Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
Tak všechno nej jsme řešili na starým fóru, tak něco, co tu ještě nebylo (teda alespoň pokud mě paměť nešálí) ... Jaké je vaše nejoblíbenější hudební téma z Mafie?
Mě se asi nejvíc líbí Main Theme a pak asi ta hudba, co hraje v China Town...
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Předmět příspěvku: Re: Nejoblíbenější hudební téma
Napsal: 20 úno 2009, 17:44
Picciotto
Dominick píše:
Tak všechno nej jsme řešili na starým fóru, tak něco, co tu ještě nebylo (teda alespoň pokud mě paměť nešálí) ... Jaké je vaše nejoblíbenější hudební téma z Mafie?
Naprosto souhlasím ...Intro...a pak vetsina city music
Napsal: 20 úno 2009, 17:48
Veterán
Registrován: 19 úno 2009, 23:29 Příspěvky: 123 Bydliště: Hradec Králové
firE_cz píše:
Dominick píše:
Naprosto souhlasím ...Intro...a pak vetsina city music
Možná by bylo vhodno podotknout, že celý soundtrack Mafie je naprosto geniální, takže vybrat nejlepší je hodně težký...
_________________ "Jenom dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale u vesmíru to není tak jisté" Albert Einstein
24.12.07 - 24.12.08 - Jsem tu rok! 24.12.07 - 24.12.09 - A návdavkem další rok!
Napsal: 21 úno 2009, 18:37
Sgarrista
každopádně Intro je super já tu hudbu prostě miluju ale ani ostatní nejsou špatný
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Napsal: 22 úno 2009, 01:30
Picciotto
Registrován: 22 úno 2009, 01:09 Příspěvky: 62 Bydliště: Bratislava
Mafia ma jeden z najlepsiech soundtrackov z hier, ale akoze tie najlepsie: Hlavna tema, Django Reinhardt - Bellville (Central Island), Django Reinhardt - Cavalerie (Little Italy) a este jedna z krajiny neskutocne dobre blues alebo co to je...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků