Mafia 2 je tu čo nevidieť ale ja sa ešte vrátim k famóznej jednotke. Rozhodol som sa vytvoriť z hry film a či som bol úspešný nechám na Vás. Keď ma hranie hry už omrzelo začal som nahrávať postupne cutscény, robiť gameplay videa a strih. Keď som skončil, povedal som si že sa podelím aj s ostatnými fanúšikmi tejto hry.
Tak som rozmýšľal kam ho uploadnuť a nakoniec som vybral YouTube. Zdalo sa mi to lepšie ako storage server keďže sa nemusí sťahovať celý film.
Film som rozdelil podľa misií (kvôli obmedzeniu dĺžky videa) a myslím, že aj kvalita videa je celkom slušná.
Nechceš to dát přece jenom na nějakej file server? Já bych se na to rád kouknul na televizi. A možná by sme se na to koukli ve škole místo občanky(úča bude 1 tejden pryč).
Nechceš to dát přece jenom na nějakej file server? Já bych se na to rád kouknul na televizi. A možná by sme se na to koukli ve škole místo občanky(úča bude 1 tejden pryč).
Takovou blbost místo občanky??? Pochybuju, že to bude bavit všechny (zejména holky). To radši nějakej novej film.
Nie inam to uploadovať nebudem. Ak si to chceš stiahnuť dá sa to aj z Youtube.
Jak řekl TheMafian89 předemnou, můžeš to stáhnout i z YT. Např. http://zamzar.com/url/ Spolehlivý, jen trocha víc práce s tím no.
Ak môžem odporučiť tak addon do mozilly DownloadHelper.
Jak to vypadá s dalšími díly? Teď jsem si to rozkoukal a chci další!! zatím je poslední 7. mise.
Jinak je toto výbornej nápad, teď zrovna jsem uvažoval, že si naistaluju MAfii abych si připomněl příběh a hle tot mi bohatě stačí a nemusím nic instalovat, super nápad. mafii tvoří hlavně příběh a tne touto formou bohatě stačí a dokonce je to i zábavné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků