Tak zítra kolem půl sedmé tu máme nový trailer, co v něm čekáte? Aneb ať se trochu rozveselíme, když nám oznámili zase to zatracené přeložení vydání)))
Trailer je úžasnej, hudba taky =) Jen bych uvítal aby měl aspoň tři minuty, aby mohly být použitý scény delší. Čeho sem si ale prvně všimnul, je jejich 3D trává, místo které je tam stejně jen 2D placka a v horším případě jen zelená plocha s texturou. I když mi to ani zas tak nevadí, co by sem potom po nich asi tak chtěl...?
No, už sme mohli zahládnout, jak Joe z Vitem vykrátá banku a pár dalších, některých skvělých scén. Hudbma mi připomíná soundtrack k Public Enemies od Otise Taylora
Jo hudba je skvělá, pěkné scény, jenom mi vadilo, že byly tak blízké záběry na ksichy (ze začátku). Samozřejmě délka, ale jsem rád, že se zmohli "aspoň" na něco. Holt 2K nezklamalo a vhodilo do placu krátké, ale poutavé video. Jen škoda, že je tu zase to odložení...pro většinu lidí to nebude za rok taková bomba, ale pro nás...
Registrován: 28 úno 2009, 19:23 Příspěvky: 32 Bydliště: Banská Bystrica Věk: 22
Trailer je veľmi podarený. Grafika velmi pekná, na to, že je to verzia x-boxu. Dufam že bude tých trailerov ešte veľa, keď sa rozbehne tá kampaň. Tu som našiel pomalšiu verziu traileru:
taky se mi trailer moc líbí, hlavně to shození toho chlápka do hrobu
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků