Předmět příspěvku: Mission pack-hra spadne při načítání mise Uprchlík
Napsal: 17 črc 2009, 15:22
Zelenáč
Po nainstalování Mission Packu a dokončení mise Nabídka, která se neodmítá, tak u konce načítání mise Uprchlík hra spadne. Nevíte někdo co s tím? //edit stahnul jsem si mission pack savegame, ale nefunguje mi-když dám načíst hru, tak tam mám na výběr jen pár možností a když něco z toho zvolim, tak se hra při přehrávání vypne a napíše se mi jestli chci misi opakovat nebo se vrátit do hlavního menu. Moc prosím o rady!
Naposledy upravil Kolcek dne 17 črc 2009, 15:41, celkově upraveno 1
Předmět příspěvku: Re: Mission pack-hra spadne při načítání mise Uprchlík
Napsal: 17 črc 2009, 15:39
Contabile
Nevím co s tím ale MP máš nainstalovanej blbě. Pokud by byl dobře tak by si tam ani původní mise neměl, rovnou by si začínal 21. misí štvanec (nebo ja se to menuje).
Předmět příspěvku: Re: Mission pack-hra spadne při načítání mise Uprchlík
Napsal: 17 črc 2009, 16:07
Zelenáč
??? Vubec Dělal jsem to podle toho co je ve FAQ. Tzn. podle tohohle
Citace:
- Mafia: Mission Pack vyžaduje verziu hry 1.0 cz NIE KOLEKCIU KLASIKY!!!
- Pred spustením modu musíte mat odstraneme všetky uložene pozicie okrem profilu hráča.
- Mod by mal tiež vyžadovat profil so všetkymi sprístupnenými autami v hre!
- Ak chcete si zahrat mod aj pod kolekciou klasiky tak si najprv stiahnite zo stránky esaul.finewaystudios.com Patch: Změna verze Mafie na 1.0 a zmente POZOR!!! Nainštalujte ešte pred nainštalovaním modu a potom už len nainštalujte mission pack a možete bez obav hrat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník