ne, ale nespíš by šlo hrát pod jiným uživatelem na OS
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
To jste mě nepotěšily, já jsem doufal že jsem to jen přehlédl. Ty řešení co mi píšete totiž neřeší ty statistiky (archivements), které jsou předpokládám na steamu a ne v nějakém souboru disku. Nebo se mýlim a jsou v nějakém souboru ???
To jste mě nepotěšily, já jsem doufal že jsem to jen přehlédl. Ty řešení co mi píšete totiž neřeší ty statistiky (archivements), které jsou předpokládám na steamu a ne v nějakém souboru disku. Nebo se mýlim a jsou v nějakém souboru ???
No, tak myslím že určitě budou někde v "nějakým souboru na disku". To by to bylo celkem nelogiký u těch, co inet nemají Ti, co ho nemaj nemůžou sice hrát legálně ale přece... Někde do PC se to ukládá.))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků