Předmět příspěvku: Budete si kupovat dlc Jimmy's Vendetta...
Napsal: 09 zář 2010, 11:22
Sgarrista
Budete si kupovat dlc Jimmy's Vendetta, když jste si koupili originál M2 a podpořili K2? Prosím Hlasujte v anketě, jestli znovu podpoříte K2, nebo ne, nebo jste se ještě nerozhodli...:
P.S.:Bylo by dobré, kdyby hlasovali je ti, kteří M2 kupovali...
Předmět příspěvku: Re: Budete si kupovat dlc Jimmy's Vendetta...
Napsal: 10 zář 2010, 20:51
Picciotto
Koupil jsem a koupím i další DLC. Bavil jsem se parádně a nejsem vůbec zklamaný. Přesně to co jsem od Jimmyho Vendety čekal se naplnilo. U originální hry je to sice se psokojeností tak půl napůl ale pokud vyjodu i DLC doplňující mezery v příběhu které tlučou do očí pak super. S koupí problém nemám už když jsem slyšel že Mafie 2 vyjde věděl jsem že koupím. Snad u žádné hry nelituji její koupě krom tedy Godfathera toho jsem také někomu půjčil a už neviděl A ani toho nelituji to byla fakt pakárna.
Napsal: 11 zář 2010, 19:12
Sgarrista
Registrován: 04 čer 2009, 19:42 Příspěvky: 120 Bydliště: Little Italy
mazadlo píše:
Koupil jsem a koupím i další DLC. Bavil jsem se parádně a nejsem vůbec zklamaný. Přesně to co jsem od Jimmyho Vendety čekal se naplnilo. U originální hry je to sice se psokojeností tak půl napůl ale pokud vyjodu i DLC doplňující mezery v příběhu které tlučou do očí pak super. S koupí problém nemám už když jsem slyšel že Mafie 2 vyjde věděl jsem že koupím. Snad u žádné hry nelituji její koupě krom tedy Godfathera toho jsem také někomu půjčil a už neviděl A ani toho nelituji to byla fakt pakárna.
Náhodou Godfather je hodně dobrá hra. Nejlepší bojovej sistém ze všech her!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ PER ASPERA AD ASTRA - PŘES TRNY KE HVĚZDÁM
Napsal: 11 zář 2010, 21:25
Picciotto
Promiň ale Godfather nese značku kterou si nezaslouží. Pokud si četl knihu , máš sběratelskou edici na DVD a fakt na tom ujíždíš musím mi dát za pravdu. Hra neměla nic co by s kmotrem mohlo ten paskvil spojit. Uznávám že možná souboje stáli za to ale to je tak všechno . Auta hrůza. Postavy opdle filmu které ani nevypadali jako z filmu a ani jako z knihy....no prostě to by bylo jako dělat hurvínka bez hurvínka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků