Dovolil jsem si se svými omezenými prostředky něco udělat s tím co mě ve hře nasralo úplně nejvíc. Nedokážu pochopit proč když anglicky dabuje Tommyho původní dabér to u nás sfoukli jako film z NDR. No což....umíme si poradit sami ne? Omluvte kvalitu ale nejsem zvukař takže neumím vytáhnou hudební linky a oddělit je od hlasu;)
Každému vadí něco. Já jsem od mafie očekával filmový příběh který mě opět vtáhne do nitra těch let kdy se tu probíhaly mafiáni jak na pastvinách A pokud se jedná o tak důležité video pak je ostuda od vydavatele že nezařídil původního dabéra. Navíc při dnešních možnostech promiň nemusel Vašut ani přijít. Měli původsní dabing, v plno filmech řekne Vašut prosím nebo prostě existujií taky dabingové databáze. Tohle beru prostě jako odfláknutou věc na kterou jsou češi typičtí. Máme jeden z nejlepších dabingů na světě ale vždycky někde něco odflákneme tak že pak kroutím hlavou.Nejen ve hrách ale i ve filmech
V tom máte právdu, ve dvě v noci mi to,bohužel, nedocvaklo . Já si jenom pamatuji, jak se,že dabing na xbox 360 český nebude. Když ho nakonec na ten xbox dotlačili, byl jsem rád, téměř za jakýkoliv .
ee popravdě mě příběhová linka mafie už natolik nebaví že se mi to nechce hrát znova tohle byla náhoda řekl jsem si že tam zajdu když jsem venku z lochu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků