Zatím je to docela sranda, tunit a polepit se dá snad skoro všechno, turbo pěkně do Jeepu, nebo si udělat hot-rod z Cossaca, a z Rolleru sem vytáhl přes most 250km/h, akorát ty auta začínají být neovladatelná trochu i na normální režim řízení a když si dáte sníh, simulaci a ještě tuning, tak to je i rozjezd jen pro fajnšmekry
Protože to píše "obsah ke stažení "full tuning by LEXAN" je nainstalovaný, ale zřejmě není zakoupený. Kup si prosím obsah ke stažení, ať ho můžeš použít"
No já nevim, na jednu stranu se Mafie nemusí instalovat, stačí jen překopírovat soubory a cracknout, žádný závislosti a zápisy v registrech a jinde nepotřebuje, ale myslím, že savy a nastavení se ukládá do stejný složky uživatelskyho profilu ve Woknech, takže nevim, jak se to bude, či nebude tlouct, pokud budeš používat obě, to budeš muset vyzkoušet.
Mám originální hru a také jsem musel použít crack. Takže doporučuji si zazálohovat původ soubory. Hra se ti potom spustí jako nově naistalovaná a ty si musíš připadně překopírovat případně savy do nově vzniklého adresáře v profilu ve Windowsech. Původní tam zůstává a tudíš když nahraješ zpět origo soubory, připojíš ze zase přes Steam :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků