Demo Mafie 2 jsou rozjel pouze na nejnižší detaily. Je to kvůli grafické kartě Ati Radeon HD 2600 Pro, což je vůbec nejnižší karta, na které se dá hra rozjet. Procesor mám dvoujádro (každé na frekvenci 2,21) a RAMky mám 3 GB. Chtěl bych M2 rozjet alespoň na střední detaily, a tak zvažuje koupi ATI Radeon HD 3870 Ultimate - je to doporučovaná g.karta na hru, ale chtěl bych se zeptat, zda jí někdo máte a zda vám hra na ní jede alespoň na středních detailech. Děkuji.
Děkuji za odpověď. Nejsem zrovna velký znalec, co se hardwaru týče, ale ta druhá atina a ta nvidie vypadají dobře. Sice jsem se chtěl vejít do 3000 Kč, ale vypadá to, že si budu muset připlatit. Sice ta první atina je levná, ale zase má jen 128 bit sběrnici.
Zvyklý jsem spíše na ATI, ale Nvidii se vůbec bránit nebudu. Původně jsem se chtěl vejít do 3000, ale asi to navýším na 3500 :-). Po víkendu pojedu do města, tak snad něco seženu. Děkuji za odpovědi.
já ti doporučuji ati z 5kové řady (např. tu 5750 - stačí 512MB), protože má dx 11, který bude brzo v každé nové hře...nvidia má sice řadu 400, ale to jsou topinkovače...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků