Registrován: 21 úno 2009, 19:54 Příspěvky: 121 Bydliště: ve vile ale nerad se stim chlubim
pokud rozjedu : ANO pokud nerozjedu : ANO ale doufam ze kdyz sem rozjel GTA4 tak maffiII taky snad
_________________ Měl bych přestat hulit a mluvit sprostě, přestat chlastat dokud neni pozdě (neblázni).Měl bych přestat dělat rap, dodělat školu, moh bych ovládnout svět nebo začít znovu (třeba).
Znáš nějakýho fandu Mafie, kterej by nezamýšlel koupit Mafii 2? (očekávám narážky na to, že nemám original první Mafii )
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Hahaha , tak to teda ne. Ještě ji teda nemám předobjednanou, ale budu mezi prvníma lidma, co si Mafii II zahrajou hned po vydání A každopádně ji nebudu stahovat z internetu
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
No tak to že budeš mezi prvníma nemůžeš vědět (třeba se ti něco stane nebo tak). A doufám že budu první z vás protože pokud nevýjde někdy přes svátky, víkend... (což asi ne) tan v ten den prostě nepůjdu do školy a hned jak to poštačka přinese tak poletím instalovat a hned pudu na to
No tak to že budeš mezi prvníma nemůžeš vědět (třeba se ti něco stane nebo tak). A doufám že budu první z vás protože pokud nevýjde někdy přes svátky, víkend... (což asi ne) tan v ten den prostě nepůjdu do školy a hned jak to poštačka přinese tak poletím instalovat a hned pudu na to
haha, tak to já zatahuju celej týden a kdo ví jestli vůbec jenom týden, ale dpc, mám to předobjednaný na Xzone kvůli tomu kdyby byla nějaká speciální edice...Pokud nebude tak objednávku předed vydánim zrušim a naběhnu do kamennýho shopu
...objednávku předed vydánim zrušim a naběhnu do kamennýho shopu
Jo to mě taky napadlo ale tam kde bydlím moc kamených shopů z hrama není a když jo tak tam novinky prodávaj trochu opožděně např. o týden po vydání Leda tak že bych si to koupil někde v Hypernově nebo Tescu ale tam to taky nejspíš budou mít opožděně
Naposledy upravil Copeland dne 22 úno 2009, 23:17, celkově upraveno 1
...objednávku předed vydánim zrušim a naběhnu do kamennýho shopu
Jo to mě taky napadlo ale tam kde bydlím moc kamených shopů z hrama není a když jo tak tam novynky prodávaj trochu opožděně např. o týden po vydání Leda tak že bych si to koupil někde v Hypernově nebo Tescu ale tam to taky nejspíš budou mít opožděně
No jasný no, předpokládám že to vyjde v 00:00, třeba v JRC by to mít už mohli já nevim, já hry nekupuju jinak Ale jestli jo tak prostě tam du o půlnoci mě je to jedno
j přesně, u nás na vesnici taky moc prodejen není stav: 0 jinak, čekám na to jestli nebudou první edice náhodou jen v en, pže to bych fakt nechtěl, to bych si počkal na cz
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků