jo super, proc ne ? stahnu si za 2 kila par misi s nankym plesounem , a nez aby neschopaci pustily DLC s dokoncemim pribehu a normalni volnou jizdou tak nam tady nse*ou neco co nema s pribehem beztak nic spolecnyho ,vydim to tak za par hodin dohrany a hura z5 s hrou do supliku opravdu se nemuzu dockat jen doufam tech balicku nez bude hra kompletni bude tak jeste par a zjistim ze sem za uplou hru nechal nekde 3 tisice
Ať si ti čur*ci nas*rou do xichtu!! Vrchol je, že je celá hra na hovno a ještě chtějí platit za DLC... Pokud nepůjdou cracknuté DLC na origo hru, tak ji prodávám.
Ať si ti čur*ci nas*rou do xichtu!! Vrchol je, že je celá hra na hovno a ještě chtějí platit za DLC... Pokud nepůjdou cracknuté DLC na origo hru, tak ji prodávám.
Sakra já se Vás tu ptám jestli se někdo vyznáte v těch názvech a jestli bude ten první i na PC a vy tu hned začnete dost sprostě nadávat, tak to běžte někam. Nadáváte a stejně hrajete, já jsem si na hru vystál 4 hodiny forntu a dal za ní 11 stovek a ničeho nelituju a klidně jim dám dalších 200 kroun za DLC, mne to nezabije a verim ze z chyb se poucej a pokud bude pokracovani tak si na to daj pozor... Foorum je dobre ale userou sou na nic...
_________________ Vím co je dobrý, vím co je špatný!
Sorry, ale říkat si "to mě nezabije" je přesně ten názor co s prominutím kurví dnešní hry...člověk se spokojí s málem a neuvědomuje si, jak moc przní potenciál co by hry v dnešním světě high technologií mohly mít...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků