Jo, tak já jí sice ještě ani nehrál, ale např. díky blbcům tady ze ShouBoxu už aji vím jakej bude konec. A myslím že to Tě zamrazí možná i ještě víc Jinak já osobně sem si něčím takovým byl docela jistej. Ale nečekal sem že to bude tak přímo. Spíš sem čekal, že třeba bude Joe Vitovi říkat, jak s Herym šli odstřelit jakýhosi dědka před domem atp. Nebo že to v určité části hry půjde zaslechnout v rádiu (Nalezen... Mrtvý před svým domem...), či dokonce třeba v jedné misi tam bude jako EE ležet mrtvej atp. Zkrátka sem nevěřil, že tam bude přímo tady taková mise. I když už kdysi dávno v seznamu dabérů na imdb.com byla u MII obsazena role i na Tommyho Angela, tak i to možná něco prozrazovalo .))
Já konec nevím(a ani nechci) a zatím dokonce ani neodhaduju (což je dobře). Jinak hra mi příjde příběhově snad ještě lepší než Mafia I a to myslím opravdu zcela vážně. Ikdyž mi bude asi někdo oponovat, tak situace, do kterých se Vito dostává mají fakt koule, ikdyž jsem u pár misí měl pocit, že okopírovali některé scény z jedničky, ale nevadí mi to Každopádně MII beru jako opravdu dobrého nástupce jedničky. Doufám, že bude nějaká GOLD verze i se všemi DLC datadisky a pod.
Hej taky sem si říkal.)) Když přece řekne jen ty dvě slova... Mohly to přece rovnou vzít z jedničky a nic nenahrávat Jen nechápu, proč je to tak divnej model... Proč ho nemohli udělat stejnýho, když už to byl on.
S tím Tommym to by mě určitě nenapadlo. Ale proč by mě v konci mělo mrazit? Tomu konci chybí všechno (kromě přestřelky) co má mít a měla i M I. Jelikož příběh nebyl nikterak dlouhej tak sem nedokázal az tak dobře poznat charaktery a tím pádem není důvod k mrazení...
Zajímavé. Já teda charaktery poznal, celkem dobře. A ten konec byl velice zvláštní. Ale mohli tam udělat po vzoru Mafie I. nějaké to video pokračování, co se s Vitem dělo dál - jestli ho oddělali, jestli odešel z města.....z tohoto konce se to nedá poznat.
mě zamrzelo, že rozhovor nebyl "Pan Angelo?" "Prosím?" "Pozdravuje vás pan Salieri", že Tommyho nenadaboval Marek Vašut a po zabití Tommyho po mě šli federálové, ikdyž v jedničce pohodlně v klidu odjeli, to, že tam nebyl Eddie, ale Vito mi teda absolutně nevadí, změny se dějí - což se teda pře s těmi zápory, ale tak to je
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
mě zamrzelo, že rozhovor nebyl "Pan Angelo?" "Prosím?" "Pozdravuje vás pan Salieri", že Tommyho nenadaboval Marek Vašut a po zabití Tommyho po mě šli federálové, ikdyž v jedničce pohodlně v klidu odjeli, to, že tam nebyl Eddie, ale Vito mi teda absolutně nevadí, změny se dějí - což se teda pře s těmi zápory, ale tak to je
Jo jo, taky sem si říkal, že prostě měli vzít ten zvuk z jedničky a nic novýho nenahrávat Spíš co mi docela dost vadí je, že ho odstřelili pumpovačkou Lupara, taková sicilská tradice a kde je!? A taky nechápu, proč vypadá tak poplkaně blbě Proč ho neudělali stejně, jako nakoci té jedničky... tam vypadal perfektně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků