Předmět příspěvku: Re: Diskuze o webu MafiaGame.cz
Napsal: 03 srp 2009, 21:23
Sgarrista
MoSsTrEeT píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli by se váš web nechtěl podílet na výrobě amatérskáho filmu o mafii ... Gangsterku buďto ze starší doby cca 30 léta minulého století nebo ze současnosti možná také opravdu film podle hry první Mafie. Časové období záleží také na tom pokuud se seženou kostými apod. Film je teprve ve fázi pre-produkce a vymýšlení příběhu, určitě by se kdokoliv mohl podílet na scénáři, hrát ve filmu a vše stím spojené ... Kdyby jste měli zájem tak napište na icq 222-994-531 ... a nebo odepište na email .... děkuji
taky mě už tohle napadlo //když jsem jednou takhle seděl na wc // , pokuste se, ale já bych do toho nešel ... když se to povede v "určité" kvalitě, tak se na to rád kouknu ale myslím si, že originální Mafii nějaký film nepomůže
_________________ Pokud jste členem takového gangu, je váš život založen na násilí a nejspíš skončí násilně. Jen málo lidí, kteří se stanou členy, zemře v posteli přirozenou smrtí. Svědectví Tommyho Angela u soudu Enniho Salieriho, 1938
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků