebo stejně jako GTA4 budem potřebovat 4-jádro. Grafika se dá nastavit a jelikož to není dělané primárně na konzole jako GTA tak si myslím, že si zahrajem i s dnešním lowendem ale u těch procáků je to zajímavější. Přeci jen je tam spousta fyziky a AI.
Je už známo jak je Mafia II optimalizovaná? Nechci nějaké oficiální nároky, protože ty většinou nic neříkají. Spíš by mě zajimálo, jestli se třeba nějaký insider neprokecl jak jim to tam jede. Hlavně mě zajimá, jak je natom hra s náročností na procesor. Bude stačit Core 2 kolem 2Ghz nebo stejně jako GTA4 budem potřebovat 4-jádro. Grafika se dá nastavit a jelikož to není dělané primárně na konzole jako GTA tak si myslím, že si zahrajem i s dnešním lowendem ale u těch procáků je to zajímavější. Přeci jen je tam spousta fyziky a AI.
Já na někde četl, že je potřeba 4jádro, ale nevim to jistě.
Tak nevím kde si to na někde četl ale ten kdo to psal, kecal. 2K Czech říkali že by mělo na minimální tačit jakýkoliv dvoujádro. A kdo říká že na GTA IV je potřeba čtyřjádro tak taky dobře kecá, na minimální stačí taky slabší dvoujádro... Třeba já když sem měl ještě starý Core 2 duo 2.33 GHz tak mi to jelo skoro na poloviční, takže asi tak
Já na někde četl, že je potřeba 4jádro, ale nevim to jistě.
Tak nevím kde si to na někde četl ale ten kdo to psal, kecal. 2K Czech říkali že by mělo na minimální tačit jakýkoliv dvoujádro. A kdo říká že na GTA IV je potřeba čtyřjádro tak taky dobře kecá, na minimální stačí taky slabší dvoujádro... Třeba já když sem měl ještě starý Core 2 duo 2.33 GHz tak mi to jelo skoro na poloviční, takže asi tak
To že to řikali neznamená, že to tak bude... JEstli si realista tak si musíš připustit to že toho nakecali až až a co z toho je realita.... ha ?? ))) Já už nevěřim ničemu co slyšim z pusy nějakýho zaměstnance 2K... Víme svý.
To že to řikali neznamená, že to tak bude... JEstli si realista tak si musíš připustit to že toho nakecali až až a co z toho je realita.... ha ?? ))) Já už nevěřim ničemu co slyšim z pusy nějakýho zaměstnance 2K... Víme svý.
Hele, sem pesimista a osobně spíš počítám s daleko horším Sestavu mám hodně dobrou a přesto se bojím, že to ani na střední neutáhnu Ale tu říkám to, co je oficiální aji když je to blbost
Naposledy upravil Copeland dne 03 led 2010, 19:01, celkově upraveno 1
[quote="papa.cassanova"To že to řikali neznamená, že to tak bude... JEstli si realista tak si musíš připustit to že toho nakecali až až a co z toho je realita.... ha ?? ))) Já už nevěřim ničemu co slyšim z pusy nějakýho zaměstnance 2K... Víme svý.
Hele, sem pesimista a osobně spíš počítám s daleko horším Sestavu mám hodně dobrou a přesto se bojím, že to ani na střední neutáhnu Ale tu říkám to, co je oficiální aji když je to blbost [/quote]
Tak ona to ani blbost bejt nemusí... rád bych tomu věřil, ale už to jak to Kolář řekl na GDS znělo tak že pomalu začnou obracet názor... Nevim.
SOU TO KUNDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T2 NENAVIDIM,2KCZ NENAVIDIM,GRACE A ZAVRELA NENAVIDIM,VSECHNO TO NEJSOU NIC JINYGASHO NEZ KUNDY ZAMRDANAY,AT TAHNOU UZ KZURVA DI OUCE CURACI VYMRADNI,VATRA GANERS FORE VER!!!!!!!!
Sem ti řikal najdi si hranici kdy máš akorát a kdy deš do sra*ek... haha ))) Neposlechl si ))
Tohle bych ti měl smazat za ty nadávky... Ale nemůžu, vidim to dost podobně. Beztak to za mě udělá někdo jinej...
Dozvěděl jsem se, že klidně budou stačit střední počítače jen jestli k tý Mafii 2 nepřiložej ovladače např: PhysX tak to bude malej problém ale já už se zaopatřuju
_________________ Jsem největší fanoušek Mafie....
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: Pentium D 3GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher RAM: 1.5 GB Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better Hard Disc Space: 8 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: 2.4 GHz Quad Core processor RAM: 2 GB Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better Hard Disc: 10 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
PHYSX/APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GB
Video Cards and resolution: APEX medium settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)
Video Cards and resolution: APEX High settings Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later. NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game.
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: Pentium D 3GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher RAM: 1.5 GB Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better Hard Disc Space: 8 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Processor: 2.4 GHz Quad Core processor RAM: 2 GB Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better Hard Disc: 10 GB Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepad
...
Zahrajete si a případně jak?
To bylo medu kolem huby co))) haha, kašlu na ně, v nouzi koupim Xkrabici, jinak ať si s tim víš co))
To bylo medu kolem huby co))) haha, kašlu na ně, v nouzi koupim Xkrabici, jinak ať si s tim víš co))
Přesně... když si vezmu, že tohle je údajně značně optimalizovaná verze, tak je to opravdu ostuda... nemluvě o tom, že ten engine je už lehce postarší a založenej na DX9... podle mně nejnáročnější hra založená na devítkových DX... se svojí starou vykopávkou jsem zatim rozjel všechno včetně nejnovějších her jako např. AC2, Batman:AA atd... takže pokud nerozjedu M2, máme tu čest s nejnáročnější hrou současnosti.
Registrován: 19 črc 2010, 14:50 Příspěvky: 4 Bydliště: Staré Město
Ti, kteří mají slabý hardware bych doporučil investovat do konzole, nejlevnější je samozřejmě Xbox 360. Arcade verze lze sehnat i za lidových 5000Kč. Pokud nechcete příliš šetřit, určitě by mělo cenu investovat do nové verze, která se do obchodů dostala před třemi dny. Pak nebudete muset řešit hardwarové nároky...
Jste-li pracháči samozřejmě je lepší koupit nabušený komp a užít si hru na maximální detaily. Já osobně koupil Xbox před třemi měsíci a důvodem pro to byla i Mafia 2.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků